Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hıcbır sekılde susmayınca korkmak bu kadar uzun surmez dıyr dusundum. Demek ki boyle de oluyor.sızın de bılgınız olsun
Kız sürer anacim surer. Önce korkuyor agliyor sonra katıliyor sonra o duygudan cıkamiyor işte. Agladikca aglayisi geliyor bebenin. Valla 2 3 aylik bebek olmasa cok bişey yasamiş dolmuş sanarsın bi daha olmasın inş.

Olabilir belki başka bi şeyden olmuştur bebek bu dengesizler azcuk napcen. benimki gulerken birden dudagini büzüyor aglamakli oluyor sonra yine guluyor falan gitgelliler eşim anasina cekmiş diyor. Hamileyken bazen gülerken agladigim olurdu

yoncambenim _Rumy_ S Sedose Teşekkür ederim ayakta atlatmaya ve bebeğime geçmesin diye uğraşmaya çalışıyorum

esergry doktor ilaç verir evet ama kullanamam. Dile döküp çağırmak istemiyorum ve tabii sizleri de korkutmak istemiyorum, bebeğimin bir kan değeri takip ediliyor . Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum ben de

Genelde pijama alt ve body zibin mi kullaniyorsun?
Sweatshırtten daha kullanıslı gelıyor bana .
Zıbın altına hava durumuna gore askılı, sıfır kol ya da kısa kol gıydırıyorum. Eger zıbın ıstemıyorsam zıbını kestırıp sweat yaotırıyorum

Yanı guzel bır sweat bulamıyorsam
Zıbın alıp sweat a cevıeıyorum.

Kışın altına hep coraplı pıjama . Cunku cıkarıyorlar corapları genelde ve kullanıslı oluyor bu tarz pıjamalar.
Dısardayken de aynı. Zaten bunlar dısarıda da gıydırılır

Bebekte rahat gıyıme cok önem verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…