- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.121
Benim ki de aşırı dökülüyor kel kalıcam diye korkuyorum Artuk banyo da tarayamıyorım artık o dereceSaçlarım dökülmeye başladı hemde çok fazla ne öneriyorsunuz ne kullanıyorsunuz
Şöyle bisey çıktı banaKıxlar, kadıfe coraplı pıjama bı tek lcw de var. .
Indırım kodu var mı? 850 tuttu sepetnalet olası
Hiç anlamıyorum şu kodlardan .uygulama silmiştim indireyım bakalım bana da gozukecek mıŞöyle bisey çıktı bana
Olsun gözükmese de sen YUZDE25 yaz kupon yerine kesin düşerHiç anlamıyorum şu kodlardan .uygulama silmiştim indireyım bakalım bana da gozukecek mı
200 ₺ düştüOlsun gözükmese de sen YUZDE25 yaz kupon yerine kesin düşer
YUZDE25 çıktı bana simdiKıxlar, kadıfe coraplı pıjama bı tek lcw de var. .
Indırım kodu var mı? 850 tuttu sepetnalet olası
Evet uyguladımYUZDE25 çıktı bana simdi
Kız sürer anacim surer. Önce korkuyor agliyor sonra katıliyor sonra o duygudan cıkamiyor işte. Agladikca aglayisi geliyor bebenin. Valla 2 3 aylik bebek olmasa cok bişey yasamiş dolmuş sanarsınHıcbır sekılde susmayınca korkmak bu kadar uzun surmez dıyr dusundum. Demek ki boyle de oluyor.sızın de bılgınız olsun
Bu yeşili de mi civilden aldn. Ben onu gormedimBu kış kadıfe serisi var
Magazadan canım. Nette desenli ve yesıl yok . Magazada olan baze seyler nette yokBu yeşili de mi civilden aldn. Ben onu gormedim
Olabilir belki başka bi şeyden olmuştur bebek bu dengesizler azcuk napcen.Evet ev sessız. Ama dısarı cıktıgımızda sesler olabılıyor. Hatta cocugun okulunda gecen gun mıktofonla müdr yardımcısı ınlettı her yerı. Uyuyprdu korkmadı, uyanmadı ya da aglamadı aslında .. ama o cocuk sesine verdıgı tepkı asırı sekılde anormaldi
Zaten bişi oldu sanıyorsun
Hmm anladm. Magazaya bakiyim bugun canakkaleye gitcez. Guzelmiş rengi. Güle gule giysin minişMagazadan canım. Nette desenli ve yesıl yok . Magazada olan baze seyler nette yok
Kesınlıklr bakmalısınHmm anladm. Magazaya bakiyim bugun canakkaleye gitcez. Guzelmiş rengi. Güle gule giysin miniş
Genelde pijama alt ve body zibin mi kullaniyorsun?Bu kadarcık sey 800 tuttu . Kadıfe pıjama secenek olarak burada var sadece . Mecbur aldım. Neysekı ındırımden faydalandım.
Geçmiş olsunn ne yapıyorsun peki geçsin diye? Ben tavuk çorbası yapacağım şimdiEvet ben de öyleyim 2 gündür
Sweatshırtten daha kullanıslı gelıyor bana .Genelde pijama alt ve body zibin mi kullaniyorsun?
Valla 2 kere parol içtim biraz daha iyiyim burnum sızlıyor . kendiliğinden geçti galiba.tabi pekmez de içiyorum hep.tavuk çorbası da çok iyi oluyorGeçmiş olsunn ne yapıyorsun peki geçsin diye? Ben tavuk çorbası yapacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?