- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.141
YouTube videolarından patiksiz alt almak lazım mesajı alıp baya patiksiz almışım üstüne bir şey giydirmek zor altına külotlu çorap giyse çocuk darlanır bazı şeyleri doğurup almak lazımmışBu kadarcık sey 800 tuttu . Kadıfe pıjama secenek olarak burada var sadece . Mecbur aldım. Neysekı ındırımden faydalandım.
FK2FW6LVF yuzde 30Kıxlar, kadıfe coraplı pıjama bı tek lcw de var. .
Indırım kodu var mı? 850 tuttu sepetnalet olası
Dolanıp çıkmışım bakLen yonca ne dolabıyorsun burada tek basına
Sag ol canım ama ben aldım. ☺FK2FW6LVF yuzde 30
Bakabıldıgını dusunmesen zaten bırakmazsınÇocuğu babaya bırakıp biraaz gezmece(ayy çocuk bırakılırmı demeyin babası baksın 2 saatcik )
Guzel bi aktivite olmuşÇocuğu babaya bırakıp biraaz gezmece(ayy çocuk bırakılırmı demeyin babası baksın 2 saatcik )
Ben geçen hafta hastaydım. Eczaney3 uğradığında sordum icebilecegin ilaç yok parol içebilisin ancak deyince doktora gitmekten vazgeçtim. 2-3gundur iyiydim. Bugün yine baş ağrısı üşüme vücut kırıklığı.yoncambenim @_Rumy_ @Sedose Teşekkür ederim ayakta atlatmaya ve bebeğime geçmesin diye uğraşmaya çalışıyorum
@esergry doktor ilaç verir evet ama kullanamam. Dile döküp çağırmak istemiyorum ve tabii sizleri de korkutmak istemiyorum, bebeğimin bir kan değeri takip ediliyor . Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum ben de
Valla solgarin bir vitamini var çok iyi diyorlar. Ben kilo aldırır diye duyduğum icin almadımKızlar bu arada sütü en hızlı ne arttırır?
Su vs içiyorum ama böyle bomba etkisi yaratacak bir şeye ihtiyacım var
Her 3-4 saatte bir sağıyorum sadece 60 ml çıkıyor
Ben yukarıdaki zil işaretine tıklayıp ordan giriyorum.Başlığımızın başında sarı bir yazı vardı, onu kaldırmışlar hiç eskisi gibi kolay bulamıyorum
Kadife hastasıyım gercekten . Kısın cok ıyı oluyor. Hıc yelek ya da hırka gırdırmem ben .Surrender bende kadife tulumları çok seviyorum. Eskiden C&A dan bir dünya almıştım oğluma. İyi ki saklamisim. Bir kısmı olmuyor ama çok seviyorum kadifeyi
Bazen her seyı anlıyormus gıbı . 3 aylık degıl gıbı .Yillardir bebem 3 aylik sanki of
Totosundada bitmeyen osuruk varmış gibi bide hala gazli
Ben de bıldırılerden gıeıyorumBen yukarıdaki zil işaretine tıklayıp ordan giriyorum.
Bakıyo minnoş yaaaBakabıldıgını dusunmesen zaten bırakmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?