- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.161
Bunlara ek gündüz de uyumalısınKızlar bu arada sütü en hızlı ne arttırır?
Su vs içiyorum ama böyle bomba etkisi yaratacak bir şeye ihtiyacım var
Her 3-4 saatte bir sağıyorum sadece 60 ml çıkıyor
Aramaz inşallah eve biraz uzağım pat diye gidememGuzel bi aktivite olmuşararmi dersin
Yenı evlılıgın gözünü sevwyımBakıyo minnoş yaaasağolsun yoksa ben alıcsktımda ben bakarım sen git dedi
Evet onu dün bende farkettim uaaa anneler grubundan çıkmışıBaşlığımızın başında sarı bir yazı vardı, onu kaldırmışlar hiç eskisi gibi kolay bulamıyorum
Valla şuanlık harika inşallah ilerdede böylemolurYenı evlılıgın gözünü sevwyım
O kadar gömdük adamları benimkide sağolsun bugün 3 saat baktı ben temizlik yaptım evde çok mesudumBakıyo minnoş yaaasağolsun yoksa ben alıcsktımda ben bakarım sen git dedi
Okudularmı naptılar azcık nefes aldırdılar bu 2-3 gündeO kadar gömdük adamları benimkide sağolsun bugün 3 saat baktı ben temizlik yaptım evde çok mesudum
Sinirlenmiyor muYerim yadüğüm yapıyorum çıkaramıyor
Sinirleniyor . Emzık agzında söylenıyorSinirlenmiyor mu
Ay yarın bende bağlayacağımSinirleniyor . Emzık agzında söylenıyor
Gözlerı de kapalı tabi mecbur teslım oluyor :)
Gözler kapalıAy yarın bende bağlayacağımya tutar bu numara ya da cinnet getirip parçalar beni minik sinir küpüm
Ay ne güzel bizde bn bakıyorum eşim temizlik yapıyor. Yemek yaparsam ne mutlu. Oğlum bazen çıldırıyor da o yüzden ben bakmak zorunda kalıyorum.O kadar gömdük adamları benimkide sağolsun bugün 3 saat baktı ben temizlik yaptım evde çok mesudum
Ben aldım kullanmaya başladım bakalım görcezKızlar bu kafa yastığını kullansak etkisi olur mu artık sürekli sağ sol yattığı için biraz uzun gözüküyor kafası düzenli kullansam etkisi olur muLucky Day Kafa Yastığı Gri Bebek Kafa Yastığı, Air Düz Kafa Yastık, Bebek Yastığı, Organik Pamuk Kumaş - Fiyatı, Yorumları
Lucky Day Kafa Yastığı Gri Bebek Kafa Yastığı, Air Düz Kafa Yastık, Bebek Yastığı, Organik Pamuk Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Allah korusun canım inş herşey guzel olur. Ilac kullanmadan da atlatirsın hamileligimizde de hiç ilac icmedik bi şekilde halloldu. Biraz daha hijyene dikkat edip belki maske ne biliyim bi sekilde 1 hafta kadar idare etsen sonra bebeg gecmez diye dusunuyorum.yoncambenim _Rumy_ S Sedose Teşekkür ederim ayakta atlatmaya ve bebeğime geçmesin diye uğraşmaya çalışıyorum
@esergry doktor ilaç verir evet ama kullanamam. Dile döküp çağırmak istemiyorum ve tabii sizleri de korkutmak istemiyorum, bebeğimin bir kan değeri takip ediliyor . Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum ben de
Anladm canım. Yok cicili bicili giydirme degil duzgun temiz rahat olsn bana da kafi. Tulum fala. Mesela onu merak ettm. Ben de zibin ve pijama giydiriyorum kolay iyi oluyor duruma havaya gore cikarip ekleyip bi sekilde müdahale etmesi kolay cidde.n.Sweatshırtten daha kullanıslı gelıyor bana .
Zıbın altına hava durumuna gore askılı, sıfır kol ya da kısa kol gıydırıyorum. Eger zıbın ıstemıyorsam zıbını kestırıp sweat yaotırıyorum
Yanı guzel bır sweat bulamıyorsam
Zıbın alıp sweat a cevıeıyorum.
Kışın altına hep coraplı pıjama . Cunku cıkarıyorlar corapları genelde ve kullanıslı oluyor bu tarz pıjamalar.
Dısardayken de aynı. Zaten bunlar dısarıda da gıydırılır
Bebekte rahat gıyıme cok önem verırım
Ah yavruum. Prangalarına nasil da boyun eğmiş.Yerim yadüğüm yapıyorum çıkaramıyor
Ay cidden benimkide öyle dün benim en sevdiğim yemeği almış tatlı almış bebekle uğraşmaktan yiyememişsindir şimdi dedi bi utandımOkudularmı naptılar azcık nefes aldırdılar bu 2-3 gündebide diyo sende nefes al arada çık böyle , şaşırtıyolar cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?