Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Saat 12 de evden bi cikti aksam 8 bucukta dondük ayaklarima kara sular indi. Bebişe bişiler aldim. Gayet iyiydik yavrum bebek arabasinda uyudu uyandi takildi. Emzirdim uygun yerde altini aldm vs vs. En son eşimin takım elbisesini almaya avm ye tekrar gittik orda patladı cocuk eve donemeye bi saat kala tabi caizse sizin gezmenize s.çarim dedi üst baş ne varsa avm nin bakım odasina dar attik kendimizi. Komple kiyafet degistirdik. Ya önden bacagina nasil b.k yapabilir ki bi insan

Eeee artık müstehak size demiş bebiş okadar sabretmesü bile mucize

Hep eşimin takim elbisesi yuzunden yaa yoksa coktan don3rdik paca kesilecek falan filan diye bekledik. abarttik biraz ama napalm fena yorulmusum suan pertim valla
Olsun yaaaa farklı bi yer görmek evden başka güzel oluyo değişiklik olmuştur bebiş o yapr bişi olmaz temizlenir hemen avm sıkıntı değil heryerde bebek bakım odaları oluyo ya

Tabıı rahatlıgın yanında iyi giyime de önem verırım . Guzel de olacak
Bebek arabasına s*cmamıs ona dua et

Kızlar şu alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasil kombinliyorsunuz. Tek giydirip,ustune ye ki ek giydirsem usurmu. İcinden bi tane daha citcitli body giydirsem,sıkarmı. Kafamda deli sorular. Sadece tulum alsam iyimis

FK2FW6LVF yuzde 30
Ben kullandım bu kodu çok teşekkür ederim .3 tane uyku tulumu aldim 2 tane de kadife tulum 680 lira tuttu cok uygun .uyku tulumunun 2.5 tog olanini disarda kullanacagim Bana da yüzde 25 verdi kullanmak isteyen olursa FK7CR3MAB25

Kızlar şu alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasil kombinliyorsunuz. Tek giydirip,ustune ye ki ek giydirsem usurmu. İcinden bi tane daha citcitli body giydirsem,sıkarmı. Kafamda deli sorular. Sadece tulum alsam iyimis
İçine ip askılı body giydirirsin ya da atlet ya da kısa kollu body üstüne kadife olanı giydirir altına da yine kalın bir patikli pantolon

Parıl içtim ben de . Geçmiş olsun bence hormonlardan. Ben doğumdan beri deli gibi terliyorum mesela
O da doğru ıhlamurla geçirdik hep. Maske kulladım bugün evet, inşallah geçmez. Süt korur diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…