- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.181
Sizinki daha güzelmişAy ne güzel bizde bn bakıyorum eşim temizlik yapıyor. Yemek yaparsam ne mutlu. Oğlum bazen çıldırıyor da o yüzden ben bakmak zorunda kalıyorum.
Keşke hep böyle olsalar ne güzel olurAy cidden benimkide öyle dün benim en sevdiğim yemeği almış tatlı almış bebekle uğraşmaktan yiyememişsindir şimdi dedi bi utandım
Eeee artık müstehak size demiş bebişSaat 12 de evden bi cikti aksam 8 bucukta dondükayaklarima kara sular indi. Bebişe bişiler aldim. Gayet iyiydik yavrum bebek arabasinda uyudu uyandi takildi. Emzirdim uygun yerde altini aldm vs vs. En son eşimin takım elbisesini almaya avm ye tekrar gittik orda patladı cocuk eve donemeye bi saat kala tabi caizse sizin gezmenize s.çarim dedi üst baş ne varsa avm nin bakım odasina dar attik kendimizi. Komple kiyafet degistirdik. Ya önden bacagina nasil b.k yapabilir ki bi insan
Hep eşimin takim elbisesi yuzunden yaa yoksa coktan don3rdik paca kesilecek falan filan diye bekledik.Eeee artık müstehak size demiş bebişokadar sabretmesü bile mucize
Olsun yaaaa farklı bi yer görmek evden başka güzel oluyoHep eşimin takim elbisesi yuzunden yaa yoksa coktan don3rdik paca kesilecek falan filan diye bekledik.abarttik biraz ama napalm fena yorulmusum suan pertim valla
Ben solgarinkini kullaniyorum ama bnce en hızlı arttıran malt icecekler.Valla solgarin bir vitamini var çok iyi diyorlar. Ben kilo aldırır diye duyduğum icin almadımama sıkıntıda hissetsem kesin alırım. Ekebland da kullanıyor hatta. solgar brewer's yeast with vitamin b12
Onlarda iyidir bence de yazın bol bol içtim malt içeceklerdenBen solgarinkini kullaniyorum ama bnce en hızlı arttıran malt icecekler.
Tabıı rahatlıgın yanında iyi giyime de önem verırım . Guzel de olacakAnladm canım. Yok cicili bicili giydirme degil duzgun temiz rahat olsn bana da kafi. Tulum fala. Mesela onu merak ettm. Ben de zibin ve pijama giydiriyorum kolay iyi oluyor duruma havaya gore cikarip ekleyip bi sekilde müdahale etmesi kolay cidde.n.
Bebek arabasına s*cmamıs ona dua etSaat 12 de evden bi cikti aksam 8 bucukta dondükayaklarima kara sular indi. Bebişe bişiler aldim. Gayet iyiydik yavrum bebek arabasinda uyudu uyandi takildi. Emzirdim uygun yerde altini aldm vs vs. En son eşimin takım elbisesini almaya avm ye tekrar gittik orda patladı cocuk eve donemeye bi saat kala tabi caizse sizin gezmenize s.çarim dedi üst baş ne varsa avm nin bakım odasina dar attik kendimizi. Komple kiyafet degistirdik. Ya önden bacagina nasil b.k yapabilir ki bi insan
Ben kullandım bu kodu çok teşekkür ederim .3 tane uyku tulumu aldim 2 tane de kadife tulum 680 lira tuttu cok uygun .uyku tulumunun 2.5 tog olanini disarda kullanacagim Bana da yüzde 25 verdi kullanmak isteyen olursa FK7CR3MAB25FK2FW6LVF yuzde 30
İçine ip askılı body giydirirsin ya da atlet ya da kısa kollu body üstüne kadife olanı giydirir altına da yine kalın bir patikli pantolonKızlar şu alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasil kombinliyorsunuz. Tek giydirip,ustune ye ki ek giydirsem usurmu. İcinden bi tane daha citcitli body giydirsem,sıkarmı. Kafamda deli sorular. Sadece tulum alsam iyimis
Kesinlikle ben de bayılıyorum her zaman giydirilirKadife hastasıyım gercekten . Kısın cok ıyı oluyor. Hıc yelek ya da hırka gırdırmem ben .
Benimki kundaktan tepikleyip atıyor o kadar deliSizinkilerde böyle yapıyomu yaa üstünü örtüyorum hem böyle yapıp göbeğinde topluyo hepsini
Gule gule giysin yavrucagınBen kullandım bu kodu çok teşekkür ederim .3 tane uyku tulumu aldim 2 tane de kadife tulum 680 lira tuttu cok uygun .uyku tulumunun 2.5 tog olanini disarda kullanacagim Bana da yüzde 25 verdi kullanmak isteyen olursa FK7CR3MAB25
Yelek giydirsen penye yelek olur polar olur ewin havasina göreKızlar şu alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasil kombinliyorsunuz. Tek giydirip,ustune ye ki ek giydirsem usurmu. İcinden bi tane daha citcitli body giydirsem,sıkarmı. Kafamda deli sorular. Sadece tulum alsam iyimis
Ne yazikki dogruBazen her seyı anlıyormus gıbı . 3 aylık degıl gıbı .
Ama aglayıp susmadıgı xaman yenıdogmus gıbı hıssettırıyor
Parıl içtim ben de . Geçmiş olsun bence hormonlardan. Ben doğumdan beri deli gibi terliyorum meselaBen geçen hafta hastaydım. Eczaney3 uğradığında sordum icebilecegin ilaç yok parol içebilisin ancak deyince doktora gitmekten vazgeçtim. 2-3gundur iyiydim. Bugün yine baş ağrısı üşüme vücut kırıklığı.Şimdi eşim çorba yapıyor. Sevmem ama ıhlamur içicem sanırım.
O da doğru ıhlamurla geçirdik hep. Maske kulladım bugün evet, inşallah geçmez. Süt korur diyorlarAllah korusun canım inş herşey guzel olur. Ilac kullanmadan da atlatirsın hamileligimizde de hiç ilac icmedik bi şekilde halloldu. Biraz daha hijyene dikkat edip belki maske ne biliyim bi sekilde 1 hafta kadar idare etsen sonra bebeg gecmez diye dusunuyorum.
Bnmki ayaklarının altına alıyor.Sizinkilerde böyle yapıyomu yaa üstünü örtüyorum hem böyle yapıp göbeğinde topluyo hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?