- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.201
Ben şuan da sadece alttan çıtçıtlı body giydiriyorum İstanbul'da hava güzel gündüz kısa kollu çıtçıtlı body, gece uzun kollusunu .. altına da kendinden patikli pijama o kadar biraz daha sogursa hava pijamanin üstünude giydiririm .. penye olanlardan içi pamuklu olanlarda belki bir iki ay sonraKızlar şu alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasil kombinliyorsunuz. Tek giydirip,ustune ye ki ek giydirsem usurmu. İcinden bi tane daha citcitli body giydirsem,sıkarmı. Kafamda deli sorular. Sadece tulum alsam iyimis
Faydası olur inşallahBen aldım kullanmaya başladım bakalım görcez
Civil mi bu?Ben kullandım bu kodu çok teşekkür ederim .3 tane uyku tulumu aldim 2 tane de kadife tulum 680 lira tuttu cok uygun .uyku tulumunun 2.5 tog olanini disarda kullanacagim Bana da yüzde 25 verdi kullanmak isteyen olursa FK7CR3MAB25
İçine askılı body atlet tarzı altına patikli pijama bu kadarKızlar şu alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasil kombinliyorsunuz. Tek giydirip,ustune ye ki ek giydirsem usurmu. İcinden bi tane daha citcitli body giydirsem,sıkarmı. Kafamda deli sorular. Sadece tulum alsam iyimis
Bu bebişler çılgınBenimki kundaktan tepikleyip atıyor o kadar deli
AaaaaaBnmki ayaklarının altına alıyor.
Tam emin değilim ama topuk kanından öğreniliyo diye biliyorum bi sıkıntı olursa arıyolarmış sanırım bilgi veriyolarmış o şekildeKızlar biliyorum çok saçma ama bu ara Instagram da epey karşıma çıktığı için olsa gerek SMA hastalığına kafam takılmış durumdahastaneden ve sağlık ocağından alınan topuk kanı ile bu hastalığa bakıldı dimi?
Sana da geçmiş olsun canım. Hala başım ağrıyor.Parıl içtim ben de . Geçmiş olsun bence hormonlardan. Ben doğumdan beri deli gibi terliyorum mesela
O da doğru ıhlamurla geçirdik hep. Maske kulladım bugün evet, inşallah geçmez. Süt korur diyorlar
İlk fırsatta deneyeceğim
Yok lcwCivil mi bu?
Bravo gerçektenBen mesela hep başında uyurken müzik tv hep açık, misafir geliyo yanımızda uyuyo o sessede alıştı.. tabi cığlık cığlığaa bi çocuk duysa irkilir herhalde ama korkmaz sanıırm..
Mayıs 2022 den itibaren artık bebeklerde sma ya bakılmaya başlanmış. Benim de çok karşıma çıkıyor çok üzülüyorumKızlar biliyorum çok saçma ama bu ara Instagram da epey karşıma çıktığı için olsa gerek SMA hastalığına kafam takılmış durumdahastaneden ve sağlık ocağından alınan topuk kanı ile bu hastalığa bakıldı dimi?
Bizinkilere bakıldı o zamanMayıs 2022 den itibaren artık bebeklerde sma ya bakılmaya başlanmış. Benim de çok karşıma çıkıyor çok üzülüyorumhele böyle 6 aylık 2 3 aylık olanlar var onlara daha çok üzülüyorum
Bu hava ne ya böyle önce birden soğudu şimdi birden ısındı bebişleri nasıl giydircez sapıttı... Kızlar uyku tulumunda bebiş terlerse ne yapmak gerekir hasta olmasın diye?!?
Evet bakilmis olmalıBizinkilere bakıldı o zaman
Ben en ince olanından bir tane 0.5 tog,1.6 tog bir tane de 2.5 tog aldım. 2.5 olanı disarda giydirecegim.zaten ev sıcak olacak o yüzden soğuk olana kadar gündüzleri 0.5 giyer sonra 1.6 .geceleri kundak yapıyorum zaten .Hani elini çıkarsa bile kış bitene kadar yine kundak yapacağımUyku tulumu giydirmek için erken canım bence ya.. Çok serin havada giydiririm diye düşünüyorum ben. Terlerde bil ki demek ki o ev sıcak o Tulum için. İçini tek askılı zıbınla başlıyorum ben ama falan kasımda mesela, sonra uzun kollu giydiririm kademe kademe.
Üşümesindense terlemesi dha tehlikeli hemen hastalık oluyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?