Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu arada eva gyn deki sukran akalnda camlica erdemdeydi muayenesi nekadar acaba biliyrmusun zaten ozeller almis basini gidiyor birde ozel klinik olunca fiyat cok ucuktr diye yanasamadm oraya birde ssk geciyormu acaba
Muayene şuan 250 tlmiş. 3 4 hastane ile anlaşmalılar. Belki ocaktan sonra zam gelir. Şimdilik böyle bakalım

Ya ben de onu araştırıyorum aslında. Normalde 32. İzin başlıyordu, çalışıp sonrasına ekleyebiliyorduk. Şimdi 24. Den itibaren ekleyebiliyor muyuz acaba? Öyleyse süper. Ben de çalışırım diye düşünüyorum. Çünkü hiç izin olmayacak bu sefer. İnşallah iyi oluruz da çalışabiliriz.

24ten sonrasını ekleyebiliyor muyuz ? Bak onu hiç bilmiyorum ama öyle olacaksa harika olur. Ben klasik 32den sonrasını ekledim. İyi araştırmak lazım öyle bir hakkımız varsa tadından yenmez

Bu devirde isim yönlendirmesi mi kaldı. Anne baba karar verin. Eşiniz nüfusta halletsin. Bence görümcenize de söyleyin böyle yapsın. Tabii eşler mantıklı insanlarsa.

24ten sonrasını ekleyebiliyor muyuz ? Bak onu hiç bilmiyorum ama öyle olacaksa harika olur. Ben klasik 32den sonrasını ekledim. İyi araştırmak lazım öyle bir hakkımız varsa tadından yenmez
Bende 32 ye kadar beklemeyi düşünüyordum. Sonra eklemek için ama 24 de ayrılıp 32 gibi sayiliyor mu araştıralım. Gerçi ben ayrilamayabilirim ama yine de öğrenmeye çalışayım. Gerçi ben işyerinde kimseye söylemedim henuz.

Buna göre 24. Haftadan itibaren idari izin esas izin 32 de başlıyor. Ama 37 ye kadar çalışıp doğum sonrasına ekleme ile ilgili bir şey yok. Yakında doğum yapmış birilerine sormak lazım.

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-05-12-03-21-035_com.android.chrome.webp
    37 KB · Görüntüleme: 34
Ben de ayrılmayı düşünmüyorum. Zaten 8lerden bende onları yarıyolda bırakmak istemiyorum. Sağlık problemi yaşamazsam sonuna kadar çalışırım. Ama 24ten sonra doğum sonrasına eklenecekse çok çok iyi olur. Ben de daha kimseye söylemedim

Buna göre 24. Haftadan itibaren idari izin esas izin 32 de başlıyor. Ama 37 ye kadar çalışıp doğum sonrasına ekleme ile ilgili bir şey yok. Yakında doğum yapmış birilerine sormak lazım.
Evet düşündüğüm gibi 24ten sonrası eklenmez muhtemelen, tüh ya

Bunu ben de merak ettim şimdi. Heyet raporu 40 günmüş galiba doktorum onay verirse onu kullanacağım

Öyle bir hak var canım 37. Haftaya kadar çalışıp doğum sonrasına aktarılabilir

Evet düşündüğüm gibi 24ten sonrası eklenmez muhtemelen, tüh ya
Ekleme yapılmıyor. 24 te ayrılıp 32de tekrar döneyim onu doğum sonrasına ekleyeyim de olmuyor zaten doğum yaza geldiği için öğretmen olanlar için kötü bir durum iznin çoğu yaza gidiyor. Ben öğretmen değilim bu arada arkadaşımın başına yeni geldi. Ama o mayısta doğum yaptığı için hem 24 te ayrıldı hemde doğum sonrası uzun bir süresi oldu.

Ya benim 2. De haziranda doğdu. Zamanlama açısından çok şanssızım

Gerçekten öyle olmuş. Bence en şanslılar mayısta doğuran öğretmenler. Seminerleri alıp ücretsiz alınca nerdeyse 2.5 yıl bebekleriyle oluyorlar.
Evet, öyle gerçekten. Ama ben ücretsiz almam muhtemelen. Uzun süre evde kalmak bana yaramıyor. Nefes almak için okula gitmem lazım

Öğretmenim ben, hiç oturmuyorum dersem yeridir. Dr lar hamileyken raporda sıkıntı yaratmıyor. Asıl sıkıntı doğum sonrası raporlarda.
Valla bizdekiler çatır çatır alıyor. Ben de alırım gibi geliyor .Almak istemiyorum ama ekonomi malum .çalışmak durumdayım ücretsiz izin de alamam .

Zaten anne baba dışında kimse isim koyamıyor. Nüfus müdürlüğüne sizin gitmeniz şart. Doğum belgesini dediğin gibi kaldır. Eşine de lohusa psikolojisi halinde davran cesaret edemez.
Yolarım valla zaten normalde de sinirli bir insanim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…