Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaaaa bizim ailede sessiz uyutmak çok imkansız misafir gelse kimsenin volume yok yüksek ses hepl dedim bari çocuğu buna alıştırayım. Bende mesela küçükken top patlasa duymaz uyanmazdım okadar alıştımm.
Birazda ortama bağlı sanırım. Bide dibimizde okul var çocuk sesleri çocuk mecbur kaldı
Ahhh kıyamammmm yaaa bende en korktuğum odaya götürürken uyanması

Çok iyi düşünmüşsün. İzmir hla çok sıcak, bu hafta sonu çevremde bir çok kişi denizdeydi mesela, ekstra olarak benim evimde çok sıcak olan bir ev o yğzden hani ben hep ince giyimde geç gelen kıştan falan bahsediyorum ama ev koşullarında çok mühim.
İnşallah büyük almışsındır yılbaşında fiyatlar uçacak diyolar, daha nereye uçacaksa

Kaç ay aldın

Akrabam olabilir misin

Vallahı aklıma
Dolunay falan geldı acaba dedım bugun bişiler mi var .

Büyüme atağı

Gündüz de çok az uyudu bu arada. Eşim evdeyken biraz işleneyim diye pek oturmadım uyutmak için. O da sanki beni istermiş gibi doğru düzgün uyumadı. Uyku başına vurdu tabi en sonunda

Kızlar nasılsınız anca okuyabildim çok geride kalmışım
Elektrikli göğüs pompası almıştım. Öylesine bir deneyeyim diye ama makine güzel çıktı şansıma iki göğüsten 100cc çıkardı. Ben sütüm bitti artık diyordum umut oldu banada
Eşimle anlaştık bir süre ev işi yemek falan eşime kitledik ben sadece uyuyup dinlenip süt sağıcam arttırmak için. 2 saatte bir 100cc içirsem bebeğe yeter mi sizce ek mama vermem gerekir mi?

Hem sağ baktın doymuyo emzir yeter herhslde çünkü emicek yine gelir sanırım. Ama 3aylık oldukar ya heryerde 150 cc yazıyo sen o 50yi emzirerek verirsin hem 2saatte değilde 3-4saatte acıkır belki

Hem sağ baktın doymuyo emzir yeter herhslde çünkü emicek yine gelir sanırım. Ama 3aylık oldukar ya heryerde 150 cc yazıyo sen o 50yi emzirerek verirsin hem 2saatte değilde 3-4saatte acıkır belki
Öyle deneyeyim birde. Sen ateşe ne kadar sıklıkla kaç cc mama hazırlıyorsun? Kalanını öyle tamamlıyım bende

6 -12 aldım.yani 3 aylık çocuğa 12 -18 ,büyük gelir diye düşündüm. Hani bir 5 aylık olsalardı. Zaten 130 liraya falan geldi.valla fiyatlar uçacak tamam da ben de ücretsiz izin alacağım. O yüzden alamam cok

Ben hala 120 veriyodum baktım yetmiyo artık baktım araştırdım 150 olması gerekiyomuş benimki 120 verdiğim için 2 saatte bi max uyanıyo
Ben 150ye mamayla tamamlayayım o zaman çünkü benim için uzun uyumasıda önemli. O uyumadan dinlenemem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…