- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.241
Anam bbm oğlanın da kilosu aynı ama boyu 63 cm o yüzden 3 ay yazanlar boydan dar geliyor heleki bezi doluysa organını sıkıştırıyor. Bnde 9 aylık giydiriyorum zıbınları. Üst koyafetleri de crop gibi kısa duruyo, kucakta da iyice toplanıyor garibim görseniz perişan olmuş gibi ortalarda geziniyor...6-12 aldım benim kız zaten 5600 gram .zaten indirimde olanda büyük beden yoktu. 130 liraya falan geldi.
Canım zaten hastanede ve sağlık ocağın da o topuk kanından bakılıyor ebe bana kötü olursa ararız yoksa aramayız dedi aramadı çok şükür eğer olsaydı Allah korusun mutlaka bilgilendirirlerdi seni korkmaKızlar biliyorum çok saçma ama bu ara Instagram da epey karşıma çıktığı için olsa gerek SMA hastalığına kafam takılmış durumdahastaneden ve sağlık ocağından alınan topuk kanı ile bu hastalığa bakıldı dimi?
Bizimde çok doluyor 2 3 gündür burnunu açık tut hasta olduğunu sanmıyorum havalardan tıkanıyorlarGece 2 kez burnu doldu bir anda nefes alamadı resmen hasta oldu mu demek bu?
Mecbur başladım giydirmeye çünkü battanıyeye doladı bikaç defa kendini o yüzden çok korktum 1.5 tog giydiriyorum şimdilik ama dediğin gibi ince giydirmek lazım içini normalde evim soğuk ama bugünlerde biraz sıcak oldu hava.. İzmir daha sıcaktır burdan tabiUyku tulumu giydirmek için erken canım bence ya.. Çok serin havada giydiririm diye düşünüyorum ben. Terlerde bil ki demek ki o ev sıcak o Tulum için. İçini tek askılı zıbınla başlıyorum ben ama falan kasımda mesela, sonra uzun kollu giydiririm kademe kademe.
Üşümesindense terlemesi dha tehlikeli hemen hastalık oluyor sonra
Bu gece 4te hiç uyanmayan çocuk açtı gözlerini gülüp muhabbet etmek istedi bence de bugün bişiler oldu göksel olaylarVallahı aklıma
Dolunay falan geldıacaba dedım bugun bişiler mi var .
Burnu açık mı pamukçuk var mı?Kızlar benim de bebeğim bu 3 gündür o kadar isteksiz emiyor ki vermesen yemez bile düşünüyorum eski istekli çocuk yok yani 3 gündür bunu düşünmekten içim kötü oluyor neden böyle yaptı ki ya annem üşütmüşsün karnı agrıyor o yüzden yemez diyor zaten sağıp veriyorum yani 2 saate vermesen ağlamaz bide siz geceleri ne aralıklaela veriyorsunuz ve uykudaysa veriyor musunuz gece toplam kaç cc içiyor
Genzi çok dolmuştur 4 saatte bir aç mutlaka iki üç gün filanGece 2 kez burnu doldu bir anda nefes alamadı resmen hasta oldu mu demek bu?
Yavaş yavaş arttırarak gideyim o zaman. Normalde emip üzerine 90cc içiyordu ama emmeyle ne kadar içtiğini bilmiyorum işteHer bebek aynı degıl canım
Önce bebegının kac cc ıle doyduguna bak.
Seninki niye hala okadar az yaaaBenınkı 150 cc ıcemez90 cc ıcıyor suan
YaaaaG*tü devamlı havada bizimkinin. Uyumaması da gündüz ondan. Kıçını kaldırıp kaldırıp tekmeliyor.
Dün indirimden iki buçuk tog aldım ben deMecbur başladım giydirmeye çünkü battanıyeye doladı bikaç defa kendini o yüzden çok korktum 1.5 tog giydiriyorum şimdilik ama dediğin gibi ince giydirmek lazım içini normalde evim soğuk ama bugünlerde biraz sıcak oldu hava.. İzmir daha sıcaktır burdan tabi
Benimki en aç haliyle 80cc içer ancakSeninki niye hala okadar az yaaaminik ağzlı bebiş 90 cc verdikden sonra hiç emzirmiyomusun
Heryerde 3 aydan sonra 150 cc diyo daha bnde 150 geçmedim ama yakında geçerim gibi çok sık acıkıyo bu şekilde
Bılmem beslenme arası cok acık degılSeninki niye hala okadar az yaaaminik ağzlı bebiş 90 cc verdikden sonra hiç emzirmiyomusun
Heryerde 3 aydan sonra 150 cc diyo daha bnde 150 geçmedim ama yakında geçerim gibi çok sık acıkıyo bu şekilde
Ben de onları 9 ay alıyorum bize de olmuyor ama işte bunda aralıklar çok genişAnam bbm oğlanın da kilosu aynı ama boyu 63 cm o yüzden 3 ay yazanlar boydan dar geliyor heleki bezi doluysa organını sıkıştırıyor. Bnde 9 aylık giydiriyorum zıbınları. Üst koyafetleri de crop gibi kısa duruyo, kucakta da iyice toplanıyor garibim görseniz perişan olmuş gibi ortalarda geziniyor...
Benınkı hıc yatmak ıstemıyorG*tü devamlı havada bizimkinin. Uyumaması da gündüz ondan. Kıçını kaldırıp kaldırıp tekmeliyor.
Yok kilo için demedim , Kaçç saatte bi içiyor pekiBenimki en aç haliyle 80cc içer ancakkilo alımı da iyi. Bu ay 900 gram almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?