Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
6-12 aldım benim kız zaten 5600 gram .zaten indirimde olanda büyük beden yoktu. 130 liraya falan geldi.
Anam bbm oğlanın da kilosu aynı ama boyu 63 cm o yüzden 3 ay yazanlar boydan dar geliyor heleki bezi doluysa organını sıkıştırıyor. Bnde 9 aylık giydiriyorum zıbınları. Üst koyafetleri de crop gibi kısa duruyo, kucakta da iyice toplanıyor garibim görseniz perişan olmuş gibi ortalarda geziniyor...

Kızlar benim de bebeğim bu 3 gündür o kadar isteksiz emiyor ki vermesen yemez bile düşünüyorum eski istekli çocuk yok yani 3 gündür bunu düşünmekten içim kötü oluyor neden böyle yaptı ki ya annem üşütmüşsün karnı agrıyor o yüzden yemez diyor zaten sağıp veriyorum yani 2 saate vermesen ağlamaz bide siz geceleri ne aralıklaela veriyorsunuz ve uykudaysa veriyor musunuz gece toplam kaç cc içiyor

Canım zaten hastanede ve sağlık ocağın da o topuk kanından bakılıyor ebe bana kötü olursa ararız yoksa aramayız dedi aramadı çok şükür eğer olsaydı Allah korusun mutlaka bilgilendirirlerdi seni korkma

Mecbur başladım giydirmeye çünkü battanıyeye doladı bikaç defa kendini o yüzden çok korktum 1.5 tog giydiriyorum şimdilik ama dediğin gibi ince giydirmek lazım içini normalde evim soğuk ama bugünlerde biraz sıcak oldu hava.. İzmir daha sıcaktır burdan tabi

Burnu açık mı pamukçuk var mı?

Dün indirimden iki buçuk tog aldım ben de ev o kadar soğuk değil, en kotu dışarıda giyer. İki tog civarı yine alırım

Seninki niye hala okadar az yaaa minik ağzlı bebiş 90 cc verdikden sonra hiç emzirmiyomusun
Heryerde 3 aydan sonra 150 cc diyo daha bnde 150 geçmedim ama yakında geçerim gibi çok sık acıkıyo bu şekilde
Benimki en aç haliyle 80cc içer ancak kilo alımı da iyi. Bu ay 900 gram almış.

Ben de onları 9 ay alıyorum bize de olmuyor ama işte bunda aralıklar çok geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…