Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben hala 120 veriyodum baktım yetmiyo artık baktım araştırdım 150 olması gerekiyomuş benimki 120 verdiğim için 2 saatte bi max uyanıyo
Ya benim bebeğimin doktoru kilo alımı çok iyi mama vermene gerek yok dedi ama cok iştahlı benim bebeğim doymayınca mama veriyorum 120 cc rahat bitiriyor doktora kaç cc vereyim dedim 90 cc yeter dedi 90 la doymuyor baktım ağlıyor 120 yapıyorum bende seninkine yetmeyebilir 120 cc benimki 6400 kg

90mı benimki 90 versem dediğin gibi ağlar ,
Bakıyorum interntte 3ay 150 cc diyo demekki normal aslında 150 vermemiz ama ben biraz daha sabredicem 120 veriyorum 2-3 saati buluyo acıkması.
Yani aslında çocuklar kendi belirliyo yemmek istediklerini doktor istediği kadar 90 desin
Bazı bebekler 90 verirsin doyar, bazı 120 verirsin çok gelir kusar.. analar çok zor

Evet canım bence kiloyla da alakalı olabilir biraz yeme olayı benimkide içer valla 150 cc mamayla denemedim ama sağıp vermişim bitirmişti .
Aynen bebeğin isteğine göre ayarlamak lazım

Kızlar ya hamileyken benim saçlarım çoğaldı. Bi sürü yeni saç geldi ama doğurunca uzama hızı azaldı galiba. Kafamın üstünde minik minik saçlar var dökülmüyo ama uzamıyor da. Tülerik tülerik tuhaf görünüyor bakımsız gibi. O saçları uzatacak ya da kabarmasını engelleyecek bir ürün var mı bildiğiniz

Kızlar bizim pamukcuk var ya o pamukcuk değilmiş hem ilac hem karbonati bosu bosuna kullandim
2 aile hekimi gordu 2 si de pamukcuk dedi .sonra prof baktı büyük ihtimalle bu süt kalıntısı dedi .Tam bakamadı o çünkü tam çıkarken dedik ve bizimki çok ağladı. En son kendi doktoru bakti ne pamukcugu süt kalıntısı dedi .
Ben şok oldum tabiki .Basit bir pamukcugu bile anlamıyorlar

Yok kilo için demedim , Kaçç saatte bi içiyor peki
Yok yani bu çocuklar nezman 4-5 saat çıkıcak acıkma saatleri
Belki mamada çıkar onu da sanmıyorum ama anne sütünde kesinlikle çıkmaz. Çünkü yetmiyor .bizimki bir içiyor 7 8 dakika .1.5 saat falan oynuyor geri acıkıyor hatta bazen yarım saat sonra bir 5 dakika daha içip yatıyor. Artık tutmuyor bile süt .
Bizimki iciyor eritiyor iciyor eritiyor

Benim de oyle kafamın önünde çıkan yeni saçlar yüzünden keçi gibi oldum boynuzlarım var

Mamada aynı bizde amaa emzirmek Yorucu valla anne için habire emzir emzir neyse en azından emzirmenin dk düşmüş öncede küçükken 20 dk emzirin diyolardi

Evet bu kış için en büyük sorunumuz bu, mesela mont ya da ceket alsak 6-9 alabiliriz max. 12 ay alınmaz, önümüzdeki kış bile giyemeyecek ufaklıklar

Öyle deneyeyim birde. Sen ateşe ne kadar sıklıkla kaç cc mama hazırlıyorsun? Kalanını öyle tamamlıyım bende
Ya biliyomusun benim böyle bir rutinim yok, sabahtan itibaren her istediğinde meme veriyorum öğleden sonra aranıp iyice huysuzlandıpını farlettiğimden bir kez mama veriyorum genelde 16.00/18.00 arası oluyor gece de sabaha kadar emziriyorum. Bir sabah bir akşam ver bakalım mamao zaten gidişata göre belirler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…