- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.261
Nezaman 4-5 saatemi acıkıcak bunlar 2-3 çok az yaaaaBılmem beslenme arası cok acık degıl
Ondan galıba
Ya benim bebeğimin doktoru kilo alımı çok iyi mama vermene gerek yok dedi ama cok iştahlı benim bebeğim doymayınca mama veriyorum 120 cc rahat bitiriyor doktora kaç cc vereyim dedim 90 cc yeter dedi 90 la doymuyor baktım ağlıyor 120 yapıyorum bende seninkine yetmeyebilir 120 cc benimki 6400 kgBen hala 120 veriyodum baktım yetmiyo artık baktım araştırdım 150 olması gerekiyomuş benimki 120 verdiğim için 2 saatte bi max uyanıyo
90mı benimki 90 versem dediğin gibi ağlar ,Ya benim bebeğimin doktoru kilo alımı çok iyi mama vermene gerek yok dedi ama cok iştahlı benim bebeğim doymayınca mama veriyorum 120 cc rahat bitiriyor doktora kaç cc vereyim dedim 90 cc yeter dedi 90 la doymuyor baktım ağlıyor 120 yapıyorum bende seninkine yetmeyebilir 120 cc benimki 6400 kg
Evet canım bence kiloyla da alakalı olabilir biraz yeme olayı benimkide içer valla 150 cc mamayla denemedim ama sağıp vermişim bitirmişti .90mı benimki 90 versem dediğin gibi ağlar ,
Bakıyorum interntte 3ay 150 cc diyo demekki normal aslında 150 vermemiz ama ben biraz daha sabredicem 120 veriyorum 2-3 saati buluyo acıkması.
Yani aslında çocuklar kendi belirliyo yemmek istediklerini doktor istediği kadar 90 desin
Bazı bebekler 90 verirsin doyar, bazı 120 verirsin çok gelir kusar..analar çok zor
Ayyy maşallah inşallah bu iştahları ek gıdaya geçincede artarEvet canım bence kiloyla da alakalı olabilir biraz yeme olayı benimkide içer valla 150 cc mamayla denemedim ama sağıp vermişim bitirmişti .
Aynen bebeğin isteğine göre ayarlamak lazım
Her bebek farklı . Bak yukarıda doktor 90 cc demısNezaman 4-5 saatemi acıkıcak bunlar 2-3 çok az yaaaa
Maşallah kaç saattir bir emiyor pekiBenimki en aç haliyle 80cc içer ancakkilo alımı da iyi. Bu ay 900 gram almış.
Belki mamada çıkar onu da sanmıyorum ama anne sütünde kesinlikle çıkmaz. Çünkü yetmiyor .bizimki bir içiyor 7 8 dakika .1.5 saat falan oynuyor geri acıkıyor hatta bazen yarım saat sonra bir 5 dakika daha içip yatıyor. Artık tutmuyor bile süt .Yok kilo için demedim , Kaçç saatte bi içiyor peki
Yok yani bu çocuklar nezman 4-5 saat çıkıcak acıkma saatleri
Benim de oyle kafamın önünde çıkan yeni saçlar yüzünden keçi gibi oldum boynuzlarım varKızlar ya hamileyken benim saçlarım çoğaldı. Bi sürü yeni saç geldi ama doğurunca uzama hızı azaldı galiba. Kafamın üstünde minik minik saçlar var dökülmüyo ama uzamıyor da. Tülerik tülerik tuhaf görünüyor bakımsız gibi. O saçları uzatacak ya da kabarmasını engelleyecek bir ürün var mı bildiğiniz
Ay çok sinir bozucu ya nasıl geçecek bunlarBenim de oyle kafamın önünde çıkan yeni saçlar yüzünden keçi gibi oldum boynuzlarım var
Ben 2.5 tog da aldım koydum kış için şu an ev 2.5 tog ayarında değil 1.5 tog bile terletiyoDün indirimden iki buçuk tog aldım ben deev o kadar soğuk değil, en kotu dışarıda giyer. İki tog civarı yine alırım
Çok biliyo o dr larHer bebek farklı . Bak yukarıda doktor 90 cc demıs
Benınkıne yetıyor.
Mamada aynı bizde amaa emzirmek Yorucu valla anne için habire emzir emzir neyse en azından emzirmenin dk düşmüş öncede küçükken 20 dk emzirin diyolardiBelki mamada çıkar onu da sanmıyorum ama anne sütünde kesinlikle çıkmaz. Çünkü yetmiyor .bizimki bir içiyor 7 8 dakika .1.5 saat falan oynuyor geri acıkıyor hatta bazen yarım saat sonra bir 5 dakika daha içip yatıyor. Artık tutmuyor bile süt .
Bizimki iciyor eritiyor iciyor eritiyor
Evet bu kış için en büyük sorunumuz bu, mesela mont ya da ceket alsak 6-9 alabiliriz max. 12 ay alınmaz, önümüzdeki kış bile giyemeyecek ufaklıklar6 -12 aldım.yani 3 aylık çocuğa 12 -18 ,büyük gelir diye düşündüm. Hani bir 5 aylık olsalardı. Zaten 130 liraya falan geldi.valla fiyatlar uçacak tamam da ben de ücretsiz izin alacağım. O yüzden alamam cok
Ya biliyomusun benim böyle bir rutinim yok, sabahtan itibaren her istediğinde meme veriyorum öğleden sonra aranıp iyice huysuzlandıpını farlettiğimden bir kez mama veriyorum genelde 16.00/18.00 arası oluyor gece de sabaha kadar emziriyorum. Bir sabah bir akşam ver bakalım mamao zaten gidişata göre belirler benceÖyle deneyeyim birde. Sen ateşe ne kadar sıklıkla kaç cc mama hazırlıyorsun? Kalanını öyle tamamlıyım bende
Keçilerde var mı gercekten önde o sekıldeBenim de oyle kafamın önünde çıkan yeni saçlar yüzünden keçi gibi oldum boynuzlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?