- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.281
Böyle kıvrımlı oluyor ya erkek kecilerde benimki öyle oldu .Duzlesmeyince bir de terleyince saç direkt kivriliyorKeçilerde var mı gercekten önde o sekılde
Ben 9 ay aldım fisher price in çok kalın olmayan bir şeyini aldım. O gün için 250den 160 a düşmüştü e bebekte. Onun bir de 2 yaşını aldım. Çünkü uygunduEvet bu kış için en büyük sorunumuz bu, mesela mont ya da ceket alsak 6-9 alabiliriz max. 12 ay alınmaz, önümüzdeki kış bile giyemeyecek ufaklıklar
E simdi 20 dakika emdi uyuyarak Allahtan emzirme yastigi varMamada aynı bizde amaa emzirmek Yorucu valla anne için habire emzir emzir neyse en azından emzirmenin dk düşmüş öncede küçükken 20 dk emzirin diyolardi
Böyle kıvrımlı oluyor ya erkek kecilerde benimki öyle oldu .Duzlesmeyince bir de terleyince saç direkt kivriliyor
3.5 kilo bebeyi emzirirsin 20 dakika .7 kilo bebeyi emzirsene kolun koparMamada aynı bizde amaa emzirmek Yorucu valla anne için habire emzir emzir neyse en azından emzirmenin dk düşmüş öncede küçükken 20 dk emzirin diyolardi
Yok kucahimdaydi o anTabıı rahatlıgın yanında iyi giyime de önem verırım . Guzel de olacak
Bebek arabasına s*cmamıs ona dua et
En geç iki saatteYok kilo için demedim , Kaçç saatte bi içiyor peki
Yok yani bu çocuklar nezman 4-5 saat çıkıcak acıkma saatleri
3.5 kilo bebeyi emzirirsin 20 dakika .7 kilo bebeyi emzirsene kolun kopar
Süt kalıntısıni nasıl temizleyeceksin? Benim bebekte de var çünküKızlar bizim pamukcuk var ya o pamukcuk değilmişhem ilac hem karbonati bosu bosuna kullandim
2 aile hekimi gordu 2 si de pamukcuk dedi .sonra prof baktı büyük ihtimalle bu süt kalıntısı dedi .Tam bakamadı o çünkü tam çıkarken dedik ve bizimki çok ağladı. En son kendi doktoru bakti ne pamukcugu süt kalıntısı dedi .
Ben şok oldum tabiki .Basit bir pamukcugu bile anlamıyorlar
Süt korur diyorlar anneden gecen antikorlar vs. var. Sen icini ferah tut bi kac gun bile dikkat etsen yeterli bile olurParıl içtim ben de . Geçmiş olsun bence hormonlardan. Ben doğumdan beri deli gibi terliyorum mesela
O da doğru ıhlamurla geçirdik hep. Maske kulladım bugün evet, inşallah geçmez. Süt korur diyorlar
Ayyyy büyyünce napcannE simdi 20 dakika emdi uyuyarak Allahtan emzirme yastigi varo uyuyor bazen ben film izliyorum .iyiki bu yastığa alıştım
Ay inşallahAyyy maşallah inşallah bu iştahları ek gıdaya geçincede artar
Aynı benim bebeG*tü devamlı havada bizimkinin. Uyumaması da gündüz ondan. Kıçını kaldırıp kaldırıp tekmeliyor.
Daha bunun 2 yaşına gelmesi var3.5 kilo bebeyi emzirirsin 20 dakika .7 kilo bebeyi emzirsene kolun kopar
İşte onlar uyuduğunda belki bizde uyuruz bi günnEn geç iki saattevalla ben de onu bekliyorum.
Bı de tahminen ne zaman uyurum
Onu denedim ama yetmiyo çok az çiş yaptı o gün içinde. İlla emzirmeden sonra mama istiyo yaniYa biliyomusun benim böyle bir rutinim yok, sabahtan itibaren her istediğinde meme veriyorum öğleden sonra aranıp iyice huysuzlandıpını farlettiğimden bir kez mama veriyorum genelde 16.00/18.00 arası oluyor gece de sabaha kadar emziriyorum. Bir sabah bir akşam ver bakalım mamao zaten gidişata göre belirler bence
Dün gece benim kizda zor uyudu mahfoldum.Vallahı aklıma
Dolunay falan geldıacaba dedım bugun bişiler mi var .
Bilmem . Kurt mu bunlar dolunaydan etkılenıyorlarDün gece benim kizda zor uyudu mahfoldum.Hastayım zaten. Dolunay mi varmış
O daha kötüYok kucahimdaydi o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?