Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet bu kış için en büyük sorunumuz bu, mesela mont ya da ceket alsak 6-9 alabiliriz max. 12 ay alınmaz, önümüzdeki kış bile giyemeyecek ufaklıklar
Ben 9 ay aldım fisher price in çok kalın olmayan bir şeyini aldım. O gün için 250den 160 a düşmüştü e bebekte. Onun bir de 2 yaşını aldım. Çünkü uygundu

Mamada aynı bizde amaa emzirmek Yorucu valla anne için habire emzir emzir neyse en azından emzirmenin dk düşmüş öncede küçükken 20 dk emzirin diyolardi
E simdi 20 dakika emdi uyuyarak Allahtan emzirme yastigi var o uyuyor bazen ben film izliyorum .iyiki bu yastığa alıştım

3.5 kilo bebeyi emzirirsin 20 dakika .7 kilo bebeyi emzirsene kolun kopar

Süt kalıntısıni nasıl temizleyeceksin? Benim bebekte de var çünkü

Parıl içtim ben de . Geçmiş olsun bence hormonlardan. Ben doğumdan beri deli gibi terliyorum mesela

O da doğru ıhlamurla geçirdik hep. Maske kulladım bugün evet, inşallah geçmez. Süt korur diyorlar
Süt korur diyorlar anneden gecen antikorlar vs. var. Sen icini ferah tut bi kac gun bile dikkat etsen yeterli bile olur

Onu denedim ama yetmiyo çok az çiş yaptı o gün içinde. İlla emzirmeden sonra mama istiyo yani

Kızlar tiny love oyun halısı almak istiyorum çok çeşit var kararsız kaldım kullanan var mı memnun musunuz kendi kendine oyalansın istiyorum sürekli konuşulsun gezsin istiyor uyanıkken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…