Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allah yardımcımiz olsun. Benim de 17si son. Rapor hakkım var 40 gün. Ama mirin kırın eden plur da raporlar sıkıntıya girerse ben de izne ayrılacağım

Bende meme reddi yaşadım sonra döndü memeye ama hala zor tutuyor. Bi şekilde geçip gidiyor diye germemeye çalışıyorum kendimi

Benim hep öyle emiyo kilosu iyiyse sorun yapmıcam

2 aydır neler cekıyorum. İlk 2.ay gunde 1 kez verdım mama, 3.ay gubde 2 kez verıyorum.

Eger kabızlık sorunu yasamasaydım kendımi bu kadar yıpratmaz günde 3 kez verırdım.
Gece hıcbır problem yok bu arada

Gündüz derın uykuya gwcmeden emzırıyorum

Hastane tipi sut sagma makinesini nasil kiralamistiniz. Surrender
Mamayi henuz denemedim .bebek dogdugunda kuvozde kalmisti. O zaman sagip stoklamistim.zorda kalinca ordan veriyorum ama illaki gerekecek gibi duruyor.emmedikce ve ben stres oldukca sut cok azaldi cunku

Canim yerinde olsam coktan baslamistim 185 gram cok az bi rakam kaka yapiyormu hergun doyan bebek hergun yaomasi lazim kabizlik yoksa eger

Benim oglumda mama biberon almiyor sadece anne sutu emiyor dua ediyorum azalmasin diye yoksa ne veririm asla istemiyor mamaya öğürüyor ve kilo alimi cok iyi olmasada her ay 700.800 gram aliyor işte ama sen basla mamaya vakit kaybetme

15 gunde 180 gram almisti en son.yoksa bu kadar uzgun ve stresli degildim ben de
Canım doktor ne diyor mamaya başlatmadı mı az alınca? Anne sütü ve mama birlikte git bence. Çünkü bebek etmeyince aç kalıyor aç kalınca sinirden emecekse bile emmiyor kısır döngü oluyor iyice

Cok az almıs . Ben işte kilo kaybı yaşamasın dıye ek olarak mama verdım ve kılo kaybı da olmadı. 1 ogun bıle olsa memelerın dınlenmesı sart. Suan 90 cc cıkıyor sadece. Dolap uygulmasından kıraladım.burada bı arkadas da satın aldı aynı yerden. Ama ben sagma makınesınden pek memnun sayılmam. Cunku baslıktan mıdır bılmıyorum
Cok cıkarmıyor. Dolu gogusten bıle cok cıkmıyor.
Aslında hangı makıne olursa olsun
Gögğs bosalmıyor .

Tek avantaj 2 gögüsü aynı anda sagıyorum

400 liraya 100 tane bez alınmıyor.
Tek çocuğa 300 lira.1 uyku tulumu etmez

Benimki 5 dakika emer yarım saat geçer yine 5 dakika emer .verimli emmiyor .Ne biliyim oyle güzel emen çocuk nasıl emiyor ?

Canım benim de 3 buçuk aylık ikizlerim var. Zaten mama takviyeli gidiyoruz da Bu aralar gündüz çoğunlukla emziremiyorum zaten iyice huysuz oldular bu ayın özellikleri öyle sanırım çok zorlanıyorum bazen diyorum sadece mama ile mi devam etsem ama dayanamıyorum tabi.
Yeterince yıpratıcı bir süreç bir de uğraşarak emzirmek çok zor.

Malesef ya şu izin bari 6 aylik olana kadar olaydi. Ben de ekimin 17 sinde ücretsiz izne ayrilcam galiba
Tam bir saçmalık. El kadar bebeyi nereye birakacan?Bu ne biçim iş. Yani diyorlarki sevgili anne sen artık çocuğunu emzirme git mama ver .Ben süt sagamam mesela çünkü çocuk emiyor .çoğumuzun öyle. Ee emen çocuğa mama vermek vicdanıma sığmıyor. Çalışmasan para yetmiyor .Anne sutu içtiği halde üstü başı oyuncağı ıslak mendili dünya tutuyor .3 çocuk 3 çocuk diyorlar ama çok zor .biz 2 maaşla tek çocuğa bakamıyoruz. Yarın bir gün ek gıdaya geçecek dünya para gidecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…