Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
bebek isimleriniz bellimi kız olursa şu erkek olursa şu diye merak ettim
Vala once saglikli olsunda.ama kiz olursa bana sürpriz oldu diye busra ya da berra.erkek olursa muhammed alpaslan ailede olmayan bu isimleri dusunuyorum iki taraf icinde sikinti olmaz hem.

Bu devirde isim yönlendirmesi mi kaldı. Anne baba karar verin. Eşiniz nüfusta halletsin. Bence görümcenize de söyleyin böyle yapsın. Tabii eşler mantıklı insanlarsa.
Gorumcenin çocuk doğdu konuldu bile

Öğretmenler için durum değişiyor mu bilmiyorum dediğiniz gibi okulun tatil olduğu zamana geliyor ama biz sağlıkçılar da dönem tatili olmadığı için doğum sırasına aktarabiliyoruz

Bizim arkadaşların çoğu 32 de döndüler ve 4 5 hafta çalışıp doguma gittiler .

Gerçekten öyle olmuş. Bence en şanslılar mayısta doğuran öğretmenler. Seminerleri alıp ücretsiz alınca nerdeyse 2.5 yıl bebekleriyle oluyorlar.
Benim ilkim mayısta iyiydim. 2. De aralık. İkisinde de izin kullandım, bu ters oldu. Öğretmen dediğin temmuzda doğum mu yapar. Ben geçen yılki temmuz annelerin bir sorayım.

Eşimin ailesi o kadar zor ki hayatımda ben böyle hiç bir aile görmedim.İlk başlarda her şey güzeldi.İçine girdim ne dedikolularmış anlatamam.herseye bir bahane dedikodu.Sabah akşam böyleler.

Eşimin ailesi o kadar zor ki hayatımda ben böyle hiç bir aile görmedim.İlk başlarda her şey güzeldi.İçine girdim ne dedikolularmış anlatamam.herseye bir bahane dedikodu.Sabah akşam böyleler.
Anlıyorum canim. Bazı aileler kavga bile ettiriyor kârı kocayı bu yuzden

:)) Aman kız bebek var bebekle cinnet olmaz.sen kibar kibar hallet yine de de .

Kizlar benim kayinpederimin adıda en az vakkas ve zekeriya kadar apsürt hatta bunlar solda sifir kalir aile ortaminda birisi espiri yapti kayinpedrn adini koy diye kayinpedrm kendisi dalga gecti istemem koymayin diye adam kendi ismini kendi bile sevmiyor karisanlari anlamiyorum ya asla esim ve benden baska kimse karismaz karisamaz burdakileri okudukca şok oldum yani fikir verirler ama siz bilirsiniz derler fikir vermektede bir sakınca gormuyorum misal kayinpederm rabia ismini cok severmis bir kere soyledi bende o isimi sevmedigimi soyleynce hc konu uzamadi bile israrci baskici insanlardan nefret ederim .

Ela ismini ben de çok seviyorum.
Biz eşimle Hataylıyız. O yüzden memlekete dair olsun diye kızımız olursa defne koymak istiyoruz
Ah bende bayiliyorum smdiden elosum diye seviyorum karnimi icerdeki erkekse buyuk bozuk aticak bana orasi kesin bu arada defne ismide cok zarif guzel bence

Ne güzel anlayışlıymış.Rabbim insanı anlayışlı insanlarla karşılaştırsın

Ne güzel anlayışlıymış.Rabbim insanı anlayışlı insanlarla karşılaştırsın
Amin canm vallahi cok uzuldum ya bir insanin evladina istemedigi bir isim konulmasi hele sevmedigi birinin isminin koyulmasi kotu bisi gorumcenden bahsediyorum sahsen benim gorumcemde fenadir ama boyle seylere karismaz sanirim bu evliligin baslrndan konulabilecek bir duzen gbi dusunuyorum ben cekirdek aileye ne kadin ne erkek tarfndan kimseyi karistirmamak bastan bu ayari cekmek cok onemli kotu bile olacak olsan baştan bu ayari verdnmi birdaha kimse karisamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…