- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.481
Benim küçüğü de egitseneAnne yıpransın ıstıyorlar
Her bebek farklıdır. Bu rutinler sakin bebeklere daha uygun bence.
Ben zaten aksam 22 gibi yataga alıyorum
Uyansa bıle yattıgı yerdr pıs pışlıyorum
Ve tabıı kı bryaz gurultu ya da pış pış sesı acık.
Mesela uyandı benımkı az once
Fön sesı actım telden, emzırdım gerı uyudu.
Vallahı o sesler sayesınde gerı uyuyor ve bızım kalkma saatımız genelde 9 ,9.30
Gibi.
Ve ben cok şükür kendı uyguladıklarım sayesınde uykusuz kalmıyorum.
Baskalarının tecrubelerı umurumda degıl
Aynen şükrediyorum tabiBunlarla sütün artacagına kendınden oldu
Buna da şükret
Satarsın elindekılerı
Bende de tam tersi büyük çok zor geliyordu gece uyumamakAtaklari gelmiştirbitmedi bı turlu. Valla genç anne olmak gerek. Yirmili yaşlarda. Benim büyük de hiç uyumadi ama bu kadar zor gelmezdi.
Allah yardımcın olsunBenim küçüğü de egitsenehepsini ben de yapıyorum ama bana mısın demiyor
Ben 28 yaşındayım ama zor geliyo vallaAtaklari gelmiştirbitmedi bı turlu. Valla genç anne olmak gerek. Yirmili yaşlarda. Benim büyük de hiç uyumadi ama bu kadar zor gelmezdi.
Uyumayan bebek yıpratıcı, emmeyen bebek yıpratıcı, huysuz bebek yıpratıcı... hepsinin bir pozitif bir negatif yönü var işteAh işte bu biz. Gece-gündüz toplam 10 saat ancak uyuyor en fazla. o da beyaz gürültüyle, kucakta veya sallanarak. Çok yıpratıcı uyumayan bebek
Bizimki de kapamiyor belki de daha bilmediklerinden .bence zamanla yatağa koyunca kendileri uyuyacak .en azından ümit ediyorum .bizimki beyaz gürültüyü keseli çok oldu mesela. Puseti biraktirdim. Gunduz kundaklamasini bıraktımDestek verılmedıgı için işte
Benınkıne desteklı uyku vermesem gunduz cok az uyur . Cunku uyku gelse de kapamıyor gozlerı. Dısarısı har
Nereye bakıyor havada tutarak ?Kızlar, benınkı kafası hep havada
Dakıkalarca . Sizce oturmaya mı hazırlanıyor
Hıc yorulmadan havada duruyor o kafa
Ven rahatsız oluyorm tabi:)
Kalkar pozısyonda etrafı ızlıyor ıste . Kalkmak ıstıyorNereye bakıyor havada tutarak ?
Ben öyle olunca elinden tutup kaldırıyorum. Kafasını dik tutmasını sağlıyor. Hem oturmasına da yardımcı oluyor .Kalkar pozısyonda etrafı ızlıyor ıste . Kalkmak ıstıyor
Uyuyor belki deBende de tam tersi büyük çok zor geliyordu gece uyumamakşimdi hiç zor gelmiyor bazı günler
Ben de yapıyorum oturuyor sonraBen öyle olunca elinden tutup kaldırıyorum. Kafasını dik tutmasını sağlıyor. Hem oturmasına da yardımcı oluyor .
Senin dediğin yatarken etrafi izlemesi mi
Bence oturur seninki kendini belli etmiş. Zaten senin istediğin şeyBen de yapıyorum oturuyor sonra
Ayy inşallah. Cunku sureklı oturmak ıstıyor . Hıc durmuyor yerınde. Kucakta oturtmak gerek once sanırım.Bence oturur seninki kendini belli etmiş. Zaten senin istediğin şeybelki oturur da ek gıdada zorlanmazsin
Benimki daha küçük ama ben kucakta yarım oturuyorum 4 aydan sonra yarım şekilde mama sandalyesine koyarım zaten. Durmuyor zaten asla sürekli kaldırılmak istiyor.Ayy inşallah. Cunku sureklı oturmak ıstıyor . Hıc durmuyor yerınde. Kucakta oturtmak gerek once sanırım.
Aynen canım kucakta da kafasını öne atıyor, oturmak ıstıyor. Kucakta tasınmak da ıstemıyor.Benimki daha küçük ama ben kucakta yarım oturuyorum 4 aydan sonra yarım şekilde mama sandalyesine koyarım zaten. Durmuyor zaten asla sürekli kaldırılmak istiyor.
Tırsıyorum gerçektenO çok betermis. Arkadaş anlattı. Canından bezmistiben de diyorum ki daha kotu ne olabilir
Evet ben oturtuyorum hem doktorlar da dediAyy inşallah. Cunku sureklı oturmak ıstıyor . Hıc durmuyor yerınde. Kucakta oturtmak gerek once sanırım.
Kucakla baslıyoruz o zamanEvet ben oturtuyorum hem doktorlar da dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?