Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim küçüğü de egitsene hepsini ben de yapıyorum ama bana mısın demiyor

Ah işte bu biz. Gece-gündüz toplam 10 saat ancak uyuyor en fazla. o da beyaz gürültüyle, kucakta veya sallanarak. Çok yıpratıcı uyumayan bebek
Uyumayan bebek yıpratıcı, emmeyen bebek yıpratıcı, huysuz bebek yıpratıcı... hepsinin bir pozitif bir negatif yönü var işte

Destek verılmedıgı için işte
Benınkıne desteklı uyku vermesem gunduz cok az uyur . Cunku uyku gelse de kapamıyor gozlerı. Dısarısı har
Bizimki de kapamiyor belki de daha bilmediklerinden .bence zamanla yatağa koyunca kendileri uyuyacak .en azından ümit ediyorum .bizimki beyaz gürültüyü keseli çok oldu mesela. Puseti biraktirdim. Gunduz kundaklamasini bıraktım

Kalkar pozısyonda etrafı ızlıyor ıste . Kalkmak ıstıyor
Ben öyle olunca elinden tutup kaldırıyorum. Kafasını dik tutmasını sağlıyor. Hem oturmasına da yardımcı oluyor .
Senin dediğin yatarken etrafi izlemesi mi

Ayy inşallah. Cunku sureklı oturmak ıstıyor . Hıc durmuyor yerınde. Kucakta oturtmak gerek once sanırım.
Benimki daha küçük ama ben kucakta yarım oturuyorum 4 aydan sonra yarım şekilde mama sandalyesine koyarım zaten. Durmuyor zaten asla sürekli kaldırılmak istiyor.

Benimki daha küçük ama ben kucakta yarım oturuyorum 4 aydan sonra yarım şekilde mama sandalyesine koyarım zaten. Durmuyor zaten asla sürekli kaldırılmak istiyor.
Aynen canım kucakta da kafasını öne atıyor, oturmak ıstıyor. Kucakta tasınmak da ıstemıyor.
Yarım sekılde mama sandalyesınde nasıl duruyor ? Mama sandalyesı ayarlamalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…