- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.501
Ben de emzırecektım derın uykuya dalmısKizlar 3. Ay kontrolumuz vardi bugun bu ay 600 gram almış
Meme emiyor tek oda sacmasapan emiyor duzgun emse 1 kg alirdi boyuda 65 cm olmus kilosu 6.200
AynenKizlar 3. Ay kontrolumuz vardi bugun bu ay 600 gram almış
Meme emiyor tek oda sacmasapan emiyor duzgun emse 1 kg alirdi boyuda 65 cm olmus kilosu 6.200
Maşallah senin bebek güzel doğmuşKizlar 3. Ay kontrolumuz vardi bugun bu ay 600 gram almış
Az önce emzırdımAynenSurrender ye katılıyorum en azından seninkinin kilosu iyi .benimki daha 5600 ve 62 cm .tabi bizimki kız. Daha küçük oluyor.
İşte benim belirtmek istediğim bu .yağlı yağsız anne sütü değil bizimkiler emmiyor.yani belki çok kilo alan bebek en az 7 8 dakika emerken bizimkiler en çok 7 8 dakika emiyor.yani ben sanmıyorum ki bir bebek 2 saatte bir 5 dakika emsin ama annesinin sütü çok yağlı olsun ve 1.5 kilo alsın. Ki benimki kimi zaman 5 dakika bile emmiyor 3 dakika. Benim sütüm komple yağ olursa belki alır.o da ilk süt komple yağlı olacak çünkü 3 dakikada 5 dakikada hangi süte ulaşacak
Ben bu yüzden de tartiyorum .Ben o takviyeyi almadan önce günde 20 gram almıştı. Ve böyle giderse 600 gram alacaktı. Ben de çaresine baktım ama tartmasam bilmeyecektim
Erkek bebekMaşallah senin bebek güzel doğmuş52 cm ve 4100 gram
Benimki de ya kafa kalkiyor ayaklarla omuzlardan geriyor kendini ya da ayaklari diretip popoyu havaya kaldiriyor kıçı az yer görsün sklyr yavru. Inş bi otursalar da cidden. Disarda bile yemek yerken kucak istedi mi bittik yani onu mu tutuyum yemek mi yiyim. Artk eşimle dönüsümlü tutarak yiyoruz yedigimiz yemekten de anlamiyoruz da işteBelim agrıyor . Cunku kucaktayke ıkı buklum duruyorum. Kafası hep yanlarda
Yamuk duruyor .
Yatırıyorsun kafa dakıkalarda havada tutuyor kalkmak ıcın . Boynu agrıyacak
Ben cekıcem kahrı
Otursa da vallahı kurtulsam.
Burnunda sümük olabılır. Öksürmesi ise tükürük bırıkmıs olabılır. Ben bazen benımkının bogazında tükürük goruyorumBenim bebiş öksürmeye başladı üst üsttede 4 kere hapşırdı aralıklarla, hastamı oldu acepokadar iyi giydiriyorum termemesi için uğraşıyorum dün zaten bi halsizdiii
Şimi farkwttim burnunu çektimmmm, tükürük kaçmıştır diyede kucağıma aldım fln bakalım biticekmiBurnunda sümük olabılır. Öksürmesi ise tükürük bırıkmıs olabılır. Ben bazen benımkının bogazında tükürük goruyorum
Yutkunmuyor bazen
Evet ayarlamalı. 4 ay olsun iyice kaldıracağım zaten. Yavaş yavaş ek bir seylerde başlayacağım. Diğerlerinde 6 ayi bekledim ama bu çok farklı zorluyor kilo alımı sorunlu. Sağ emzir icirmeye çalış bir sürü sorun.Aynen canım kucakta da kafasını öne atıyor, oturmak ıstıyor. Kucakta tasınmak da ıstemıyor.
Yarım sekılde mama sandalyesınde nasıl duruyor ? Mama sandalyesı ayarlamalı mı?
Evet göz doktorunun görmesi gerekiyor 6. Ayda falanEveeet cok muhtesem devlet hastanesi doktorumuz o kadar ilgili o kadar ilgiliydi kikilosuna bakmadi asm bakiyordur zaten dedi. Kalbini dinledi. Bi kac biseye bakti kalca usg ye gittik cektirdik. Usg de sorun yok. Gitmisken goz doktoruna da muayne ettiriverdim. Bu arada 6 ve 9. Aylar bebeklerin göz olcümü oluyormus. Doktor dedi merkezde yaptir en azndan bi kere dedi. Siz oyle bişey duydunuz mu??
Valla bizim ASM deki doktor bakti. artık 2 yaşında götürürsunuz bir daha dedi.Eveeet cok muhtesem devlet hastanesi doktorumuz o kadar ilgili o kadar ilgiliydi kikilosuna bakmadi asm bakiyordur zaten dedi. Kalbini dinledi. Bi kac biseye bakti kalca usg ye gittik cektirdik. Usg de sorun yok. Gitmisken goz doktoruna da muayne ettiriverdim. Bu arada 6 ve 9. Aylar bebeklerin göz olcümü oluyormus. Doktor dedi merkezde yaptir en azndan bi kere dedi. Siz oyle bişey duydunuz mu??
Benimde böyle ilerliyor. 5800 5900 falandır ancak. Yarın 3 ay kontrolü. 53 cm 3900 doğdu bide. Sadece anne sütüyle besleniyor. Mama aldim ama alerji maması diye kabul etmez sanirim çok kötü kokusu.Kizlar 3. Ay kontrolumuz vardi bugun bu ay 600 gram almış
Ben yarın hem 3 ay kontrolü var hem göz muayenesi icin randevu aldim yaptıracağım. Sonra 1 yaşta. Diğerlerinde de öyle yaptırmıştım.Eveeet cok muhtesem devlet hastanesi doktorumuz o kadar ilgili o kadar ilgiliydi kikilosuna bakmadi asm bakiyordur zaten dedi. Kalbini dinledi. Bi kac biseye bakti kalca usg ye gittik cektirdik. Usg de sorun yok. Gitmisken goz doktoruna da muayne ettiriverdim. Bu arada 6 ve 9. Aylar bebeklerin göz olcümü oluyormus. Doktor dedi merkezde yaptir en azndan bi kere dedi. Siz oyle bişey duydunuz mu??
Ben de erken baslayacagım . Kabızlık sorunu var cunku. Bagırsakları tembellestırmek ıstemıyorumEvet ayarlamalı. 4 ay olsun iyice kaldıracağım zaten. Yavaş yavaş ek bir seylerde başlayacağım. Diğerlerinde 6 ayi bekledim ama bu çok farklı zorluyor kilo alımı sorunlu. Sağ emzir icirmeye çalış bir sürü sorun.
Hafif yatık mi oturtuyorsun? Bende öyle yapayım olmazsaEvet ayarlamalı. 4 ay olsun iyice kaldıracağım zaten. Yavaş yavaş ek bir seylerde başlayacağım. Diğerlerinde 6 ayi bekledim ama bu çok farklı zorluyor kilo alımı sorunlu. Sağ emzir icirmeye çalış bir sürü sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?