Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de erken baslayacagım . Kabızlık sorunu var cunku. Bagırsakları tembellestırmek ıstemıyorum
Normalde dsö ve bizim doktor bekletiyor ama doktorla konuşacağım. Her bebek farklı. En azından günde 1 kaşık maması veririm biraz tok tutar. Aşırı tutarsız. Bit memeye yapışıyor saatlerce bırakmıyor bazende 4 5 saat versem almıyor. Çok yordu.

Üstüne muslin kılıf yapılabilir aslında. Çok rahatsız ediyorsa. Evet hafif yatık beni izledi bayıldı. Az az kaldırırım 4 kademe var sanırım en alttan bir üstte sonra bir tık daha kaldırırım. Oturmak istiyor beyim

Ben hiip yulaflı aldım 4 ay
Sen ne almayı dusunuyorsun ? Özellıkle kabıxlık olmasın dıye aldım.kasık maması

Benimde böyle ilerliyor. 5800 5900 falandır ancak. Yarın 3 ay kontrolü. 53 cm 3900 doğdu bide. Sadece anne sütüyle besleniyor. Mama aldim ama alerji maması diye kabul etmez sanirim çok kötü kokusu.
Bende yarın gidecektim normalde kendim de kontrole gitmeyi ihmal etmiştim bugün gittim. ikisini de aradan çıkartıyim dedim 5800 çıktı. Rota aşısını yaptırdım. Doktor verdi bizimki tükürdü doktor verdi tükürdü bir sonrakini memeye damlatarak ver dedi.

Kendi doktor macerama gelince önce vajinal ultrason sonra adını unuttuğum plastik bir alet sokup smear almaya çalıştı doktor bir rurlu rahimi göremedi. Aleti ciakrip parmağıyla baktı sonra bir daha en sonunda almayı başardı. Serviks in yeri değişmiş. Miyom aldığı için rahim toparlanirken yukarı çekmiş. Daha detaylı bir şey söylemedi tahliller sonra konuşuruz dedi. Umarım saçma bir şeyler çıkmaz ama çıkan tahliller arasında 43crp yi gordum. Bu arada regl olduğumu soyledim emzirme 6 dan azsa normal dedi ama değil nasıl oluyor acaba

Ona ben de katılıyorum. Çok abartıyorlar rutin oluşturmak için.
Ama bebekler düzen seviyor bir yerde. Nasıl uyuttuğun değil düzenli olmak bence olay.

Ben her gün banyo yaptırmıyorum mesela. Evet rahatlatıyor ama o kadarına gerek yok bana göre. Bünye ona da alışır. Her zaman her şeye yetişemiyorum zaten

İlk çocukta tek rutinim 7 8 aylık olduktan sonra akşam pijamalarını giydirip, yatakta emzirerek okşayarak uyutup sonra yatağına koymaktı.
Buna aylar sonra kitap okuma eklendi. Ufacık bebeğe niye kitap okuyayım şimdi

Mesela şimdi yattığı yerde uyuyor veya uyumuyor. Biraz daha büyüyünce kalkmak istiyor. Oynamak istiyor. Oyun zamanı olmadığını anlaması için ışık açılmıyor konuşulmuyor.
Uyutma işi biraz daha uzun sürüyor

Benimki de oturmak istiyor. Kaç kademe bakmadim ama bizimki yatak gibi yatıyor bile yatırdım yaygara koparıyor artık. Sürekli kafa ve omuzlar havada. Oturtalim bari

O ne demek acaba günde 6dan bahsetmiyordur herhalde. Zaten fazla 6dan

Temiz sonuçlar alırsın inşallah

Bu 35 40 fazı mı ne öyle birşey varmıs, bebek hakikaten uyku değişimi yaparken uyanıyor. Gündüzleri çok zor böyle devamlı uyanıyor
Siz nasıl başa çıkıyorsunuz benim en son çarem yanına yatmak oluyor
Bugün uyuduktan sonra kundakladım bekliyorım simfi bakalım napacak

Ayın sonuna doğru artık 2023 temmuz anneleri açılır ne ara eskidik
Artık anneler grubundada değiliz populerdede değiliz
Vay anasını sayın seyirciler
Hamileliğimi öğrenişim geldi aklıma
Daha regle çok varken öğrenmiştim, hem de hiç ihtimal vermezken. Küçük bir kahverengi leke yüzünden öylesine test aldım
Yaptım bisey çıkmadı
İçimden bi ses attıktan sonra tekrar bak dedi ve çift çizgi gördüm
Hayatımın şoku

Retina uzmanı muayene etti. 6.ayında normal göz muayenesi yapılacak dedi..

Yaaaa nasıl geçti amaaa beee şimdi hepsi yanımızda hamilelik hiç geçmicek sanıyordum.
Ama cidden o ilk öğreniş çok heyecanlı çok güzel bir andı planlı bi gebelikde olsa ahhh yaaaa

Ben o arayı takip edip pıspısliyorum. Çok işe yarıyor.

Ben de emzırecektım derın uykuya dalmıs
Acmadı agzını

Neyseki kilosu ıyı senınkının
Ama 4.100 gram dogmustu kizlar baya şiş dogdu bi 400 grama yakin kilo verdiydi ,dogum kilosuna bakarsam 3 ayda 2 kg almis oluyor ben bu gidisle 1 aya hemen ek gidaya baslarim valla

Az önce emzırdım
O kadar kısa emdı ki
E işte nasıl kilo alacak böyle? Senin sütün yağlı olsa bile emmiyor ki bilesin .kim ne derse desin bebek emmedigi müddetçe kilo almıyor. Yok annenin sütü yağlıymıs yok bilmem neymiş bebek emmedigi sürece hepsi boş. 2 dakika emmeyle değil anne sütü manda sütü olsa yine kilo alamaz .o 2 dakika da mıymıy.bazi annelerin sütü yarıyormuş bazılarının yaramiyormus .resmini atıyorum böyle emmeyle süt yaramasi olur mu ? Bir bebek en az 7 8 dakika emecek .Her öğünde en az bu kadar emecek ki 1 kilo alsın.
Bu meme reddi de degil .emzik de emmiyor biberon da .emzigi bile cok az aliyor artik ona suc buluyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…