- 23 Ekim 2018
- 16.333
- 37.802
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.561
Erkek olursa umut ya da onur isimleri kaldı aklımızda olanAh bende bayiliyorum smdiden elosum diye seviyorum karnimi icerdeki erkekse buyuk bozuk aticak bana orasi kesinbu arada defne ismide cok zarif guzel bence
Sinirliyim napim:)) Aman kız bebek var bebekle cinnet olmaz.sen kibar kibar hallet yine de de .
Bende öyleyim sürekli kız isimleri kız kiyafetleriErkek olursa umut ya da onur isimleri kaldı aklımızda olanAma 3. Olacağı için eşim de istediğini koyabilir ben beğendiğim sürece. İyice kıza adapte olduk biz de bakalım ne olacak sonuç
Yaaaa çok güzellerKız olursa elâ istiyorum erkek olursa bi fikrim yok ama eşim toprak istiyor
gayet güzsl en azından sen koycanVala once saglikli olsunda.ama kiz olursa bana sürpriz oldu diye busra ya da berra.erkek olursa muhammed alpaslan ailede olmayan bu isimleri dusunuyorum iki taraf icinde sikinti olmaz hem.
O kadar söyledim vazgeçiremedim.irtibatı kestim mesafe koymayı bırak.Hala aklı bizde kesin .Ömür boyu unutamayacağım .Resmen kızımın ismini değiştiresim geliyor.Bizim bir arkadaşta vardı kocası kandırmış senin istediğin isim olucak diye.Oda sanırsam mavi olucak diye demiş durmuş .kimlik çıkartmada direk Aynur koymuş görümcesinin adı .cinnet geçirdi hala bu gün olsun kıza mavi der Aynur diye hitap etmiyor.eniyisini yapıyor .Amin canm vallahi cok uzuldum ya bir insanin evladina istemedigi bir isim konulmasi hele sevmedigi birinin isminin koyulmasi kotu bisi gorumcenden bahsediyorum sahsen benim gorumcemde fenadir ama boyle seylere karismaz sanirim bu evliligin baslrndan konulabilecek bir duzen gbi dusunuyorum ben cekirdek aileye ne kadin ne erkek tarfndan kimseyi karistirmamak bastan bu ayari cekmek cok onemli kotu bile olacak olsan baştan bu ayari verdnmi birdaha kimse karisamiyor
Okul değil ben memurum. Bizde böyle.Okuldan okula değişiyor mu acaba?
Ay benim eşim asla boyle biseye cesaret edemez nasl bi saygisizlik ya bende o bayanin yerinde olsam asla kimlkteki isimle hitap etmezdm kendi istdgm isimle hitap eder alistrrdm ilerdede degisirdim isminiO kadar söyledim vazgeçiremedim.irtibatı kestim mesafe koymayı bırak.Hala aklı bizde kesin .Ömür boyu unutamayacağım .Resmen kızımın ismini değiştiresim geliyor.Bizim bir arkadaşta vardı kocası kandırmış senin istediğin isim olucak diye.Oda sanırsam mavi olucak diye demiş durmuş .kimlik çıkartmada direk Aynur koymuş görümcesinin adı .cinnet geçirdi hala bu gün olsun kıza mavi der Aynur diye hitap etmiyor.eniyisini yapıyor .
Kızımda bende çok inci istemiştimErkek belli Engin Deniz ( anısı var ismin bide sevgili iken belliydi)
Kız olursa Şuan Net Değil ama İnci ve Beste isimleri güzel geliyor.
Aa anladim. Arkadaşım öğretmen yapamadı. Kabul etmemiş idare.Okul değil ben memurum. Bizde böyle.
Görümcenin ismi ne acaba merak ettimKızımda bende çok inci istemiştim(
Mavi ismi cok hoşuma gidiyorO kadar söyledim vazgeçiremedim.irtibatı kestim mesafe koymayı bırak.Hala aklı bizde kesin .Ömür boyu unutamayacağım .Resmen kızımın ismini değiştiresim geliyor.Bizim bir arkadaşta vardı kocası kandırmış senin istediğin isim olucak diye.Oda sanırsam mavi olucak diye demiş durmuş .kimlik çıkartmada direk Aynur koymuş görümcesinin adı .cinnet geçirdi hala bu gün olsun kıza mavi der Aynur diye hitap etmiyor.eniyisini yapıyor .
Ben bide şunu anlamıyorum. Birinin ismi illa konuşacaksa kendi adımı koyarım eşimin adını koyarim görümce ne alaka.O kadar söyledim vazgeçiremedim.irtibatı kestim mesafe koymayı bırak.Hala aklı bizde kesin .Ömür boyu unutamayacağım .Resmen kızımın ismini değiştiresim geliyor.Bizim bir arkadaşta vardı kocası kandırmış senin istediğin isim olucak diye.Oda sanırsam mavi olucak diye demiş durmuş .kimlik çıkartmada direk Aynur koymuş görümcesinin adı .cinnet geçirdi hala bu gün olsun kıza mavi der Aynur diye hitap etmiyor.eniyisini yapıyor .
Vallahi ben bi kac kez duydum oglan olunca esinin ismini veriyorlar oda tuhaf bence neden esimle oglumun adi ayni olsnki yav nedir bu takintili haller@
Ben bide şunu anlamıyorum. Birinin ismi illa konuşacaksa kendi adımı koyarım eşimin adını koyarim görümce ne alaka.
Canım dikkat et sağ gösterip sol vurmasın.Akşam eşime sordum.Cinsiyeti kız ya da oğlan olursa ne düşünüyorsun.Soran olursa etraftan babası ismini vuracak dersen kimse karışmaz dedi.O günleri görürsek inşallah beraber ismini düşünürüz dedi.Rızanı almadan bu sefer öyle yapmam dedi.
Çok güzel bir isim eğer onu koymuş olsalardı kıza da çok uyumlu olurdu.Kızını bir görsen mavi gözlü,beyaz tenli ,sarı saçlı çok uyumlu olurdu vursalardıMavi ismi cok hoşuma gidiyor
Of sormaBende öyleyim sürekli kız isimleri kız kiyafetlerigüya kendimi kaptirmayacaktim
Benim eşimde bu tarz isimleri istemediği için. Ona sormuyorum ve bu tarz isimler seçmiyorumÇok güzel bir isim eğer onu koymuş olsalardı kıza da çok uyumlu olurdu.Kızını bir görsen mavi gözlü,beyaz tenli ,sarı saçlı çok uyumlu olurdu vursalardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?