Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ah bende bayiliyorum smdiden elosum diye seviyorum karnimi icerdeki erkekse buyuk bozuk aticak bana orasi kesin bu arada defne ismide cok zarif guzel bence
Erkek olursa umut ya da onur isimleri kaldı aklımızda olan Ama 3. Olacağı için eşim de istediğini koyabilir ben beğendiğim sürece. İyice kıza adapte olduk biz de bakalım ne olacak sonuç

Erkek olursa umut ya da onur isimleri kaldı aklımızda olan Ama 3. Olacağı için eşim de istediğini koyabilir ben beğendiğim sürece. İyice kıza adapte olduk biz de bakalım ne olacak sonuç
Bende öyleyim sürekli kız isimleri kız kiyafetleri güya kendimi kaptirmayacaktim

Misal benim görümcemde çok güzel manipüle eder . Oglumdayken ben eymen esimde yusuf ismini cok istiyordu bizde ikimizinde gonlu olsn diye yusuf eymen koyduk burda esimi bile karistirmam dyenlere saygi duyuyorm ama bana gore evladmizin ismini esimle birlikte koymak en guzeli olur sonucta onunda evladi neyse gorumcem bizi birbrmize düşürmeye clsti iste beni dolduruyor iyyyy yusuf ne okulda yusuf yusuf derler yusuf yusufcuk diye cagirirz artk diye kendi dalga gecip kendi guluyordu saygisiz ustelk benden 10 yas buyuk asla cevap vermedim en sonunda patladim dedimki seni ilgilendirmez birgun senin oglun olursa koymazsn olur biter bu benim esimin cocukluktan hayaliymis o istediki ben esimle tartisayim yusuf olmasn diye ben bir ismi sevdysem kim ne derse desin boş heleki haytmda hic bir yeri ve anlami olmayan bi insansa duymam bile

Ay bende kiza cok kaptirdim :) kiz kiyaftlei bakiyorum almamak icin zor tutuyorm kendimi kiz isimleri bakiyorm bandanalr tokalr gorunce bayiliyorm offf neolcak boyle :) bu arada yuzuk testini yapan varmi arkdslr yuzugu sac telinizle baglayp bi elinizle saci tutup yuzugu diger elinizle avcunuza alip birden birakiyosunuz ileri geri yada saga sola hareket ederse erkek kendi etrafinda yada diger turlu donerse kiz oluyor yaptim defalarca kiz cikti cinsiyetni bildgmz arkdslraada yaptk resmen digru cikiyo ay biliyorm hurafe ama eglenceli

O kadar söyledim vazgeçiremedim.irtibatı kestim mesafe koymayı bırak.Hala aklı bizde kesin .Ömür boyu unutamayacağım .Resmen kızımın ismini değiştiresim geliyor.Bizim bir arkadaşta vardı kocası kandırmış senin istediğin isim olucak diye.Oda sanırsam mavi olucak diye demiş durmuş .kimlik çıkartmada direk Aynur koymuş görümcesinin adı .cinnet geçirdi hala bu gün olsun kıza mavi der Aynur diye hitap etmiyor.eniyisini yapıyor .

Ay benim eşim asla boyle biseye cesaret edemez nasl bi saygisizlik ya bende o bayanin yerinde olsam asla kimlkteki isimle hitap etmezdm kendi istdgm isimle hitap eder alistrrdm ilerdede degisirdim ismini

Mavi ismi cok hoşuma gidiyor

@
Ben bide şunu anlamıyorum. Birinin ismi illa konuşacaksa kendi adımı koyarım eşimin adını koyarim görümce ne alaka.

@

Ben bide şunu anlamıyorum. Birinin ismi illa konuşacaksa kendi adımı koyarım eşimin adını koyarim görümce ne alaka.
Vallahi ben bi kac kez duydum oglan olunca esinin ismini veriyorlar oda tuhaf bence neden esimle oglumun adi ayni olsnki yav nedir bu takintili haller

Canım dikkat et sağ gösterip sol vurmasın.
Görümce adı koyduran eşten bahsediyoruz

Bende öyleyim sürekli kız isimleri kız kiyafetleri güya kendimi kaptirmayacaktim
Of sorma ben de hayalkırıklığı yaşamamak için kaptırmak istemiyordum ama biz 2. De karar vermiştik kız olursa defne olacak diye. O zaman tutmadı bakalım şimdi tutacak mı Allah gönlümüze göre sağlıklısını versin amin

Çok güzel bir isim eğer onu koymuş olsalardı kıza da çok uyumlu olurdu.Kızını bir görsen mavi gözlü,beyaz tenli ,sarı saçlı çok uyumlu olurdu vursalardı
Benim eşimde bu tarz isimleri istemediği için. Ona sormuyorum ve bu tarz isimler seçmiyorum
Normal isimler seçiyorum ve bu olacak diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…