Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen ben de 2 yaş aldım. Yazlık aldım.body ler indirime girsin 3 yaş alacağım

Hep bu kargo olayları bana patlıyo yaaa. Mama sipariş ettim üstünde bile 3 tane kutu yazıyo içinde 2 tane var delirticekler beni yaa arıyorum msj atıyorum ulaşamıyorum

6dan fazla emziriyordum ama az geliyordu herhalde bebeğim fazla kilo alamadi. o yüzden devam sütüne de basladik. ve meme vererek değil çoğunluk sağarak biberonla veriyorum. Artik günde sadece 3 kere 80cc cikartabiliyorum.
Galactagoyu deneyeyim

Düzeldi gibide değil gibide. Doktor normal diyor ama alirsa mamada verecegim. Çok zorluyor çünkü bu beslenme isi beni.
Yani çok bilmiyorum ama bana da normal gibi geldi, artık büyüdüler. Bir de seninki boylu maşallah

Dayımın karısı 2.cocuga spıral varken hamıle kalmıstı :)
Yav de git burdan
Yumurtlama zamanı tırım tırıs kaçıyorum valla, benimkine kalsa şuan bayıla bayıla 2. Yi ister
Niye çünkü kafayı yemiş

Iyı kı arayı acmısım . Yoksa kafayı yerdım 2 bebekle
Valla herkes diyor ki yakın oldumu daha kolay oluyor tüm süreçler beraber bitiyor. İkisi birlikte büyüyünce hepsi aradan çıkmıs oluyor tüm zorlu dönemler. Evet zor oluyor ama sil baştak herseyi yıllar sonra yaşamaktansa bir kere yorul tam yorul diyorlar
Mantıklı gibi

Cocuklar ıcın cok ıyı
Ama anne ıcın aynı şeyı soyleyemem

Kızım elım ayagım şuan

Benim.oglum.nimenrix i 12. Hafta sonunda oldu canım

İstiyorlar ki çocuğu beşiğe koyalım kendi kendine büyüsün ağlasa bile susmayı öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…