- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.741
Aynen ben de 2 yaş aldım. Yazlık aldım.body ler indirime girsin 3 yaş alacağım1 yaşa kadar dolap dizdim ücretsiz izne ayrılınca masraf olmasın diye abartmadan aldım her ay grubundan Bi kısım kıyafet ama hepsini şimdiden giydiriyorum bedenler hiç 6 veya 9 aya göre değil şu an 9 ay çıtçıtlı body atlet giydiriyorum mesela giydirmesem o da kastıracak Bi süre sonra hele tulumları ikişer defa zor giydirdim her gün Bi şey giydirip foto çekiyorum artık hemen küçülüyor diye galiba 4. Aydan sonra daha uzun süreli giyebilir olacaklar kilo alımı yavaşladığı için
Aynennn zaten yaz başı yürümeye başlarlar olan kiloyuda atarlar benceBen de ebebekten 18 aylık diğer markalardan 12-18 aldım. İnşallah benim de elimde patlamaz. 4 aydan sonra artık böyle hızlı kilo alıp boy atmıyorlarmış.
Bendede istenmişti /. Ye gittiğimde sorun çıkmadı çok şükürKızlar birsey soracaktım kalça usg tekrar istenmiş. Şimdi mesaj geldi. Benim bu oğlumda ilk kez oldu, başına gelen var mı?
Aaaa maşallahhhh ozmannn anne sütüyse baya iyi almışBu sadece anne sütü alıyormuş ama .Anne sütüyle 8 kilo vayy bee.
Mamayla kilo almayan da oluyormuş bu arada .seninki de güzel maşallah
6dan fazla emziriyordum ama az geliyordu herhalde bebeğim fazla kilo alamadi. o yüzden devam sütüne de basladik. ve meme vererek değil çoğunluk sağarak biberonla veriyorum. Artik günde sadece 3 kere 80cc cikartabiliyorum.Ben şu an reglliyim dün doktora gitmiştim. Günlük 6 dan az emziriyorsan normal dedi. Ama 6 dan fazla emiyor. İlginç bilmiyorum. Arttırmak için tavsiye edebileceklerim galactago damla ve I mom latte kullanıyorum ben. Bol da su içiyorum. Başka hiç bir şey kullanmıyorum. Oğlumda soylediklerinj ve daha fazlasını denememe rağmen sürüm azaldı azaldı bitti. Emzirme çaylarından asla icmedim bu sefer. Acaba onlar mı azalttı sütümü diye düşünmeye başladım.
Yani çok bilmiyorum ama bana da normal gibi geldi, artık büyüdüler. Bir de seninki boylu maşallahDüzeldi gibide değil gibide. Doktor normal diyor ama alirsa mamada verecegim. Çok zorluyor çünkü bu beslenme isi beni.
Ve hala spiral taktırmayan ben…Kıxlar süt koruması dıye bişi yok. Hamıle kalırsınız aman haatam aksi
Şuan hamılelıge daha acıgız
Dayımın karısı 2.cocuga spıral varken hamıle kalmıstı :)Ve hala spiral taktırmayan ben…
Yav de git burdanDayımın karısı 2.cocuga spıral varken hamıle kalmıstı :)
Iyı kı arayı acmısım . Yoksa kafayı yerdım 2 bebekleYav de git burdan
Yumurtlama zamanı tırım tırıs kaçıyorum valla, benimkine kalsa şuan bayıla bayıla 2. Yi ister
Niye çünkü kafayı yemiş
Valla herkes diyor ki yakın oldumu daha kolay oluyor tüm süreçler beraber bitiyor. İkisi birlikte büyüyünce hepsi aradan çıkmıs oluyor tüm zorlu dönemler. Evet zor oluyor ama sil baştak herseyi yıllar sonra yaşamaktansa bir kere yorul tam yorul diyorlarIyı kı arayı acmısım . Yoksa kafayı yerdım 2 bebekle
Cocuklar ıcın cok ıyıValla herkes diyor ki yakın oldumu daha kolay oluyor tüm süreçler beraber bitiyor. İkisi birlikte büyüyünce hepsi aradan çıkmıs oluyor tüm zorlu dönemler. Evet zor oluyor ama sil baştak herseyi yıllar sonra yaşamaktansa bir kere yorul tam yorul diyorlar
Mantıklı gibi
O sans isi o ay yumurta olgunlasmistir eger iliski olurda tutarsa bebek olmazsa regl :) ona da denk gelinebilir yani. Yani regl olacagi ay aslinda hamile kalmistir:)Ben henüz olmadım hiç bu arada regl olmazken de hamile kalınabiliyormuş geçen instada okudum
Benim.oglum.nimenrix i 12. Hafta sonunda oldu canımMaalesef öyle, keşke her çocuğa bu hak ücretsiz olarak tanınsa, eşit fırsata sahip olmayan çocukları düşününce kendi çocuğun için bile sevinemiyorsun, umarım en kısa zamanda aşı takvimine alınır hepsi.
Nimenrix için 6-12. Haftalarda tamamlanmali diyor, kendi adımıza biz kaçırdık öyleyse onu, 1 yaş sonrasına mi kaldı acaba
İstiyorlar ki çocuğu beşiğe koyalım kendi kendine büyüsün ağlasa bile susmayı öğrensinBenim bebe bu hafta kucaktan inmiyor sürekli duyuyorum bu lafı halbuki hiç kucağa almadım gerekmedikçe.. Çocuk dış dünyayı merak ediyor kucak istiyor ağlıyor ne yapayım saatlerce ağlatayım mı yani?
Kucağa alışmış diyorlar bana bir tık üstü
Bende hala regl olmadım.. ilk doğumda 8. Ayda olmuştum.. ama iki gündür kasık ve bel ağrım varBen de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)
Ve hala spiral taktırmayan ben…
Yav de git burdan
Yumurtlama zamanı tırım tırıs kaçıyorum valla, benimkine kalsa şuan bayıla bayıla 2. Yi ister
Niye çünkü kafayı yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?