- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.761
Babymall den aldım 2 ve 3 yaş bimini marka bibaby organik diye geçiyoAynen ben de 2 yaş aldım. Yazlık aldım.body ler indirime girsin 3 yaş alacağım
Bende hala regl olmadım.. ilk doğumda 8. Ayda olmuştum.. ama iki gündür kasık ve bel ağrım var
Pre. Kullanmak istemiyoruz, hap ben kullanmam nalettr mecbur spiralHiç güvenemiyorum o şeye
Aynen kolaymış bayaaaYaptım fizyolojik korktum ama yaptım sorsan burnu açık gözüküyor ama sümük aktı resmen
Bugün hırlıyordu hep
Ne kadar arayla. Biraz kafama takıldı. Ekstra birsey yaptın mı?Bendede istenmişti /. Ye gittiğimde sorun çıkmadı çok şükür
1 aylıkken gittim ben, bana dediler solda sıkıntı var ama korkma bu aylarda olur hatta kızdım madem olur bizi 2-3 ayllıkken çağırın yani niye aklımıza bunu sokuyosunuz diyeNe kadar arayla. Biraz kafama takıldı. Ekstra birsey yaptın mı?
Eczanede var canımmm sağlık ocağında yaptırıcaksan, ilk önce sağlık ocağına git, ebwyle görüş sonra eczaneye gidip alırsınKızlar rota aşısını eczaneden direk alabiliyor muyuz?yoksa önceden sipariş mi ediyoruz?
Benimde 2 aylikti. Ben bilmiyordum sorun yok saniyorumdum bugün arayınca öğrendim hastane. Cumartesi tekrar çekilecek bakalim1 aylıkken gittim ben, bana dediler solda sıkıntı var ama korkma bu aylarda olur hatta kızdım madem olur bizi 2-3 ayllıkken çağırın yani niye aklımıza bunu sokuyosunuz diye
2 ayllıkken bidaha gittim normal çıktı herşey , extrada bişi yapmadım hiç
Zaten en son 3 ayllıkken bakılıyo galibaaBenimde 2 aylikti. Ben bilmiyordum sorun yok saniyorumdum bugün arayınca öğrendim hastane. Cumartesi tekrar çekilecek bakalim
Durmadı hiç doktor raporlanması sonra hallederiz demisti. Bugün aradılar cocuk doktoru baktı sanırım o yüzden.Zaten en son 3 ayllıkken bakılıyo galibaa
1 aydır neden aramamışlar hiçç. Bana direk orda söylediler ölçülerden anladım bende zaten ultrasonun altında yazıyo ölçüler . Cumartesi günü sende o şekilde bakarsın
10 'ün da gel dedi hemşire canım.Saglik ocağında yaptıracam ben de insallahEczanede var canımmm sağlık ocağında yaptırıcaksan, ilk önce sağlık ocağına git, ebwyle görüş sonra eczaneye gidip alırsın
İnşallah birşeyi çıkmaz ben sanmıyorumDurmadı hiç doktor raporlanması sonra hallederiz demisti. Bugün aradılar cocuk doktoru baktı sanırım o yüzden.
10 'ün da gel dedi hemşire canım.Saglik ocağında yaptıracam ben de insallah
Bu ne kızŞöyle birşey kullanan varmı alsam mı axaba köşede dursun hastalanınca yaparım diye büyük makinaları daha ucuz 300 tl fln
Gece bakmıyor demek kiYav de git burdan
Yumurtlama zamanı tırım tırıs kaçıyorum valla, benimkine kalsa şuan bayıla bayıla 2. Yi ister
Niye çünkü kafayı yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?