Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çocuk bana göre aradan çıkmamasi gereken bir şey 8 yıl sonra oldu bixim de. Evet çok zor rahata bu kadar alışmışken ama bebeği çok özlemişiz maaile

Çocuk bana göre aradan çıkmamasi gereken bir şey 8 yıl sonra oldu bixim de. Evet çok zor rahata bu kadar alışmışken ama bebeği çok özlemişiz maaile
Ama bütün herseyi sil baştan yaşamak zor olmuyor mu
Ya ben çok kararsızım eşim yok dese direkt yok derim herhalde zaten 2.ye ne bileyim
Öyle sal çayıra çocuk büyütecek olsak 5te yaparız
Her birine maddi manevi her açıdan yetebilmek çok önemli
Gamsız anne olursan sorun yok ama bizim gbi bir insan yetiştirdiğini farkında olan kadınlar için düşündürücü bir süreç

Tabi yetmiyorsa mecbur vereceksin devam sütü. Ben oğlumda 5 ay sagarak 6. Ay buzluğa attiklarimla ve mama desteğiyle 6. Aydan sonra komple mamayla devam ettim. Bu sefer kızım emiyor neyse ki bu kullandıklarına simddilik sıkıntısız gidiyoruz. İnşallah sana da faydası olur.

Bütün bunları düşününce iste bebelerin arası oldu 9 yaş

Durmadı hiç doktor raporlanması sonra hallederiz demisti. Bugün aradılar cocuk doktoru baktı sanırım o yüzden.
Birde özel olacak güya nasıl aynı gün sonuç söylemiyorlar çok garip. Bizim radyolog bakarken söyledi sıkıntı yok diye. Sonra doktora çıktık o da söyledi sıkıntı yok diye.

Birde özel olacak güya nasıl aynı gün sonuç söylemiyorlar çok garip. Bizim radyolog bakarken söyledi sıkıntı yok diye. Sonra doktora çıktık o da söyledi sıkıntı yok diye.
Bebek aşırı ağladı arada kaynadı sanırım. Çok canım sıkıldı. Yani cocuk doktorunda takipli olmasam asla haberim olmayacak.

Beraber uyumayı çok istiyorum ama asla yapamıyoruz, uyurken yavaşça onunla birlikte yatağa uzanmaya çalışıyorum hemen ağlıyor. Kolay bir yöntemi var mı
Ben burnumu ya da yanagimi yanagina degdiriyorum. Arada mıril mırıl sesler cikariyor o esnada ben de sanki burdaym der gibi mırildanıyorum. Yavaşca bana dogru dönüyor zaten suratini ben de popişini ceviriyorum yan donüyor. Genelde bi elini suratima koyuyor. Bi kere altta kalan kolunu boynumun altina koyup sacimla oynamıstı. Ne biliyim o an spontane gelisiyor. Uyurken yanaşmiyorum genelde başta uyutmadan sakinken uykusu varken yapıyorum. Agzina muhakkak emzik veriyorum tabi.

Kanguruyu naptn. Benimki de bugün geldi hakikaten bebegin ayagi ayrilmiyor ki. Icerde kaliyor bu sefer de ayaklari ustunde duruyor gibi oluyo. Altina yastik koyup deniycektm vaktm olmadim yarin öype deniycem inş.

Ben de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)
Ben de daha regl olmadim bi yandan olsam diyorum bi yandan süt azalir tadi degisir diye istemiyorum. Hatta unutuyorum regl neydi nasil bişeydi silmişim sanki. Aniden anaa ya bi yerde regl olursam diyorum.

Kıxlar süt koruması dıye bişi yok. Hamıle kalırsınız aman haa tam aksi
Şuan hamılelıge daha acıgız
Aynen haa ben de ondan korkuyom korunuyoruz ama ne biliyim regl de olmadm ya farkinda olmazsam falan diyorum. Zira yumurtlama reglde. Once oluyor ya o yumurtlamayi anlamayip hamile kalip hic regl olmayabilirmişiz. Yeni ogrendim ben de Aman Allahım simdi değil Rabbim yanlş dua etmeyelim de biraz geçsin yani hemen peşine yok olmasn

Ben de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)
Ben de olmadım halaa ama arada 2 kez lekelenme oldu. Beklemedeyim
Bende hala regl olmadım.. ilk doğumda 8. Ayda olmuştum.. ama iki gündür kasık ve bel ağrım var
8 aya kadar sürebilir mi? Ben gecikti diye düşünüyordum

Biz ülke ve dünya şartlarını düşünerek tek çocukta kalma kararı almıştık. Çünkü Amerika da doğum yapacak param yok. İpana nin kulakları cinlasinHatta kızımin lazimligi hariç her şeyini vermiştik. Ama yavru kuşumu iyi ki dogurmusum tabii, dev sürpriz oldu hepimiz için. Hatta annem uzun süre inanmadi hamile olduğuma. Kızıma ilk söylediğimizde onun için bı kutu yapmıştık sürpriz olsun diye. Ağladı onunla dalga gectigimizi düşünüp evet zor hem de çok zor ama geçecek biliyorum ve ben Allah in izniyle iki çocukta kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…