- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.781
Çocuk bana göre aradan çıkmamasi gereken bir şeyValla herkes diyor ki yakın oldumu daha kolay oluyor tüm süreçler beraber bitiyor. İkisi birlikte büyüyünce hepsi aradan çıkmıs oluyor tüm zorlu dönemler. Evet zor oluyor ama sil baştak herseyi yıllar sonra yaşamaktansa bir kere yorul tam yorul diyorlar
Mantıklı gibi
Ama bütün herseyi sil baştan yaşamak zor olmuyor muÇocuk bana göre aradan çıkmamasi gereken bir şey8 yıl sonra oldu bixim de. Evet çok zor rahata bu kadar alışmışken ama bebeği çok özlemişiz maaile
Tabi yetmiyorsa mecbur vereceksin devam sütü. Ben oğlumda 5 ay sagarak 6. Ay buzluğa attiklarimla ve mama desteğiyle 6. Aydan sonra komple mamayla devam ettim. Bu sefer kızım emiyor neyse ki bu kullandıklarına simddilik sıkıntısız gidiyoruz. İnşallah sana da faydası olur.6dan fazla emziriyordum ama az geliyordu herhalde bebeğim fazla kilo alamadi. o yüzden devam sütüne de basladik. ve meme vererek değil çoğunluk sağarak biberonla veriyorum. Artik günde sadece 3 kere 80cc cikartabiliyorum.
Galactagoyu deneyeyim
Havaaaa buhar veriyo , hastalandıklarında hırıl hırıl ses gelir yaaa yada tıkalı olunca bu hava acıyo ,o burna sıktığımız izoniği içine koyuyosunBu ne kız
Bütün bunları düşününce iste bebelerin arası oldu 9 yaşAma bütün herseyi sil baştan yaşamak zor olmuyor mu
Ya ben çok kararsızım eşim yok dese direkt yok derim herhalde zaten 2.ye ne bileyim
Öyle sal çayıra çocuk büyütecek olsak 5te yaparız
Her birine maddi manevi her açıdan yetebilmek çok önemli
Gamsız anne olursan sorun yok ama bizim gbi bir insan yetiştirdiğini farkında olan kadınlar için düşündürücü bir süreç
Birde özel olacak güya nasıl aynı gün sonuç söylemiyorlar çok garip. Bizim radyolog bakarken söyledi sıkıntı yok diye. Sonra doktora çıktık o da söyledi sıkıntı yok diye.Durmadı hiç doktor raporlanması sonra hallederiz demisti. Bugün aradılar cocuk doktoru baktı sanırım o yüzden.
Bebek aşırı ağladı arada kaynadı sanırım. Çok canım sıkıldı. Yani cocuk doktorunda takipli olmasam asla haberim olmayacak.Birde özel olacak güya nasıl aynı gün sonuç söylemiyorlar çok garip. Bizim radyolog bakarken söyledi sıkıntı yok diye. Sonra doktora çıktık o da söyledi sıkıntı yok diye.
Vay anasınıHavaaaa buhar veriyo , hastalandıklarında hırıl hırıl ses gelir yaaa yada tıkalı olunca bu hava acıyo ,o burna sıktığımız izoniği içine koyuyosun
Yaparsam o kadar da ara vermem ya herhaldeBütün bunları düşününce iste bebelerin arası oldu 9 yaş
Bunun ıcıne serum fızyolojık koyuluyor mu yanı ? Emin misin?Havaaaa buhar veriyo , hastalandıklarında hırıl hırıl ses gelir yaaa yada tıkalı olunca bu hava acıyo ,o burna sıktığımız izoniği içine koyuyosun
Bazen onu da deniyor ama genelde baş parmak takiliyoruz. Ozellikle emecegi vakitler daha cok yapiyorSeninki bas parmagini aliyomus yine iyi bizimki 3 parmak atıyor bir de öğürüyor :)
Ben burnumu ya da yanagimi yanagina degdiriyorum. Arada mıril mırıl sesler cikariyor o esnada ben de sanki burdaym der gibi mırildanıyorum. Yavaşca bana dogru dönüyor zaten suratini ben de popişini ceviriyorum yan donüyor. Genelde bi elini suratima koyuyor. Bi kere altta kalan kolunu boynumun altina koyup sacimla oynamıstı. Ne biliyim o an spontane gelisiyor. Uyurken yanaşmiyorum genelde başta uyutmadan sakinken uykusu varken yapıyorum. Agzina muhakkak emzik veriyorum tabi.Beraber uyumayı çok istiyorum ama asla yapamıyoruz, uyurken yavaşça onunla birlikte yatağa uzanmaya çalışıyorum hemen ağlıyor. Kolay bir yöntemi var mı
Kanguruyu naptn. Benimki de bugün geldi hakikaten bebegin ayagi ayrilmiyor ki. Icerde kaliyor bu sefer de ayaklari ustunde duruyor gibi oluyo. Altina yastik koyup deniycektm vaktm olmadim yarin öype deniycem inş.Yeni yeni 5 saat süren ilk gece uykusunu gördüm. Sonrasında emip 2 3 saat daha uyuyordu. Burun tıkanıklığından 1,5 ve 1 saat sonra kalktı. Uyku yalan oldu tabii. Yine de şükür bu kadar düzene girdi.
İki tarafına 2 ml fizyolojik sıkıp hortumla çektik ama su gibi çıkıyor. Sümük tarzı çıkmıştı dün, bugün serum geliyor sanırım. İnşallah genzine gittikleri de fayda sağlar.
Ben de daha regl olmadimBen de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)
Aynen haa ben de ondan korkuyom korunuyoruz ama ne biliyim regl de olmadm ya farkinda olmazsam falan diyorum. Zira yumurtlama reglde. Once oluyor ya o yumurtlamayi anlamayip hamile kalip hic regl olmayabilirmişiz. Yeni ogrendim ben de Aman Allahım simdi değil Rabbim yanlş dua etmeyelim de biraz geçsin yani hemen peşine yok olmasnKıxlar süt koruması dıye bişi yok. Hamıle kalırsınız aman haatam aksi
Şuan hamılelıge daha acıgız
Ben de olmadım halaa ama arada 2 kez lekelenme oldu. BeklemedeyimBen de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)
8 aya kadar sürebilir mi? Ben gecikti diye düşünüyordumBende hala regl olmadım.. ilk doğumda 8. Ayda olmuştum.. ama iki gündür kasık ve bel ağrım var
Ne ki buŞöyle birşey kullanan varmı alsam mı axaba köşede dursun hastalanınca yaparım diye büyük makinaları daha ucuz 300 tl fln
Biz ülke ve dünya şartlarını düşünerek tek çocukta kalma kararı almıştık. Çünkü Amerika da doğum yapacak param yok. İpana nin kulakları cinlasinAma bütün herseyi sil baştan yaşamak zor olmuyor mu
Ya ben çok kararsızım eşim yok dese direkt yok derim herhalde zaten 2.ye ne bileyim
Öyle sal çayıra çocuk büyütecek olsak 5te yaparız
Her birine maddi manevi her açıdan yetebilmek çok önemli
Gamsız anne olursan sorun yok ama bizim gbi bir insan yetiştirdiğini farkında olan kadınlar için düşündürücü bir süreç
Youtubeden izledim adam doktor onu koyuyodu dün aynı benim aldığımıBunun ıcıne serum fızyolojık koyuluyor mu yanı ? Emin misin?
Cunku onu soluyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?