- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.801
Hava makinesi çocukların burnunu acıyo hırıltısını alıyo , benim kardeşim de astım vardı bunu kullanıyodu hep mesela. Ama normal hassta bebişlerdede oluyo ilaçsız doğal yolla iyileşmesini sağlıyo nezle grip öksürük gibiNe ki bu
Yatarak emzirmeyi denediniz miBeraber uyumayı çok istiyorum ama asla yapamıyoruz, uyurken yavaşça onunla birlikte yatağa uzanmaya çalışıyorum hemen ağlıyor. Kolay bir yöntemi var mı
Buna aslinda ventolin tarzı nefes açıcı ilaç konuluyor. Oğlumun birinde alerjik astım var kullanıyoruz.Şöyle birşey kullanan varmı alsam mı axaba köşede dursun hastalanınca yaparım diye büyük makinaları daha ucuz 300 tl fln
Aslında serum fizyolojik değilde ventolin tipi buharlı ilaçlar için.0Bunun ıcıne serum fızyolojık koyuluyor mu yanı ? Emin misin?
Cunku onu soluyacak
Bende olmadım henüz ama şu an kasıklarım ağrımaya başladı sankiBen de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)
Bebeler uyutuluyor herhaldeKimsecikler yok nerdesiniz yav
Eşin ciddi anlamda kaşınıyorOff iştahım acayip acikbugün araba kullanırken arabanın altını sürttüm. Eşim kilodan olduğunu soyledi bir daha sürttüm ben de sabah diyet konusu geçmişti,galiba ciddiye almalıyım
Sürebiliyormus canım tam 8 aylık olmuştu bende regl olmuştum şimdide olmadım yine o kadarı bulacak galibaBen de olmadım halaa ama arada 2 kez lekelenme oldu. Beklemedeyim
8 aya kadar sürebilir mi? Ben gecikti diye düşünüyordum
Parmak emen senmisin diyip bunu takcam elineKimsecikler yok nerdesiniz yav
Heee olabilir ben videoda doktor onu koyuyodu yoksa biz hastanede yaptırıyoduk. Eve almak mantıklı aslında ilaç yerine bunu uygularızBuna aslinda ventolin tarzı nefes açıcı ilaç konuluyor. Oğlumun birinde alerjik astım var kullanıyoruz.
Aslında serum fizyolojik değilde ventolin tipi buharlı ilaçlar için.0
Kesinlikle sana katılıyorum zor ama aradan çıkartılacak bir şey de değil.. Tadına vara vara doya doya büyütmek daha keyifli... Benimkide artık 14 yaşında maaile özlemişiz hatta arkadaşlar bile özlemiş bebek kokusunu ...Çocuk bana göre aradan çıkmamasi gereken bir şey8 yıl sonra oldu bixim de. Evet çok zor rahata bu kadar alışmışken ama bebeği çok özlemişiz maaile
Biliyorum . Kızım alerjik astım.Buna aslinda ventolin tarzı nefes açıcı ilaç konuluyor. Oğlumun birinde alerjik astım var kullanıyoruz.
Aslında serum fizyolojik değilde ventolin tipi buharlı ilaçlar için.0
O yüzden 14 yaşında bir ergene sahibim.. dediğin gibi rahat olsam şimdiye çoktan dört tane dogururdum.. karşıma bir komşu taşındı 4 çocuğu var genç yaşta .. sabah oldumu bezli olan apartmana çıkıyor cirilciplak ağlamaya kadının umrunda değil geçen merdivenlerden yuvarlanmış annem bulmuş kadın hala evde farkında değil öyle kadın değil 4 . 14 tanede doğurur .. biz yiyeceginden giyeceğine okulundan kursuna hastaligina herşeyi düşündüğümuz için bıze zor öyle çok çocuk doğurmakAma bütün herseyi sil baştan yaşamak zor olmuyor mu
Ya ben çok kararsızım eşim yok dese direkt yok derim herhalde zaten 2.ye ne bileyim
Öyle sal çayıra çocuk büyütecek olsak 5te yaparız
Her birine maddi manevi her açıdan yetebilmek çok önemli
Gamsız anne olursan sorun yok ama bizim gbi bir insan yetiştirdiğini farkında olan kadınlar için düşündürücü bir süreç
Ben de eşimi almaya gittim gec kaliyordum biraz kosturdum sütten göğüsler dolmuş sağa sola savruluyor emektarlar. Esim de izliyormus uzaktan kosma eski sen degilsin şanzumani dagitmissin diye gülüyor :) baktiki moralim bozuldu yeni doguran birine göre iyisin emzirmek 600 700 kalori yaktiriyormus diye gonlumu almaya calisiyor :)Off iştahım acayip acikbugün araba kullanırken arabanın altını sürttüm. Eşim kilodan olduğunu soyledi bir daha sürttüm ben de sabah diyet konusu geçmişti,galiba ciddiye almalıyım
Güzelce kaşıdimEşin ciddi anlamda kaşınıyor
Bizimkini gören ilk çocuktan da vazgeçiyorKesinlikle sana katılıyorum zor ama aradan çıkartılacak bir şey de değil.. Tadına vara vara doya doya büyütmek daha keyifli... Benimkide artık 14 yaşında maaile özlemişiz hatta arkadaşlar bile özlemiş bebek kokusunu ...herkesin aklına bir bebek düşüncesi girdi bizden sonra
Ayy ne güldüm.Ben de eşimi almaya gittim gec kaliyordum biraz kosturdum sütten göğüsler dolmuş sağa sola savruluyor emektarlar. Esim de izliyormus uzaktan kosma eski sen degilsin şanzumani dagitmissin diye gülüyor :) baktiki moralim bozuldu yeni doguran birine göre iyisin emzirmek 600 700 kalori yaktiriyormus diye gonlumu almaya calisiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?