Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şöyle birşey kullanan varmı alsam mı axaba köşede dursun hastalanınca yaparım diye büyük makinaları daha ucuz 300 tl fln
Buna aslinda ventolin tarzı nefes açıcı ilaç konuluyor. Oğlumun birinde alerjik astım var kullanıyoruz.
Bunun ıcıne serum fızyolojık koyuluyor mu yanı ? Emin misin?
Cunku onu soluyacak
Aslında serum fizyolojik değilde ventolin tipi buharlı ilaçlar için.0

Ben de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)
Bende olmadım henüz ama şu an kasıklarım ağrımaya başladı sankiböyle iyi bence regli falan unuttum nasıl biseydi

Buna aslinda ventolin tarzı nefes açıcı ilaç konuluyor. Oğlumun birinde alerjik astım var kullanıyoruz.

Heee olabilir ben videoda doktor onu koyuyodu yoksa biz hastanede yaptırıyoduk. Eve almak mantıklı aslında ilaç yerine bunu uygularız

Çocuk bana göre aradan çıkmamasi gereken bir şey 8 yıl sonra oldu bixim de. Evet çok zor rahata bu kadar alışmışken ama bebeği çok özlemişiz maaile
Kesinlikle sana katılıyorum zor ama aradan çıkartılacak bir şey de değil.. Tadına vara vara doya doya büyütmek daha keyifli... Benimkide artık 14 yaşında maaile özlemişiz hatta arkadaşlar bile özlemiş bebek kokusunu ... herkesin aklına bir bebek düşüncesi girdi bizden sonra

Biliyorum . Kızım alerjik astım.
O yuzden sordum. Sen doktora gıttın mı
Ne dedı ?

O yüzden 14 yaşında bir ergene sahibim.. dediğin gibi rahat olsam şimdiye çoktan dört tane dogururdum.. karşıma bir komşu taşındı 4 çocuğu var genç yaşta .. sabah oldumu bezli olan apartmana çıkıyor cirilciplak ağlamaya kadının umrunda değil geçen merdivenlerden yuvarlanmış annem bulmuş kadın hala evde farkında değil öyle kadın değil 4 . 14 tanede doğurur .. biz yiyeceginden giyeceğine okulundan kursuna hastaligina herşeyi düşündüğümuz için bıze zor öyle çok çocuk doğurmak

Off iştahım acayip acik bugün araba kullanırken arabanın altını sürttüm. Eşim kilodan olduğunu soyledi bir daha sürttüm ben de sabah diyet konusu geçmişti,galiba ciddiye almalıyım
Ben de eşimi almaya gittim gec kaliyordum biraz kosturdum sütten göğüsler dolmuş sağa sola savruluyor emektarlar. Esim de izliyormus uzaktan kosma eski sen degilsin şanzumani dagitmissin diye gülüyor :) baktiki moralim bozuldu yeni doguran birine göre iyisin emzirmek 600 700 kalori yaktiriyormus diye gonlumu almaya calisiyor :)

Bizimkini gören ilk çocuktan da vazgeçiyor aile planlaması gibi aileyiz, bı kendimizi planlayamadik

Ayy ne güldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…