Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vallahi ben bi kac kez duydum oglan olunca esinin ismini veriyorlar oda tuhaf bence neden esimle oglumun adi ayni olsnki yav nedir bu takintili haller
Arkadaşımda kendi ismini vurdu kızına.yanına da bir isim daha koydu.Zeynep Ala ismi.Eşi çok istemiş senin ismin olsun diye.Ne kadar hoş bir teklif bence

Canım dikkat et sağ gösterip sol vurmasın.
Görümce adı koyduran eşten bahsediyoruz
Şansa bırakmam o gün gelsin direk bir isim belirleyip sağa sola duyuracam.Garantiye alıcam kendimi:) inşallah .Oda biraz pişmanlık duydu sonra koyduğuna ama iş işten geçmişti.

Valla isim hakkı annenindir kimse karışmaması bence ben oglan olursa babamın adını koyacağım eşimede söyledim benim babamın adını da koyalım dedi düşünecegim dedim bakalım kız olursa aklımda var birkaç isim en olmadı kendi adımı koyarım ben taşıyorum çilesini herseyini ben çekiyorum kimseye koydurmam cok pis kavgada ederim eşimde bilir kızıma annesinin adını telif eder gibi oldu lohusa halimle bir kızdım dahada agzını açamaz lafa geldi mi %90 anne bakar bebege diyorlarsa ben koyarım.

Bu konularda sessiz olmamak lazım.Benim gibi yapma,sonra pişmanlık duymazsın enazından.İnsanda bir ukte olarak kalıyor

Bu konularda sessiz olmamak lazım.Benim gibi yapma,sonra pişmanlık duymazsın enazından.İnsanda bir ukte olarak kalıyor
Mesajlarınızı okudum. Biraz mesafeli olun, ne acayip muhabbetler bunlar. Eşinizin yaptığı kusura bakmayın da öküzlük oluyor. Doğum sonrası gidin üçünüz bebeğinizle nüfusta halledin. Ben sizin yerinizde olsam diğer çocuğun ismini de değiştirirdim. Erkekler belli durumlara vakıf olmadan evlenmemeli.

Öyle bir hak var canım 37. Haftaya kadar çalışıp doğum sonrasına aktarılabilir
Evet öyle var ama biz acaba 24 ten sonrası ekleniyor mu diye öyle hayal kurduk Hoş bende yarıda bırakıp ayrılamam dönemi tabi mecbur kalmazsam.

Kızlar aşırı hararetlıyım normalde bile kola, hazır meyvesuyu içen biri değilim
Ama içİçem.
Soguk meyve bile soğuk içeceğin yerini tutmuyor.

Yazın bile soğuk su içmem ama dolaba koydum. Gerçi dolaba konulan soğuk su kokuyor :/
Nerden tutsam elimde kalıyor vallahi

Aman canım dikkat et üşütme havalar bir tuhaf zaten soğuk içersen mazallah hasta olursun

İnşallah bu sefer kendimiz koyacağız.Eşim artık biliyor ve benden taraf şükür.İlk zamanlar bunun olması imkansızdı ama şuan herşey değişti anlıyor herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…