- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.821
Vallahi nebilem bu saatler gelirlerdi sanki uğrarlardı.Bebeler uyutuluyor herhalde
Ayy bu cok iyiymiş. Ben de acaba dişi mi kaşıyor ki diye dusunuyorum zira baş parmagını emiyor da bazen de sanki dişlerim ciktigi o kısma koyuyor. Agzin yanina yani. Yanaga dogru. Acaba dişleri mi kaşınıyor diyorum. Köpük köpük tükürük de var zatrnParmak emen senmisin diyip bunu takcam eline
Aaa sorryBu beni üzer
Arada kendimi de gömüp Hollanda ineği gibiyim masallh falan diyorum, bakalım gülecek mi diyeBen de eşimi almaya gittim gec kaliyordum biraz kosturdum sütten göğüsler dolmuş sağa sola savruluyor emektarlar. Esim de izliyormus uzaktan kosma eski sen degilsin şanzumani dagitmissin diye gülüyor :) baktiki moralim bozuldu yeni doguran birine göre iyisin emzirmek 600 700 kalori yaktiriyormus diye gonlumu almaya calisiyor :)
Kac kiloyla hamile kalmistin?Arada kendimi de gömüp Hollanda ineği gibiyim masallh falan diyorum, bakalım gülecek mi diyeAllah tan o kadar cesur değil.
Bu arada 60 kiloyum, doğuma 64.5 ile gittim. 3250 çocuk doğduyarısmaci arkadaşlara
Kııız ne kadar da 4 bucuk aylik olsun istiyorsan. Bi an once ek gidaya gecmek niyetindesin ya. Ondan bencePeki benım bebegı 4,5 aylık sanmamherkese 4,5 aylık dedım.
Kafa kalmadı
Bence bir şey çıkmaz belki de kaybettilerBebek aşırı ağladı arada kaynadı sanırım. Çok canım sıkıldı. Yani cocuk doktorunda takipli olmasam asla haberim olmayacak.
Ama gecmedim kiKııız ne kadar da 4 bucuk aylik olsun istiyorsan. Bi an once ek gidaya gecmek niyetindesin ya. Ondan bence
Canım bizde nebuluzator var. Ama hiç serum fizyojik koymadık içine. Rontokol ve flixotite vardı onlardan veriyorduk.Havaaaa buhar veriyo , hastalandıklarında hırıl hırıl ses gelir yaaa yada tıkalı olunca bu hava acıyo ,o burna sıktığımız izoniği içine koyuyosun
Ventolın ya da flixotire kullanıyorumCanım bizde nebuluzator var. Ama hiç serum fizyojik koymadık içine. Rontokol ve flixotire vardı onlardan veriyorduk.
Yemin edıyorum moralim bozuldu yaAma gecmedim ki
Suan cıddı sekılde hayal kırıklıgına ugradım.
3,5 aylık mı yani
Yok gecmedin de bi an önce vakit dolsa gecsem diyorsun ya ondan heralde diyorum ya da sana nasil uzun zaman oldu gibi geldiyse ondandr. Bak bana biz daha 2.5 aylıgız. Bize de yazikAma gecmedim ki
Suan cıddı sekılde hayal kırıklıgına ugradım.
3,5 aylık mı yani
Yok gecmedin de bi an önce vakit dolsa gecsem diyorsun ya ondan heralde diyorum ya da sana nasil uzun zaman oldu gibi geldiyse ondandr. Bak bana biz daha 2.5 aylıgız. Bize de yazik
Üzüldüm kız. Bozma moralini yahu.Yemin edıyorum moralim bozuldu ya
Benim de 5 kilom kaldı, gitmiyor ama bu diz ağrısı bir bende var sanıyordum. Değil eğilmek merdiven çıkmak bile çok zorluyorBen 57 kiloyla hamile kaldim. 73 le dogurdum. Suan 60 kiloyum. Şu 3 kilo gitmedi. Gören aaaa hic biseyin kalmamış diyor. Ama ben öyle hissetmiyorum. Vallahi dizlerim sızlıyor
Geçen 1 ay sonra ek gıdaya başlıcam dediğinde allah allah öbür aya 4,5 aylık erken başlıcak baya dedim içimdenPeki benım bebegı 4,5 aylık sanmamherkese 4,5 aylık dedım.
Kafa kalmadı
Çok tatlısınÜzüldüm kız. Bozma moralini yahu.
Bu doktor niye öyle koyduki, almayı düşünüyorum olmadı sizin dediklerinizi alırım kenarda dursunnn ilaç vericeğime bununkullanırımCanım bizde nebuluzator var. Ama hiç serum fizyojik koymadık içine. Rontokol ve flixotite vardı onlardan veriyorduk.
Cabım bunlar da ılac . Ben kızıma astım ıcın kullanıyorum. Ama her cocugu olanın evınde buhar makınesı olmalı.içine konacak seyı doktora sormak gerek tabııBu doktor niye öyle koyduki, almayı düşünüyorum olmadı sizin dediklerinizi alırım kenarda dursunnn ilaç vericeğime bununkullanırım
Kardeşim astım hastasaydı ama ileri derece değil grip olunca öksüürnce sıkıntı oluyodu hırıltısı oluyodu halada oluyo 2 haftada bi olmadı ayda 1 hastaneye giderdik hava verdirmeye, hava alınca iyi olurdu iyileşirdi hemenCabım bunlar da ılac . Ben kızıma astım ıcın kullanıyorum. Ama her cocugu olanın evınde buhar makınesı olmalı.içine konacak seyı doktora sormak gerek tabıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?