- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.841
Bugün bunu ben de farkettim. Sabah iki hafta sonra 5 aylık olacak tarzında bir şey yazmıştın. Eli sürçmüştür dedimPeki benım bebegı 4,5 aylık sanmamherkese 4,5 aylık dedım.
Kafa kalmadı
Çok güldüm yaaBen de eşimi almaya gittim gec kaliyordum biraz kosturdum sütten göğüsler dolmuş sağa sola savruluyor emektarlar. Esim de izliyormus uzaktan kosma eski sen degilsin şanzumani dagitmissin diye gülüyor :) baktiki moralim bozuldu yeni doguran birine göre iyisin emzirmek 600 700 kalori yaktiriyormus diye gonlumu almaya calisiyor :)
Çömeldigim yerden zor kalkiyorum. Vucut alışık degil tabi napsn. Yeterince hamilelikte çekti daha da çekiyor. Ben yillarca 53 kiloydum sonra 54 55 derken evlilikle 57 58 e bile ciktim. O aralar hissederdim hantallık nefes nefese kalma dizlerde agri vs. Ama bi de d vitamini düserdi benim o yüzden de agrilarm olurdu. Belki d vit den de kaynaklidir ama kilonun da etkisi var benceBenim de 5 kilom kaldı, gitmiyor ama bu diz ağrısı bir bende var sanıyordum. Değil eğilmek merdiven çıkmak bile çok zorluyor
Çok tatlısın
Cıddı moralım bozuldu yalnız.
Öff zaman gecmıyor ya
Öyle gercekten . Zaman gecıyor amaYerine koydum kendimi valla ben olsam benim de zoruma giderdi. Bundan sonra belki akar gider. yine de 2.5 ayım nasıl oldu gecti bilmiyorum. Dün ilk dogdugu fotolara baktm. Sırayla 1 aylikken 2 aylikken derken vay bee nasil buyuyor degisiyor cok cabuk gidiyor zaman yaa dedim.
Bugün bunu ben de farkettim. Sabah iki hafta sonra 5 aylık olacak tarzında bir şey yazmıştın. Eli sürçmüştür dedim
Aynen anlattıgın sekılde benın kız. Toz akarlarına alerjısı varKardeşim astım hastasaydı ama ileri derece değil grip olunca öksüürnce sıkıntı oluyodu hırıltısı oluyodu halada oluyo 2 haftada bi olmadı ayda 1 hastaneye giderdik hava verdirmeye, hava alınca iyi olurdu iyileşirdi hemen
Tabi küçüktüm bunları bilmiyodum keşke eve alsaydıkda çocuk habire hastaneye taşınmasaydı ,, zaten 300 tl bişi değil , alıcam bende, ilacıda dediğin gibi doktora sorarak yada siizm yazdıklarınızı alırımmm
Öyle gercekten . Zaman gecıyor ama
Sankı yavas gecıyor gıbı
Bıraz arastırdım kasık maması bıberonla da verılıyormus. Bugun devam sutuyle verdım .hayirlisi be yaa. Sana zor tabi. Hoş bana da kolay diyemem. Benimki gecen hafta emdi bu hafta yine hallendi emmiyor agliyor evde kucagimda gezdirerek zorla veriyorum. Stres oluyo insan. Aman napiyim acikinca yer de diyemiyoruz.
Sen zaten kaşık mamasina bi ay sonra baslamıycak miydin? Sonraki ay da ek gidaya?
O kiloyla ilgili değildir bwlki. Sizler hamilelikte fazla eğilip bukulmeeigimizden hamlamis olabilir ne biliim. Bende eğilip doğrulurken zorlanıyorum.Benim de 5 kilom kaldı, gitmiyor ama bu diz ağrısı bir bende var sanıyordum. Değil eğilmek merdiven çıkmak bile çok zorluyor
55Kac kiloyla hamile kalmistin?
Canım 3 kilodan olmaz oÇömeldigim yerden zor kalkiyorum. Vucut alışık degil tabi napsn. Yeterince hamilelikte çekti daha da çekiyor. Ben yillarca 53 kiloydum sonra 54 55 derken evlilikle 57 58 e bile ciktim. O aralar hissederdim hantallık nefes nefese kalma dizlerde agri vs. Ama bi de d vitamini düserdi benim o yüzden de agrilarm olurdu. Belki d vit den de kaynaklidir ama kilonun da etkisi var bence
Titanların savaşıGeçen dediğim kız bi kaö günün sonunda ilk defa bugun msj attı
Diyorkş; benle eşim çok yaramazmışız kesin yaramaz olucak dedi
Bende alttaki yazıyı yazdım ozman kesin yaramaz olucak diye..
Eki Görüntüle 3141009
Bana attığı mesaja bak
Kendi çocuğunu alim benimkini şımarık yaptı 2 dakikadaallahım yaaa
E hamilelikte cok kilo da almamıssın aslında. Emzirdikce verilir diyorlar bakalm. Belki veririz
Vallahi bilmiyrm. Pazar günü cok gezdik ozelljkle o gün belli etti baya. Devaminda iki gundür de cok rahat degilim. Öncesinde de zorlaniyrdum kalkmak oturmakta. D vit eksikligi de olablr. Benim cok düser. Onceden hastane bakabiliyordu. Simdi ona da bakmiyorlarmıs. Hayret ediyorum ya bu hastaneler neye bakiyor acepCanım 3 kilodan olmaz osürekli kilo alıp veren biri olarak söylüyorum. Benim 8 kg fazlam kaldı. Normalde daha önce de bunkilolara gelmisligim var böyle olmamıştı dizlerim. Yani ya hamieleikte eğilip kalkmadigindan ya d vitamini eksikliği de olabilir bilmiyorum ki ama bu ara eğilip kalkmaya zorladım kendimi bir tık daha iyi sanki.
Durmadı hiç doktor raporlanması sonra hallederiz demisti. Bugün aradılar cocuk doktoru baktı sanırım o yüzden.
Nereden baktigina gore degisirAma gecmedim ki
Suan cıddı sekılde hayal kırıklıgına ugradım.
3,5 aylık mı yani
Ama gecmedim ki
Suan cıddı sekılde hayal kırıklıgına ugradım.
3,5 aylık mı yani
Ben de olmadım halaa ama arada 2 kez lekelenme oldu. Beklemedeyim
8 aya kadar sürebilir mi? Ben gecikti diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?