- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.861
Çömeldigim yerden zor kalkiyorum. Vucut alışık degil tabi napsn. Yeterince hamilelikte çekti daha da çekiyor. Ben yillarca 53 kiloydum sonra 54 55 derken evlilikle 57 58 e bile ciktim. O aralar hissederdim hantallık nefes nefese kalma dizlerde agri vs. Ama bi de d vitamini düserdi benim o yüzden de agrilarm olurdu. Belki d vit den de kaynaklidir ama kilonun da etkisi var bence
Benim de 5 kilom kaldı, gitmiyor ama bu diz ağrısı bir bende var sanıyordum. Değil eğilmek merdiven çıkmak bile çok zorluyor
Bende birkaç gündür buhar makinesi bakıyorum önerebileceğin marka var mı buhar makinesi veya hava mak markası ?Cabım bunlar da ılac . Ben kızıma astım ıcın kullanıyorum. Ama her cocugu olanın evınde buhar makınesı olmalı.içine konacak seyı doktora sormak gerek tabıı
Artık uykusuzluktan dilim dönmemeye başladı. Bugün arkadaşım geldi kahve içmeye, bir şey anlatıcam anlatamıyorum dilim dönmüyo resmen kafamı toparlayamadım bir türlüBu gece uykusuzlar kervanındayız
Bende kendi isteğimle uyumadım bu gece, yeni dijital diziler çıkmış bi kaç bölüm onları izledim. Bebeğim tek gece uyuyoBu gece uykusuzlar kervanındayız
Umarım öyledir hersey üst üste geliyor. Bu sefer huysuzluk yapsa bile bekleyeceğim orada direk soracagim. Zaten cumartesiye aldim randevuyu o yüzden eşimle gitmek için.Bize direk orada usg kağıdı üstünden ölçüm yapıp sonuç söyledi.
Hatta bir tarafı çekerken net göremediği için tekrar çekti tekrar ölçüm yaptı. Huysuzluk etmişti benimki..
Büyük ihtimalle sizde de böyle net olmayan bir nokta var ondan çağırıyorlar..
Gördüm ölçümleri ekrandanBence bir şey çıkmaz belki de kaybettilerya da düzgün çıkmadı. Sıkma hiç canını.
Gittim şimdi devam sütü 4 ayda hemen ek gıda başlayacağız. Kasık maması vereceğim. Devam sütünü kabul etmiyor pek zaten ama onu yer dedi. Anlattım emzirme durumunu. Sonuçta istemeyiz bunu ama aç şekilde durması normal değil dedi. Kilo alımı tam sınırda muhtemelen düşecek daha da.Biliyorum . Kızım alerjik astım.
O yuzden sordum. Sen doktora gıttın mı
Ne dedı ?
Bir video var ya eşim onunla reels yapmış bana. Hani hürremin sesi yiyom ben doymuyom ben diye. Ama intikamım acı olacak. Vakit bulursamOff iştahım acayip acikbugün araba kullanırken arabanın altını sürttüm. Eşim kilodan olduğunu soyledi bir daha sürttüm ben de sabah diyet konusu geçmişti,galiba ciddiye almalıyım
İlkinde 11 ayda ikincide 9 ayda oldum. Aktif emziriyordum ikisinde de.Ben de olmadım halaa ama arada 2 kez lekelenme oldu. Beklemedeyim
8 aya kadar sürebilir mi? Ben gecikti diye düşünüyordum
Aile aristokratsa demek.Bu saatte güne hazır uyanıyor deliriciiiim
Ben bilerek almadım zaten , emzirme yastığı alacağım ve veremeyeceğim içinE hamilelikte cok kilo da almamıssın aslında. Emzirdikce verilir diyorlar bakalm. Belki veririz
Emzirme döneminde olacakBen bilerek almadım zaten , emzirme yastığı alacağım ve veremeyeceğim için
O zaman ben devam edebılırım kaşık mamasına :) biberonda verıyorumGittim şimdi devam sütü 4 ayda hemen ek gıda başlayacağız. Kasık maması vereceğim. Devam sütünü kabul etmiyor pek zaten ama onu yer dedi. Anlattım emzirme durumunu. Sonuçta istemeyiz bunu ama aç şekilde durması normal değil dedi. Kilo alımı tam sınırda muhtemelen düşecek daha da.
İns tedavi gerektiren bir şey bile çıkmayacakGördüm ölçümleri ekrandandoktor bide mesaj atmış unutmayın mutlaka yaptırın diye normalde rahatım ama şimdi çocuğu inceliyorum sabahın 5inde
Kaygiya teslim olunca böyle oluyor. Biraz üst üste geldi hersey. Yoksa tedavisi olan bir durum hele ki böyle erken aylarda. Cumartesi ne diyecek bakalım.
Oyy çıta epey yükselmişBir video var ya eşim onunla reels yapmış bana. Hani hürremin sesi yiyom ben doymuyom ben diye. Ama intikamım acı olacak. Vakit bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?