Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Benim de 5 kilom kaldı, gitmiyor ama bu diz ağrısı bir bende var sanıyordum. Değil eğilmek merdiven çıkmak bile çok zorluyor

Bu kilo ile alakalı değildir. Magnezyum, b12, kolajen falan kullanın..

Cabım bunlar da ılac . Ben kızıma astım ıcın kullanıyorum. Ama her cocugu olanın evınde buhar makınesı olmalı.içine konacak seyı doktora sormak gerek tabıı
Bende birkaç gündür buhar makinesi bakıyorum önerebileceğin marka var mı buhar makinesi veya hava mak markası ?

Bu gece uykusuzlar kervanındayız
Artık uykusuzluktan dilim dönmemeye başladı. Bugün arkadaşım geldi kahve içmeye, bir şey anlatıcam anlatamıyorum dilim dönmüyo resmen kafamı toparlayamadım bir türlü
Ama benim bebe maşallah bu satte bile vır vır konuşuyor hala hiç uyumaya niyeti yok

Doğumdan sonra ben hastanede kalır bakarım sana diyen eşim ;
İlk gece eşim yoktu Cidden gece herkes uyudu o halimle tek kalktım yürüdüm bebeğe baktım2. Gece eşim geldi uyuyodu ama her kalkmaya çalıştığımda uyandı kaldırdı gezdirdi yatırdı geri yattı, onun hakkını yemiyim

Umarım öyledir hersey üst üste geliyor. Bu sefer huysuzluk yapsa bile bekleyeceğim orada direk soracagim. Zaten cumartesiye aldim randevuyu o yüzden eşimle gitmek için.

Bence bir şey çıkmaz belki de kaybettiler ya da düzgün çıkmadı. Sıkma hiç canını.
Gördüm ölçümleri ekrandan doktor bide mesaj atmış unutmayın mutlaka yaptırın diye normalde rahatım ama şimdi çocuğu inceliyorum sabahın 5inde

Kaygiya teslim olunca böyle oluyor. Biraz üst üste geldi hersey. Yoksa tedavisi olan bir durum hele ki böyle erken aylarda. Cumartesi ne diyecek bakalım.

Biliyorum . Kızım alerjik astım.
O yuzden sordum. Sen doktora gıttın mı
Ne dedı ?
Gittim şimdi devam sütü 4 ayda hemen ek gıda başlayacağız. Kasık maması vereceğim. Devam sütünü kabul etmiyor pek zaten ama onu yer dedi. Anlattım emzirme durumunu. Sonuçta istemeyiz bunu ama aç şekilde durması normal değil dedi. Kilo alımı tam sınırda muhtemelen düşecek daha da.

Off iştahım acayip acik bugün araba kullanırken arabanın altını sürttüm. Eşim kilodan olduğunu soyledi bir daha sürttüm ben de sabah diyet konusu geçmişti,galiba ciddiye almalıyım
Bir video var ya eşim onunla reels yapmış bana. Hani hürremin sesi yiyom ben doymuyom ben diye. Ama intikamım acı olacak. Vakit bulursam

Saat 5.35 piyona dersi aldirayim dedim çocuklara. İnsan çünkü bu saatte karar vermeli bu duruma. Sonra olmuşken iyi olsun bilkent müzik okulundan olsun dedim. Buraya kadar hersey güzeldi. Girip fiyatına baktım senelik 81 bin. Ve sadece haftasonu 1 hafta içi 1 gün. 2 çocuk 160 bin.

Amann dedim bizim zamanımızda piyano mu vardı okulda zaten melodika çalıyorlar yeter

O zaman ben devam edebılırım kaşık mamasına :) biberonda verıyorum

İns tedavi gerektiren bir şey bile çıkmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…