Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay tövbeler olsun biliyorum o tipleri

Bu gece uykusuzlar kervanındayız
Gece girmedim ama biz de 3 de uyandik bildigin kahkaha atiyor suratima. Ulen yatcen simdi gulme zamanı degil diyorum yok. Yarim saat uğraşıdan sonra müthişko bi dürüm paket ve yüzune de müslin ortü ile postaladım uykuya. 7 de kalkti smdi tekrar uyutuyorum uyusun hemen vurup yatcam

Imom latte vitamin aliyorum. Onda var sanrm magnezyum. 2 ay kadar da gyno ferro sanol kullandim. Demir hapı ama b12 takviyeli. Kolajeni de anca kelle paça falan içersem

Omega veya kolajen içtiğim dönem de vücudumu çok esnek hissediyordum. İnsan hissediyor beyindeki rahatlığı ve hafifliği.

Kelle paçadan yeterli kolajen alınmıyor. Hergün düzenli içebilirsen tabi ki ama bu mümkün değil

Balık yağı, kolajen falan bunlar diğer vitaminlerden başka bir yerde bence.

I mom latte ben de aldım kargoda. Ama ekstra balık yağına başlayacağım kesinlikle

Çok tatlısın

Cıddı moralım bozuldu yalnız.

Öff zaman gecmıyor ya
Yapma Amy sen de böyle yaparsan bizim de moralimiz kalmaz benimki daha 3 ay olmadı düşün zaten bu günlerde yeni güncelleme geldi oturma diyo kucakta gezdir diyo kendine de çevirmicen etrafı izlicek hanfendi.. Belim kolum koptu yeminle.. Alıp aileme gidesim geldi o derece

Arada kendimi de gömüp Hollanda ineği gibiyim masallh falan diyorum, bakalım gülecek mi diye Allah tan o kadar cesur değil.
Bu arada 60 kiloyum, doğuma 64.5 ile gittim. 3250 çocuk doğdu yarısmaci arkadaşlara
57 kiloydum 75 ile dogurdum 3200du bebis:) 67yim suan hamilelikten onceki hicbir pantolonum olmuyor. Yeni bedenime uygun pantolon aldim bir tane ama hamile pantolonlarinin rahatligina alismisim hala hamile pantolanları giyiyorum. Bir de hamile kalacagimi bilmedigimden güzel güzel ispanyol kumas pantolonlar almistim ve hic giyemedim kızkardesime dedim al götür dolapta kalabalık etmesin en az 1 yil giremem ben bunlara :)

Ahhh o hayal kırıklıgını anlayamazsın

Bende kendi isteğimle uyumadım bu gece, yeni dijital diziler çıkmış bi kaç bölüm onları izledim. Bebeğim tek gece uyuyo
Ben de öyle otururum öylesi güzel ama bebe homurdandı gece sabah da o kötü ama uyumayinca aldım geçtim içeri bende dizi izledim gözümden uyku akarak sen ne izledin yeni bakiim bana da söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…