- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.881
Bu saatte güne hazır uyanıyor deliriciiiim
Evet evet. Hatta dedikodu formül mama ekleyebilirsin içine. Hazırlarken 1 ya da 2 ölçü. Daha besleyici olurmuş.O zaman ben devam edebılırım kaşık mamasına :) biberonda verıyorum
Ben uyuyabilirdim ama uyumadım. Lükse bak3 saat kesintisiz uyudum ya. Allah'ım şükürler olsunyoksa bebeyi yatılı okula verecektim
Ay tövbeler olsun biliyorum o tipleriO yüzden 14 yaşında bir ergene sahibim.. dediğin gibi rahat olsam şimdiye çoktan dört tane dogururdum.. karşıma bir komşu taşındı 4 çocuğu var genç yaşta .. sabah oldumu bezli olan apartmana çıkıyor cirilciplak ağlamaya kadının umrunda değil geçen merdivenlerden yuvarlanmış annem bulmuş kadın hala evde farkında değil öyle kadın değil 4 . 14 tanede doğurur .. biz yiyeceginden giyeceğine okulundan kursuna hastaligina herşeyi düşündüğümuz için bıze zor öyle çok çocuk doğurmak
Öyle yapıyorum ben de :)Evet evet. Hatta dedikodu formül mama ekleyebilirsin içine. Hazırlarken 1 ya da 2 ölçü. Daha besleyici olurmuş.
Imom latte vitamin aliyorum. Onda var sanrm magnezyum. 2 ay kadar da gyno ferro sanol kullandim. Demir hapı ama b12 takviyeli. Kolajeni de anca kelle paça falan içersemBu kilo ile alakalı değildir. Magnezyum, b12, kolajen falan kullanın..
Gece girmedim ama biz de 3 de uyandik bildigin kahkaha atiyor suratima. Ulen yatcen simdi gulme zamanı degil diyorum yok. Yarim saat uğraşıdan sonra müthişko bi dürüm paket ve yüzune de müslin ortü ile postaladım uykuya. 7 de kalkti smdi tekrar uyutuyorumBu gece uykusuzlar kervanındayız
Kendini bilen insanBen bilerek almadım zaten , emzirme yastığı alacağım ve veremeyeceğim için
Benim buBen bilerek almadım zaten , emzirme yastığı alacağım ve veremeyeceğim için
Imom latte vitamin aliyorum. Onda var sanrm magnezyum. 2 ay kadar da gyno ferro sanol kullandim. Demir hapı ama b12 takviyeli. Kolajeni de anca kelle paça falan içersem
Yapma Amy sen de böyle yaparsan bizim de moralimiz kalmaz benimki daha 3 ay olmadı düşünÇok tatlısın
Cıddı moralım bozuldu yalnız.
Öff zaman gecmıyor ya
57 kiloydum 75 ile dogurdum 3200du bebis:) 67yim suan hamilelikten onceki hicbir pantolonum olmuyor. Yeni bedenime uygun pantolon aldim bir tane ama hamile pantolonlarinin rahatligina alismisim hala hamile pantolanları giyiyorum. Bir de hamile kalacagimi bilmedigimden güzel güzel ispanyol kumas pantolonlar almistim ve hic giyemedim kızkardesime dedim al götür dolapta kalabalık etmesin en az 1 yil giremem ben bunlara :)Arada kendimi de gömüp Hollanda ineği gibiyim masallh falan diyorum, bakalım gülecek mi diyeAllah tan o kadar cesur değil.
Bu arada 60 kiloyum, doğuma 64.5 ile gittim. 3250 çocuk doğduyarısmaci arkadaşlara
Ahhh o hayal kırıklıgını anlayamazsınYapma Amy sen de böyle yaparsan bizim de moralimiz kalmaz benimki daha 3 ay olmadı düşünzaten bu günlerde yeni güncelleme geldi oturma diyo kucakta gezdir diyo kendine de çevirmicen etrafı izlicek hanfendi.. Belim kolum koptu yeminle.. Alıp aileme gidesim geldi o derece
Dikkat edin sorun son kullanım tarihi yakın olup ellerinden cikarmak istiyor da olabiliyorlar120 TL ye aldığım gaz damlası 76 TL ye düşmüşiade talebi acip 76 dan aldim demekki 76 dan da kar edebiliyorlar.
Hala kullanıyor musun120 TL ye aldığım gaz damlası 76 TL ye düşmüşiade talebi acip 76 dan aldim demekki 76 dan da kar edebiliyorlar.
Ben de öyle otururum öylesi güzel ama bebe homurdandı gece sabah da o kötü ama uyumayinca aldım geçtim içeri bende dizi izledim gözümden uyku akarakBende kendi isteğimle uyumadım bu gece, yeni dijital diziler çıkmış bi kaç bölüm onları izledim. Bebeğim tek gece uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?