Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kaygıya teslim olmayalım lütfen. Hele ki sen bilim insanisin yapma böyle şeyler. Bir şey çıkmayacak bozma moralini. Kiloya takmayı da boşver bebenin boyu uzun çocuğu rahat bırak

Insallah,
Dün çevremdeki butun eczaneleri tavaf ettim hiçbirinde yoktu. Internetten sipariş verdim.
Umutla beklemedeyim

Canım normal bir kursa gönder benim oğlum 6 yaşında zorla yalvar yakar halk eğitim merkezine sokmuştum o yaş çocuklarını almıyorlardı büyük insanlarla birlikte gitar çalmayı öğrendi yeni okuma yazma öğrenmişti yeteneği varsa zaten tıkır tıkır öğrenir o kadar paraya yurt dışında üniversite okutulur kız

Hastaneden geldık
Kılosu ıyı oldugu ıcın dil bagını yıne kesmedıler. Bekleyelım belkı kendı kaybolur, doku düşmanı degılız " dedıler
Beslenmeye engel degıl çünkü
İyide sen ne zorluklarla beslediğini söylemedin mi. Doku düşmanı değiller mıymış vah canlarım benim.

Canım bence hiçbir şey yoktur bazı konuları kaçırdım ama şimdi anladım kalça çıkığı usg hakkında konuşulmuş benim de arkadaşımın bebeğinde ilk çektiklerinde sorun çıkmıştı ikincide hiçbir şey çıkmadı içini ferah tut ayrıca olsa bile tedavisi olan %100 de sonuç veren bir şey iyi düşünelim iyi olsun canım

E aynı hesap zaten canım. 3,5 aylık

Kızlar saat 2ye göz için randevu aldım. Öyle herşey iyi mi merak ettiğim için. Özellikle sormam gereken birşey var mı? Göz muayenesi yaptıran var mı nelere bakıyorlar?

2 gün önce dolaba süt sağıp koymuştum poşete koyup buzluğa koysam bir şey olur mu dolapta kaç gün durmalıydı

Eski kıyafetlerim oluyor benim ama nasıl oluyor

O kiloyla ilgili değildir bwlki. Sizler hamilelikte fazla eğilip bukulmeeigimizden hamlamis olabilir ne biliim. Bende eğilip doğrulurken zorlanıyorum.
Aslında hamilelikte spor vs yaptım ama zorluyor gerçekten.
Bu kilo ile alakalı değildir. Magnezyum, b12, kolajen falan kullanın..
Takviye kullanıyorum ama bir tahlil yaptırayım. Emzirenler kolajen kullanabiliyor mu? Önerin var mı?

Ben de öyle otururum öylesi güzel ama bebe homurdandı gece sabah da o kötü ama uyumayinca aldım geçtim içeri bende dizi izledim gözümden uyku akarak sen ne izledin yeni bakiim bana da söyle
Dünyayla benim aramda diye dizi çıkmış herkes övüyo onu izledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…