- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.901
Kaygıya teslim olmayalım lütfen. Hele ki sen bilim insanisin yapma böyle şeyler.Gördüm ölçümleri ekrandandoktor bide mesaj atmış unutmayın mutlaka yaptırın diye normalde rahatım ama şimdi çocuğu inceliyorum sabahın 5inde
Kaygiya teslim olunca böyle oluyor. Biraz üst üste geldi hersey. Yoksa tedavisi olan bir durum hele ki böyle erken aylarda. Cumartesi ne diyecek bakalım.
Gelir gelmez bakacağım canım varsa bir sıkıntı açmadan iade ederimDikkat edin sorun son kullanım tarihi yakın olup ellerinden cikarmak istiyor da olabiliyorlar
Kullanıyorum valla geçenlerde unuttum çocuk yine ortalığı yikdi çok iyi geliyor bize damla.Hala kullanıyor musun
Ben geçmişte ogluma yapmıştım öyle karisimlarEvet evet. Hatta dedikodu formül mama ekleyebilirsin içine. Hazırlarken 1 ya da 2 ölçü. Daha besleyici olurmuş.
Insallah,Tabi yetmiyorsa mecbur vereceksin devam sütü. Ben oğlumda 5 ay sagarak 6. Ay buzluğa attiklarimla ve mama desteğiyle 6. Aydan sonra komple mamayla devam ettim. Bu sefer kızım emiyor neyse ki bu kullandıklarına simddilik sıkıntısız gidiyoruz. İnşallah sana da faydası olur.
Canım normal bir kursa gönder benim oğlum 6 yaşında zorla yalvar yakar halk eğitim merkezine sokmuştum o yaş çocuklarını almıyorlardı büyük insanlarla birlikte gitar çalmayı öğrendi yeni okuma yazma öğrenmişti yeteneği varsa zaten tıkır tıkır öğrenir o kadar paraya yurt dışında üniversite okutulur kızSaat 5.35 piyona dersi aldirayim dedim çocuklara. İnsan çünkü bu saatte karar vermeli bu duruma.Sonra olmuşken iyi olsun bilkent müzik okulundan olsun dedim. Buraya kadar hersey güzeldi. Girip fiyatına baktım senelik 81 bin. Ve sadece haftasonu 1 hafta içi 1 gün. 2 çocuk 160 bin.
Amann dedim bizim zamanımızda piyano mu vardı okulda zaten melodika çalıyorlar yeter
İyide sen ne zorluklarla beslediğini söylemedin mi.Hastaneden geldık
Kılosu ıyı oldugu ıcın dil bagını yıne kesmedıler. Bekleyelım belkı kendı kaybolur, doku düşmanı degılız " dedıler
Beslenmeye engel degıl çünkü
Canım bence hiçbir şey yoktur bazı konuları kaçırdım ama şimdi anladım kalça çıkığı usg hakkında konuşulmuş benim de arkadaşımın bebeğinde ilk çektiklerinde sorun çıkmıştı ikincide hiçbir şey çıkmadı içini ferah tut ayrıca olsa bile tedavisi olan %100 de sonuç veren bir şey iyi düşünelim iyi olsun canımGördüm ölçümleri ekrandandoktor bide mesaj atmış unutmayın mutlaka yaptırın diye normalde rahatım ama şimdi çocuğu inceliyorum sabahın 5inde
Kaygiya teslim olunca böyle oluyor. Biraz üst üste geldi hersey. Yoksa tedavisi olan bir durum hele ki böyle erken aylarda. Cumartesi ne diyecek bakalım.
E aynı hesap zaten canım. 3,5 aylıkNereden baktigina gore degisir
Temmuz ayı sonunda 1.ay bitti
Ağustos ayı sonunda 2.ay bitti
Eylül ayı sonunda 3.ayi bitti yani 4.ayina başlıyorsun..
Futbolda şöyle bir şey var mesela maçın 89.10 dakikası 90.dakika diye geçer .çünkü senin 89 la işin kalmamıştır.
Bizde de öyle ben 3 u bitirmişim artık 3 le isim yok 4.ay sayılmalı ama bebeklerde tamamlama mantığı var .
Mesela 1 yaşına gelen bebek aslında 12.ayinin başında doğum gününü kutluyor.dogum gününden 1 gün önce 11 ay 29 günlük oluyor .
O mantıkla bakarsan aslında bebek dogum gününde 1 yaşında değil 12 aylık. 1 yaşına doğum tarihinden 1 ay sonra girecek
- Aptamilin sitesi boyle diyor .
- Öncelikle ek gıdaya başlamak için bebeğinizin 6. ayı yani 180 günü doldurmuş olması gerekiyor.
- 30.gun 1.ayi tamamlamak
- 60.gun 2.ayi tamamlamak
- 90.gun 3.ayi tamamlamak
- 120.4.ayi tamamlamak
- 150.gun 5.ayi tamamlamak
- 180.gun 6.ayi tamamlamak diye geçiyorsa
- Bu mantığa göre sen 120.gunde 4.ayi tamamlamış oluyorsun ve 90-120 arası 4.ayin sınırları içindesin .Yani 121.gun 4.ayi tamamladın sayılıyor
Aptamil sitesi böyle diyor .180 günü doldurmak 6.ayi doldurmak diyor
Canım benımkı meme reddı gıbı bişiİyide sen ne zorluklarla beslediğini söylemedin mi.Doku düşmanı değiller mıymış vah canlarım benim.
Dolapta 3 gun diyorlar at hemen buzluga2 gün önce dolaba süt sağıp koymuştum poşete koyup buzluğa koysam bir şey olur mu dolapta kaç gün durmalıydı
Eski kıyafetlerim oluyor benim57 kiloydum 75 ile dogurdum 3200du bebis:) 67yim suan hamilelikten onceki hicbir pantolonum olmuyor. Yeni bedenime uygun pantolon aldim bir tane ama hamile pantolonlarinin rahatligina alismisim hala hamile pantolanları giyiyorum. Bir de hamile kalacagimi bilmedigimden güzel güzel ispanyol kumas pantolonlar almistim ve hic giyemedim kızkardesime dedim al götür dolapta kalabalık etmesin en az 1 yil giremem ben bunlara :)
Aslında hamilelikte spor vs yaptım ama zorluyor gerçekten.O kiloyla ilgili değildir bwlki. Sizler hamilelikte fazla eğilip bukulmeeigimizden hamlamis olabilir ne biliim. Bende eğilip doğrulurken zorlanıyorum.
Takviye kullanıyorum ama bir tahlil yaptırayım. Emzirenler kolajen kullanabiliyor mu? Önerin var mı?Bu kilo ile alakalı değildir. Magnezyum, b12, kolajen falan kullanın..
Ben de kullanıyorum. Ne zaman birakacagiz kiHala kullanıyor musun
Yok ya 3 bitti 3 elvedaE aynı hesap zaten canım. 3,5 aylık
Bir sene de sürebilir. Çok normal..
İyi bari aklıma takmayayım onu. İnşallah uzun sürünce şişlik hissetmem ve o kadar uzun sürmezİlkinde 11 ayda ikincide 9 ayda oldum. Aktif emziriyordum ikisinde de.
Aynen zaten 4.ayın ıcındeyız canımYok ya 3 bitti 3 elveda4.aydayiz saymam
Bağırsak düzenleyicinek gıdaya kadar kullanılabilir demişti bize doktor ama benim kızım 37+0 doğdu yani biraz erken doğduğu için de söylemiş olabilirBen de kullanıyorum. Ne zaman birakacagiz kibiogaia da kullanıyorum hatta
Dünyayla benim aramda diye dizi çıkmış herkes övüyo onu izledimBen de öyle otururum öylesi güzel ama bebe homurdandı gece sabah da o kötü ama uyumayinca aldım geçtim içeri bende dizi izledim gözümden uyku akaraksen ne izledin yeni bakiim bana da söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?