Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar saat 2ye göz için randevu aldım. Öyle herşey iyi mi merak ettiğim için. Özellikle sormam gereken birşey var mı? Göz muayenesi yaptıran var mı nelere bakıyorlar?
Biz 1 ayın sonunda yaptırmıştık özellikle bir şey sormadık ama kadın doktor kafasına bir şey takarak çocuğa baktı herhalde bebekler sabit durmadığı içindi.. biz kendimiz sorduk yapmamız gereken bir şey var mı diye bebeğin göz takibi yapıp yapmadığını takip edin dedi 1 yaşına kadar 1 yaşında tekrar kontrol için getirirsiniz dedi

Dünyayla benim aramda diye dizi çıkmış herkes övüyo onu izledim
İlk iki bölümünü izledin biraz Ergen filmi gibi geldi bana .. fazlasıyla hatalar yapılmış kaliteli dizi izleye izleye dizi yorumcusu olduk biz de eşimle ama gerçekten saçma hatalar vardı dizide şimdi aklıma gelmiyor çünkü yayına girdiği ilk gün izledim 2 bölüm sonra dayanamadım izlemeye belki izledikçe diğer bölümler güzelleşecekti ama dediğim gibi sabredemedim

Dünyayla benim aramda diye dizi çıkmış herkes övüyo onu izledim

Yok bana göre değilmiş baktım şimdi ben duygusal şeyleri çok sevmiyorum dramlari zaten sevmiyorum. Türk dizilerini itinayla izlemiyorum aslında. Uzun zaman sonra istisyan yapıp izledim geçen hafta .
Önce into the night diye bir yabancı dizi izledim. Konusu şu; güneşte bir patlama oluyor. Güneş doğar doğmaz insanları öldürüyor. Bir uçakta insanlar karanlıkta kalkıyorlar indikleri yerde olayları öğrenip sürekli batıya gidiyorlar güneşe yakalanmamak için. uçakta bir sürü farklı milletten insan var 5-10 kişi kadarlar. Bir de Türk var. Neyse bu dizi 2 sezondu izledim arka arkaya emzirirken filan. Son bölümde Kıvanç Tatlıtuğ diziye dahil olup bölüp bitti. Aaa şaşırdım. Meğer bir de Türk dizisi varmış aynı evrende geçen aynı olaylari anlatan bunlarda denizaltı saymış Güneş patlaması olunca iki dizi birlesip sezon bitti. O yüzden gidip türk dizini de izledim. Biz de distopik dizi yapmışız vayyy bere dedim. 3 saatlik türk dizilerine asla tahammül edemem ama 40 dk olan olmuş bence. Bu da bir başlangıç o kadar kötü değildi. Ha bir Fringe değil tabi ki ya da 12 monkeys değil tabi ki ama yine de izlenebilir. Dizinin sonunda kıyamet ambarında 3 Türk karsilasti. Diyologlar şöyleydi;
Türk müsün kardeşim
Türküm kardeşim Türk Türkü kıyamet ambarında bile buluyor.

Sana dizi sorup kendim dizi anlatrltim
ben dün akşam seri katil belgeseli izledim. Dizilerden sıkılıp

Yaaaa hiç öyle dikkat ederek izlemedim , konusu biraz saçma amaaa gidiyo bende 2 bölüm izledim uyumuşum sonra herşeyi +18 vurmaları ne biliyim banada o saçma geliyo

Ayyy dediğinide izliyim ben böyle değişik olayların olduğu dizileri seviyorum dünyayla benim aramda bildiğin sevgili muhabbetleri herkes fake hesap açıp konuşmuşluğu vardır ben yaptım ilk zamanlarhahahahahaha

Ama böyle dediğin dizi bak ilgimi çektii

Murat Soner bunun da videosunu çekmiş .

Mikan izledin mi

Biz ne anlarız distopyadan ya, Ayşe Kulin de distopya roman yazmış öyle böyle okudum ama gülmekten de kendimi alamadım

Murat Soner bunun da videosunu çekmiş .

Mikan izledin mi

Biz ne anlarız distopyadan ya, Ayşe Kulin de distopya roman yazmış öyle böyle okudum ama gülmekten de kendimi alamadım
İzledim izledim sen önerdikten sonra Murat’ın paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum sayende bana da eğlence çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…