- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.941
Sizin fantasi dünyanızın dehlizlerine düşen son mantık tanesini de merdivenlere dayasınlarBen 2-3 kere izledim o kadar komik geldi
Berlin in Berlin de güzeldiSizin fantasi dünyanızın dehlizlerine düşen son mantık tanesini de merdivenlere dayasınlar
Adam king
Haklısın vallaSenin cabalamanla kilosu yerinde sen yoruluyorsun.
Bitirdim simdi, video arasına reklam girince tek kızmadığm kanal ya bu. Her kuruşu hak ediyor.Berlin in Berlin de güzeldi
Sizin fantasi dünyanızın dehlizlerine düşen son mantık tanesini de merdivenlere dayasınlar
Adam king
Berlin in Berlin de güzeldi
Nokta atışları var adamın yaBitirdim simdi, video arasına reklam girince tek kızmadığm kanal ya bu. Her kuruşu hak ediyor.
Yine koymus taşı gediğine, vallahi rezalet
Aynen insanı izlediği şeyden soğutuyorİzledim şimdi yaaaaaa diziden soğudumnasıl anlatmış ama doğru cidden izlerken bende ne alaka demiştim devamınıda izliyim bakıyım ne olcsk
Bu arada murat Soner deyince bir Türk dizi si daha izledim onun sayesinde. Pera palas yorumunu izleyince diziyi izlyesim geldi izledim. Hoşuma gittiMutlaka izle her canım sıkıldığında açıp izliyorum
Murat Soner in yakamoz videosunu mu diyirsun onu izledimMurat Soner bunun da videosunu çekmiş.
Mikan izledin mi
Biz ne anlarız distopyadan ya, Ayşe Kulin de distopya roman yazmış öyle böyle okudum ama gülmekten de kendimi alamadım
Hastaneden geldık
Kılosu ıyı oldugu ıcın dil bagını yıne kesmedıler. Bekleyelım belkı kendı kaybolur, doku düşmanı degılız " dedıler
Beslenmeye engel degıl çünkü
İyi bari aklıma takmayayım onu. İnşallah uzun sürünce şişlik hissetmem ve o kadar uzun sürmez
1 yasına kadar bekleyecegız . Acıkcası acelem de yok. Napim :)Kayboluyormuymuş o
Oğlumunki kaybolmadı valla. İleride konuşmasını etkiler mi acaba?
İlk iki bölümünü izledin biraz Ergen filmi gibi geldi bana .. fazlasıyla hatalar yapılmış kaliteli dizi izleye izleye dizi yorumcusu olduk biz de eşimleama gerçekten saçma hatalar vardı dizide şimdi aklıma gelmiyor çünkü yayına girdiği ilk gün izledim 2 bölüm sonra dayanamadım izlemeye belki izledikçe diğer bölümler güzelleşecekti ama dediğim gibi sabredemedim
Sokak kedileri icin A101 den indirimli 30 kilo mama almistim. sendeo ya vermisler .Sendeo kargo cumartesi mesaj attı civilden aldıklarm gelcekti güya sonra yogunluktan dagitima yetişmemiş. Neyse pazartesi gelir dedim. Bugün hiç sesleri çıkmadi ya.
Yok bana göre değilmiş baktım şimdiben duygusal şeyleri çok sevmiyorum dramlari zaten sevmiyorum. Türk dizilerini itinayla izlemiyorum aslında. Uzun zaman sonra istisyan yapıp izledim geçen hafta .
Önce into the night diye bir yabancı dizi izledim. Konusu şu; güneşte bir patlama oluyor. Güneş doğar doğmaz insanları öldürüyor. Bir uçakta insanlar karanlıkta kalkıyorlar indikleri yerde olayları öğrenip sürekli batıya gidiyorlar güneşe yakalanmamak için. uçakta bir sürü farklı milletten insan var 5-10 kişi kadarlar. Bir de Türk var.Neyse bu dizi 2 sezondu izledim arka arkaya emzirirken filan. Son bölümde Kıvanç Tatlıtuğ diziye dahil olup bölüp bitti. Aaa şaşırdım. Meğer bir de Türk dizisi varmış aynı evrende geçen aynı olaylari anlatan bunlarda denizaltı saymış Güneş patlaması olunca iki dizi birlesip sezon bitti. O yüzden gidip türk dizini de izledim. Biz de distopik dizi yapmışız vayyy bere dedim. 3 saatlik türk dizilerine asla tahammül edemem ama 40 dk olan olmuş bence. Bu da bir başlangıç o kadar kötü değildi. Ha bir Fringe değil tabi ki ya da 12 monkeys değil tabi ki ama yine de izlenebilir. Dizinin sonunda kıyamet ambarında 3 Türk karsilasti. Diyologlar şöyleydi;
Türk müsün kardeşim
Türküm kardeşimTürk Türkü kıyamet ambarında bile buluyor.
Sana dizi sorup kendim dizi anlatrltim
ben dün akşam seri katil belgeseli izledim. Dizilerden sıkılıp
Saydigun kategoriler kesinlikle favorimEvet konu basit. Reklamını yaptıkları kadar değil. Kadın adamı takıntı yapmış. Hep kazanmaya alışmış derdi o. Ama izlemeye devam ediyorum. 5. bölüm gelmiş izleyeyim
Fantastik, mistik, eski dönem, criminal polisiye bayılırım
Bence bu olacak dediğim olaylar örgüsü oluyor. Senaryo yazarlığı yapmak isterdim
Çocuğu uyuturken kafam düşüyor. Uyuyunca kendime vakit ayırma isteği geliyor uykum kaçıyor
EvetMurat Soner in yakamoz videosunu mu diyirsun onu izledim
Niye utansınlarLen
Utanmıyor musunuz sevısmelı dızıler ızlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?