Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hastaneden geldık
Kılosu ıyı oldugu ıcın dil bagını yıne kesmedıler. Bekleyelım belkı kendı kaybolur, doku düşmanı degılız " dedıler
Beslenmeye engel degıl çünkü

Kayboluyormuymuş o
Oğlumunki kaybolmadı valla. İleride konuşmasını etkiler mi acaba?

İyi bari aklıma takmayayım onu. İnşallah uzun sürünce şişlik hissetmem ve o kadar uzun sürmez

Aynen uzun süre olmaman normal.

Ben ilk doğumdan 7 ay sonra regl oldum şişlik gerginlik hissetmeye başlamıştım son zamanlarda.
Adaçayı içmiştim belki söktürür diye. O mu yardımcı oldu bilmem iki gün sonra regl olmuştum

Evet konu basit. Reklamını yaptıkları kadar değil. Kadın adamı takıntı yapmış. Hep kazanmaya alışmış derdi o. Ama izlemeye devam ediyorum. 5. bölüm gelmiş izleyeyim

Fantastik, mistik, eski dönem, criminal polisiye bayılırım
Bence bu olacak dediğim olaylar örgüsü oluyor. Senaryo yazarlığı yapmak isterdim

Çocuğu uyuturken kafam düşüyor. Uyuyunca kendime vakit ayırma isteği geliyor uykum kaçıyor

Sendeo kargo cumartesi mesaj attı civilden aldıklarm gelcekti güya sonra yogunluktan dagitima yetişmemiş. Neyse pazartesi gelir dedim. Bugün hiç sesleri çıkmadi ya.
Sokak kedileri icin A101 den indirimli 30 kilo mama almistim. sendeo ya vermisler .
Allahimmm.. Yani mamalar gercekten indirimli olmasaydi coktan getirmeyin iade edin demistim. Yok böyle bir kargo firmasi. Hep yogun hep yogun.
Dün de internetten süt artirici ürün aldim. bugün kargolamislar sagolsunlar aciliyeti var diye rica etmistim. kargo firmasi Sendeo cikmasin mi ..
Beynim döndü 1 haftaya anca gelir İki kargom da sendeo da bu kadar sans ((
Issiz bircok insan var alsinlar eleman yogunsalar..
Alisveris yaparken sormak lazim hangi kargoyla gonderim saglaniyor diye..
Sendeo ise uzakkkk..

İn to the night da İtalyan sizi neden nato ya aldık ki demişti Türk olana

Burcu Biricik in Mezarlık dizisini beğendim. Polisiye sevdiğim için belki bilmiyorum. Oyunculuklar falan kaliteliydi. Tek bir karakteri şişirmemişler. Ama çok kısa ya 4 bölüm

Saydigun kategoriler kesinlikle favorim bende isterdim yazarlığı

Şu an emiyor ve uyuyor benimki bende gözümü zor açık tutuyorum beni bırakıp dalınca uyumak yerine bende başka seylerdeyim normal demek ki yaptigimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…