- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.961
Hmm zevklerimiz benzediğin3 göre bakayım o diziye de.İn to the night da İtalyan sizi neden nato ya aldık ki demişti Türk olana
Burcu Biricik in Mezarlık dizisini beğendim. Polisiye sevdiğim için belki bilmiyorum. Oyunculuklar falan kaliteliydi. Tek bir karakteri şişirmemişler. Ama çok kısa ya 4 bölüm
Aklıma geldıKayboluyormuymuş o
Oğlumunki kaybolmadı valla. İleride konuşmasını etkiler mi acaba?
Saydigun kategoriler kesinlikle favorimbende isterdim yazarlığı
Şu an emiyor ve uyuyor benimki bende gözümü zor açık tutuyorum beni bırakıp dalınca uyumak yerine bende başka seylerdeyimnormal demek ki yaptigimiz
Aklıma geldı
Dogum doktorum soylemıstı. Kendı cocugununkı kendılınden duzelmıs
Hmm zevklerimiz benzediğin3 göre bakayım o diziye de.
Zaten o italyan diğer yaşlı adama ( belcikaliydi sanirim) bu Türkler hep böyle kendi istediklerini yaptırmaya çalışir gibi bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir de yabancı dizi ve bizim dizelere benzemişBir Türk dünyaya bedel mottosundan burda da vazgeçilmemis Yanlız o adama o isim hiç gitmemiş. Öyle Ayaz filan... Bence o olsa olsa Kenan olur Mahmut olur ne bileyim Mehmet olur Ahmet olur Ayaz olmamış
Benimde 5 ekimdi ama hamile kaldığım tarih o değildi ayın ortalarıydıAyy 1 yıl önce bu ay hamile kalmışım son adet tarihim 6 ekim vay bee zaman su misali bulantılar olmasa güzel şey hamilelik imtiyazlısın her konuda
Öyle oluyor uyunmuyorDahmer i listeye aldım mesela. Seri katil biyografisi çok severim. Manyak mıyım neyim
Tek çocuk varken gece oturup uzun uzun dizi izlerdim. İkinci henüz bebek olunca zorluyor gözleri açık tutmak
Şimdi uyumaya kalksam ben dalarım o uyanır.
Semizotu ayıklayacağım ama yapamıyorum
Gerçek adı daha uygun işte tam bir MehmetKarizmatik ama ben beğeniyorum o adamın duruşunu. İyi bir seçim olmuş
Zaten gerçek adı da Mehmet Kurtuluş
Astronot aldıysan bu sene için bir tane daha alma bence giydiremezsin boşuna para vermiş olursun.6-9 aylık böyle bi mont alsam olurmu astronot aldım amaa emin değilim onun için , acaba yadaaa seneye için 12-18 alsam, zaranın kalıbı nasıl oluyo bolmu tam kalıp mı
Peki seneyee kışa alsam hangi bedeni olurAstronot aldıysan bu sene için bir tane daha alma bence giydiremezsin boşuna para vermiş olursun.
O isin gırgırı ya nerde her gün kelle paca içecegim. Hem içemem her gün içim almazOmega veya kolajen içtiğim dönem de vücudumu çok esnek hissediyordum. İnsan hissediyor beyindeki rahatlığı ve hafifliği.
Kelle paçadan yeterli kolajen alınmıyor. Hergün düzenli içebilirsen tabi ki ama bu mümkün değil
Balık yağı, kolajen falan bunlar diğer vitaminlerden başka bir yerde bence.
I mom latte ben de aldım kargoda. Ama ekstra balık yağına başlayacağım kesinlikle
3+ nedemk oluyor yani 3,5 numara gibi bir seymiSaatlik indirm gelmiş bezler bu 3+ lar iyi emiciymiş
Sleepy Natural Aylık Paket Bebek Bezi 3+ Numara Midi Plus 128 Adet - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Natural Aylık Paket Bebek Bezi 3+ Numara Midi Plus 128 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yok emiciliği daha kuvvetli olanmış, sleppy sayfasına sormuşlar öyle yazmış beden aynıy 3 de var bende 3+ da var beden olarak aynı3+ nedemk oluyor yani 3,5 numara gibi bir seymi
Hayır daha kalın oluyor sadece.3+ nedemk oluyor yani 3,5 numara gibi bir seymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?