Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hmm zevklerimiz benzediğin3 göre bakayım o diziye de.

Zaten o italyan diğer yaşlı adama ( belcikaliydi sanirim) bu Türkler hep böyle kendi istediklerini yaptırmaya çalışir gibi bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir de yabancı dizi ve bizim dizelere benzemiş Bir Türk dünyaya bedel mottosundan burda da vazgeçilmemis Yanlız o adama o isim hiç gitmemiş. Öyle Ayaz filan... Bence o olsa olsa Kenan olur Mahmut olur ne bileyim Mehmet olur Ahmet olur Ayaz olmamış

Dahmer i listeye aldım mesela. Seri katil biyografisi çok severim. Manyak mıyım neyim

Tek çocuk varken gece oturup uzun uzun dizi izlerdim. İkinci henüz bebek olunca zorluyor gözleri açık tutmak

Şimdi uyumaya kalksam ben dalarım o uyanır.
Semizotu ayıklayacağım ama yapamıyorum

Karizmatik ama ben beğeniyorum o adamın duruşunu. İyi bir seçim olmuş
Zaten gerçek adı da Mehmet Kurtuluş

Ayy 1 yıl önce bu ay hamile kalmışım son adet tarihim 6 ekim vay bee zaman su misali bulantılar olmasa güzel şey hamilelik imtiyazlısın her konuda
Benimde 5 ekimdi ama hamile kaldığım tarih o değildi ayın ortalarıydı en son regl günü sayıldığı için öyle hesaplanıyor

6-9 aylık böyle bi mont alsam olurmu astronot aldım amaa emin değilim onun için , acaba yadaaa seneye için 12-18 alsam, zaranın kalıbı nasıl oluyo bolmu tam kalıp mı

Eklentiler

• 1197090D-43E2-45DD-89FA-078B107A1C4F.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 59
Ya kızlar nedne oldu bilmiyorum ama bugün öülen eşim geldi yemeğini yedi gitti. Bende çocuğu aldım emzirip uyuyacaktım. Öyle de yaptım çocuğu yerine koymamla dizlerim belim sırtım başım gözlerim her yerim bir anda sızladı ağrıdı, üşütme geldi şok oldum. Sanırım geceleri üşüttüm. Sizce ne yapmalıyım. Bana akıl verin. Saat 5 i iple çekiyorum eşim gelsin diye...

Öyle oluyor uyunmuyor Bende Dahmer i izliyorum işte bende severim.

Kızlar bu tek hekim raporu nasıl oluyor ?mesela gittim ben bir doktordan 1 ayda 5 5 :10 gun rapor aldım. Sonra gidip bir başka doktordan yine rapor alabiliyor muyum .yoksa 1 ayda en fazla 10 gün mü rapor alınıyor.

O isin gırgırı ya nerde her gün kelle paca içecegim. Hem içemem her gün içim almaz dediginde haklisin kolajen veya omegayi genelde önemsemiyoruz gibi. Vitaminlere yoneliyoruz ilk etapta. Imom latte biraz beni toparladi. Bunun da icinde omega var. Ama tabi cüzi bir miktar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…