- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.981
Eşim kalsın bakarız dedi. Yenidoğanı kullanmayacağım. Şu kilo için olmuyor saçma kalıyor. Yıkadım bugün,3 aylık sonrası biraz daha büyüyünce bakacağım. Olmadı satarım ne yapayımKanguruyu naptn. Benimki de bugün geldi hakikaten bebegin ayagi ayrilmiyor ki. Icerde kaliyor bu sefer de ayaklari ustunde duruyor gibi oluyo. Altina yastik koyup deniycektm vaktm olmadim yarin öype deniycem inş.
Canım migros ta sleepy ecological var paket 94 TL 1.60 TL ye geliyor. Senin yolladigin link 1.87 ama ben şimdi baktımSaatlik indirm gelmiş bezler bu 3+ lar iyi emiciymiş
Sleepy Natural Aylık Paket Bebek Bezi 3+ Numara Midi Plus 128 Adet - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Natural Aylık Paket Bebek Bezi 3+ Numara Midi Plus 128 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
3 yaş al bence. Kaban bir tık büyük olsa bile sorun olmaz. Çünkü içi kalın giydiriliyor. Bir de Ateş bey biraz boylu poslu olacak belli kiPeki seneyee kışa alsam hangi bedeni olur
Ecologic gerçekten tüm sleepy arasında en iyisi bende kullanıyorumCanım migros ta sleepy ecological var paket 94 TL 1.60 TL ye geliyor. Senin yolladigin link 1.87 ama ben şimdi baktımbelki sen yolladigimda daha ucuzdu. Ama ben ondan da kullandım bu ecolar daha guzel. Migrosta indirim var alacak olan varsa.
Bende çok beğendim burdan kim önermişti biri söyledi.Ecologic gerçekten tüm sleepy arasında en iyisi bende kullanıyorum
Ben olabilir miyim acaba çünkü ben de yazmıştım ekolojik çok güzel diye ayrıca daha yeni hamile kaldığımız zaman da çok indirime girmişti trendyol'da paketi 70 TL idi o zaman da yazmıştım alın diye Ben kendim o zaman 70 TL idi karar verene kadar 84 TL oldu 84 iken 6 paket aldım şimdi keşke daha çok alsaydım diyorum maalesef elimdekiler bitti son migros'tan aldımBende çok beğendim burdan kim önermişti biri söyledi.Ben bio natural kullaniyordum. Denemek için bir paket aldım çok beğendim.
Bize ebe 5 kg sonrası aparatsız kullanabilirsin dedi, ben kullanıyorum 10 gündür falanEşim kalsın bakarız dedi. Yenidoğanı kullanmayacağım. Şu kilo için olmuyor saçma kalıyor. Yıkadım bugün,3 aylık sonrası biraz daha büyüyünce bakacağım. Olmadı satarım ne yapayım
Güneşte patlamalar olan o diziyi geçen sene izledik tam zamanını hatırlamıyorum da sonrasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ki çıktı onu da 4 bölümde mi ne anladık bu dizi ile bağlantı olacağını hiç haberimiz yokmuş bir yerden de duymadık Ben beğendim Türk dizisi olarak fena değildi dediğin gibi Türk dizilerini çok nadir izliyorum genellikle hem saçma oluyorlar hem de hala bu zaman olmuş yapamıyorlar beceremiyorlar... En son Türk olarak zeytin ağacını izledim onu beğendim amaYok bana göre değilmiş baktım şimdiben duygusal şeyleri çok sevmiyorum dramlari zaten sevmiyorum. Türk dizilerini itinayla izlemiyorum aslında. Uzun zaman sonra istisyan yapıp izledim geçen hafta .
Önce into the night diye bir yabancı dizi izledim. Konusu şu; güneşte bir patlama oluyor. Güneş doğar doğmaz insanları öldürüyor. Bir uçakta insanlar karanlıkta kalkıyorlar indikleri yerde olayları öğrenip sürekli batıya gidiyorlar güneşe yakalanmamak için. uçakta bir sürü farklı milletten insan var 5-10 kişi kadarlar. Bir de Türk var.Neyse bu dizi 2 sezondu izledim arka arkaya emzirirken filan. Son bölümde Kıvanç Tatlıtuğ diziye dahil olup bölüp bitti. Aaa şaşırdım. Meğer bir de Türk dizisi varmış aynı evrende geçen aynı olaylari anlatan bunlarda denizaltı saymış Güneş patlaması olunca iki dizi birlesip sezon bitti. O yüzden gidip türk dizini de izledim. Biz de distopik dizi yapmışız vayyy bere dedim. 3 saatlik türk dizilerine asla tahammül edemem ama 40 dk olan olmuş bence. Bu da bir başlangıç o kadar kötü değildi. Ha bir Fringe değil tabi ki ya da 12 monkeys değil tabi ki ama yine de izlenebilir. Dizinin sonunda kıyamet ambarında 3 Türk karsilasti. Diyologlar şöyleydi;
Türk müsün kardeşim
Türküm kardeşimTürk Türkü kıyamet ambarında bile buluyor.
Sana dizi sorup kendim dizi anlatrltim
ben dün akşam seri katil belgeseli izledim. Dizilerden sıkılıp
Ben yolladığımda 1.4 dı 3 saatlik indirme girmiştiCanım migros ta sleepy ecological var paket 94 TL 1.60 TL ye geliyor. Senin yolladigin link 1.87 ama ben şimdi baktımbelki sen yolladigimda daha ucuzdu. Ama ben ondan da kullandım bu ecolar daha guzel. Migrosta indirim var alacak olan varsa.
Timamdır on göre alıyım ozman seneyi ona göre alıyım3 yaş al bence. Kaban bir tık büyük olsa bile sorun olmaz. Çünkü içi kalın giydiriliyor. Bir de Ateş bey biraz boylu poslu olacak belli ki. Benim oğlum hep çok zayıftı ama çok uzundu her zaman 2 yaş büyük giyindi.
OlabilirBen olabilir miyim acaba çünkü ben de yazmıştım ekolojik çok güzel diye ayrıca daha yeni hamile kaldığımız zaman da çok indirime girmişti trendyol'da paketi 70 TL idi o zaman da yazmıştım alın diye Ben kendim o zaman 70 TL idi karar verene kadar 84 TL oldu 84 iken 6 paket aldım şimdi keşke daha çok alsaydım diyorum maalesef elimdekiler bitti son migros'tan aldım
Bende öyleyim 1 haftadır. Sabah beri bebek huzursuz. Şimdi de ateşi çıkmışFena üşütmüşüm aman dikkat edin kendinize
Böyle hastayken bebeğin altını değiştirmek bile zor geliyor
Ben şimdiden önümüzdeki sene için yazlık kıyafet aldım uygundu kış giriyor ya. Kız biterken de kışlık alınır.Timamdır on göre alıyım ozman seneyi ona göre alıyımseneyeyine pahalanır herşey alıyım dursun
Tam hastalık havasıBende öyleyim 1 haftadır. Sabah beri bebek huzursuz. Şimdi de ateşi çıkmış
Bende beğendim evet hatalar varmı var ama yinede 3 saatlik akıllara zarar dizilerden iyiydi. Nefret ediyorum ya bu ne dram her şey tek bir ailenin başına mı gelir bu ne tamamen 3. Sayfa haberleri gibi bütün diziler. Bu kadar dram olmaz. Hiç biri gerçekçi değil. Eskiden daha güzel diziler yapılıyordu ama şimdi temelli saçmaladı diziler. Pera palas i da beğendim üstüne şimdi Atiye yi de izlemeye karar verdim bakalım.Güneşte patlamalar olan o diziyi geçen sene izledik tam zamanını hatırlamıyorum da sonrasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ki çıktı onu da 4 bölümde mi ne anladık bu dizi ile bağlantı olacağını hiç haberimiz yokmuş bir yerden de duymadık Ben beğendim Türk dizisi olarak fena değildi dediğin gibi Türk dizilerini çok nadir izliyorum genellikle hem saçma oluyorlar hem de hala bu zaman olmuş yapamıyorlar beceremiyorlar... En son Türk olarak zeytin ağacını izledim onu beğendim ama
Ne olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?