Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kanguruyu naptn. Benimki de bugün geldi hakikaten bebegin ayagi ayrilmiyor ki. Icerde kaliyor bu sefer de ayaklari ustunde duruyor gibi oluyo. Altina yastik koyup deniycektm vaktm olmadim yarin öype deniycem inş.
Eşim kalsın bakarız dedi. Yenidoğanı kullanmayacağım. Şu kilo için olmuyor saçma kalıyor. Yıkadım bugün,3 aylık sonrası biraz daha büyüyünce bakacağım. Olmadı satarım ne yapayım

Canım migros ta sleepy ecological var paket 94 TL 1.60 TL ye geliyor. Senin yolladigin link 1.87 ama ben şimdi baktım belki sen yolladigimda daha ucuzdu. Ama ben ondan da kullandım bu ecolar daha guzel. Migrosta indirim var alacak olan varsa.

Ecologic gerçekten tüm sleepy arasında en iyisi bende kullanıyorum

Bende çok beğendim burdan kim önermişti biri söyledi. Ben bio natural kullaniyordum. Denemek için bir paket aldım çok beğendim.
Ben olabilir miyim acaba çünkü ben de yazmıştım ekolojik çok güzel diye ayrıca daha yeni hamile kaldığımız zaman da çok indirime girmişti trendyol'da paketi 70 TL idi o zaman da yazmıştım alın diye Ben kendim o zaman 70 TL idi karar verene kadar 84 TL oldu 84 iken 6 paket aldım şimdi keşke daha çok alsaydım diyorum maalesef elimdekiler bitti son migros'tan aldım

Eşim kalsın bakarız dedi. Yenidoğanı kullanmayacağım. Şu kilo için olmuyor saçma kalıyor. Yıkadım bugün,3 aylık sonrası biraz daha büyüyünce bakacağım. Olmadı satarım ne yapayım
Bize ebe 5 kg sonrası aparatsız kullanabilirsin dedi, ben kullanıyorum 10 gündür falan

Güneşte patlamalar olan o diziyi geçen sene izledik tam zamanını hatırlamıyorum da sonrasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ki çıktı onu da 4 bölümde mi ne anladık bu dizi ile bağlantı olacağını hiç haberimiz yokmuş bir yerden de duymadık Ben beğendim Türk dizisi olarak fena değildi dediğin gibi Türk dizilerini çok nadir izliyorum genellikle hem saçma oluyorlar hem de hala bu zaman olmuş yapamıyorlar beceremiyorlar... En son Türk olarak zeytin ağacını izledim onu beğendim ama

Ben yolladığımda 1.4 dı 3 saatlik indirme girmişti

Timamdır on göre alıyım ozman seneyi ona göre alıyım seneyeyine pahalanır herşey alıyım dursun

E Ekbl56 canim önerdigin dogum kontrol hapini gunde kac kere kullaniyorsun ve ayni saattemi iciyorsun, birde ben adet gormuyorum nasil icecegim onu hesap edemedim

Olabilir bende 99 a almıştım hep şimdi 94 olmuş ama ben 3 tane 4 2 tane 3 almıştım 3 Lee son paket kaldı da 3 numara bulamadım. İnternette daha pahalli migros uygun.

Bende beğendim evet hatalar varmı var ama yinede 3 saatlik akıllara zarar dizilerden iyiydi. Nefret ediyorum ya bu ne dram her şey tek bir ailenin başına mı gelir bu ne tamamen 3. Sayfa haberleri gibi bütün diziler. Bu kadar dram olmaz. Hiç biri gerçekçi değil. Eskiden daha güzel diziler yapılıyordu ama şimdi temelli saçmaladı diziler. Pera palas i da beğendim üstüne şimdi Atiye yi de izlemeye karar verdim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…