Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Olabilir bende 99 a almıştım hep şimdi 94 olmuş ama ben 3 tane 4 2 tane 3 almıştım 3 Lee son paket kaldı da 3 numara bulamadım. İnternette daha pahalli migros uygun.
Evet migrosta uygun geçenlerde yoncada söylemişti bende ozaman aldım 99 su ama olmazsa yarın gideyimde 4 numara alayim

Pera palace beğendim tabi saçma yanları var ama çok fazla gerçekçilik arıyorum bende .. atiye de öyle ama en azından bunlarda bı merak uyandıran heyecan veren bir taraf var atiyenin ilk bölümü daha iyiydi... La casade papel izlemişsindir herhalde izlemeyen varsa aşırı tavsiye ederim

Merhabalar.eski konu ama aynı sorun bendede var.40 ım çıktı hala yuksek tansiyonum.norvasc baslattılar 10 gunu gecti ilaca baslayalı.sabah aksam 5 mg ıctıgım halde 13 14 cıvarı.panıklersem 15 16.sizin ne zamam gecti yada kalıcı mı oldu

Bende öyleyim 1 haftadır. Sabah beri bebek huzursuz. Şimdi de ateşi çıkmış
Canım kıyamam geçmezse bı akşam bir doktora gidin daha çok küçükler hasta olmak için çok salgın var eşimde grip çok fena öğlen izin alıp gelmiş bizde oğlana bulaşacak diye korkuyoruz ..

Yok ya onu henüz izleywmedim. Sıra gelmedi bir türlü bana kalsa ben bir oturuşta sezon bitiririm de eşimle olmuyor o yavaş izleyici en fazla 4 bölüm izleyebiliyor bazen 5 sıradaki dizileri ancak bitiriyoruz. Ben bazılarını tek izliyorum kendim izledikleri mide 3-5 dizi bitiriyorum arka arkaya. Beraber izleyeceklerimiz listesinde o dizi. Evet Atiye nin ilk sezon daha iyiymiş 2.yi çok tutmadım. 3 e yeni basladik.

Canım kıyamam geçmezse bı akşam bir doktora gidin daha çok küçükler hasta olmak için çok salgın var eşimde grip çok fena öğlen izin alıp gelmiş bizde oğlana bulaşacak diye korkuyoruz ..
Aman dikkat edin bizimkine ben mi bulaştırdim bilmiyorum. Bende de soğuk algınlığı vardı 1 haftadır. Dün değil evvel gün doktora gittik rota aşısı oldu. Doktorun onu çok kalabalıktı pusetinin üstünü örttüm ama yine de hasta çocuk çoktu acaba ordan mi bulaştı. Hastaneyi arayıp acildeki doktorla konuştum. Calpol verin düşmezse ateş getirin dedi. Ama düştü neyse ki yarın sabah da kötü olursa doktoruna götürürüm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…