- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.001
Yazlık aldım dolu seneye yaza hazır herşey. Artık seneye kışa bakmaya başladımBen şimdiden önümüzdeki sene için yazlık kıyafet aldım uygundu kış giriyor ya. Kız biterken de kışlık alınır.
Evet migrosta uygun geçenlerde yoncada söylemişti bende ozaman aldım 99 su ama olmazsa yarın gideyimde 4 numara alayimOlabilirbende 99 a almıştım hep şimdi 94 olmuş ama ben 3 tane 4 2 tane 3 almıştım 3 Lee son paket kaldı da 3 numara bulamadım. İnternette daha pahalli migros uygun.
Pera palace beğendim tabi saçma yanları var ama çok fazla gerçekçilik arıyorum bendeBende beğendim evet hatalar varmı var ama yinede 3 saatlik akıllara zarar dizilerden iyiydi. Nefret ediyorum ya bu ne dram her şey tek bir ailenin başına mı gelir bu ne tamamen 3. Sayfa haberleri gibi bütün diziler. Bu kadar dram olmaz. Hiç biri gerçekçi değil. Eskiden daha güzel diziler yapılıyordu ama şimdi temelli saçmaladı diziler. Pera palas i da beğendim üstüne şimdi Atiye yi de izlemeye karar verdim bakalım.
Merhabalar.eski konu ama aynı sorun bendede var.40 ım çıktı hala yuksek tansiyonum.norvasc baslattılar 10 gunu gecti ilaca baslayalı.sabah aksam 5 mg ıctıgım halde 13 14 cıvarı.panıklersem 15 16.sizin ne zamam gecti yada kalıcı mı olduBen hamileyken alfamet kullanıyodum onu kestiler norvasc verdiler onda da süte karışıp karışmadığı bilinmiyor yazıyor prospektüsünde o yüzden kararsız kaldım. Bi düşüyor sonra yine yükseliyor limon soda filan yapsam ilaçsız bebeğe antibiyotik dahil bi çok ilaç veriyolarmış zaten bide sütten almasın ilacı diye düşündüm de. İnşallah kalıcı olmaz normalde neyse de yine bi gebelik olursa Allah nasip ederde ozaman sıkıntı olur dimi kalırsa
evet stres baya yüksek ister istemez. Doğumdan sonra 10 gün geçti hala yüksek gidiyor inşallah kalıcı olmaz
Siz birbirinizi Instagram da takipmi ediyorsunuzValla instagramda onlineda oda pek buraya giremez oldu
Canım kıyamam geçmezse bı akşam bir doktora gidin daha çok küçükler hasta olmak içinBende öyleyim 1 haftadır. Sabah beri bebek huzursuz. Şimdi de ateşi çıkmış
Bi ara bazılarımız takipleşti çok da güzel olduuuSiz birbirinizi Instagram da takipmi ediyorsunuzbende istiyorum
Sanaldan al getirsinlerEvet migrosta uygun geçenlerde yoncada söylemişti bende ozaman aldım 99 su ama olmazsa yarın gideyimde 4 numara alayim
Yok ya onu henüz izleywmedim. Sıra gelmedi bir türlüPera palace beğendim tabi saçma yanları var ama çok fazla gerçekçilik arıyorum bende.. atiye de öyle ama en azından bunlarda bı merak uyandıran heyecan veren bir taraf var atiyenin ilk bölümü daha iyiydi... La casade papel izlemişsindir herhalde izlemeyen varsa aşırı tavsiye ederim
Pek aktif değilsin orda amaBi ara bazılarımız takipleşti çok da güzel olduuukızlarla gerçek arkadaş olduk
Aman dikkat edin bizimkine ben mi bulaştırdim bilmiyorum. Bende de soğuk algınlığı vardı 1 haftadır. Dün değil evvel gün doktora gittik rota aşısı oldu. Doktorun onu çok kalabalıktı pusetinin üstünü örttüm ama yine de hasta çocuk çoktu acaba ordan mi bulaştı. Hastaneyi arayıp acildeki doktorla konuştum. Calpol verin düşmezse ateş getirin dedi. Ama düştü neyse ki yarın sabah da kötü olursa doktoruna götürürüm artık.Canım kıyamam geçmezse bı akşam bir doktora gidin daha çok küçükler hasta olmak içinçok salgın var eşimde grip çok fena öğlen izin alıp gelmiş bizde oğlana bulaşacak diye korkuyoruz ..
Teşekkür ederimmPek aktif değilsin orda amafit anne
OlurrrrSiz birbirinizi Instagram da takipmi ediyorsunuzbende istiyorum
Sende pek değilsin artıkPek aktif değilsin orda amafit anne
Özelden bana yazarsan bende takip ederim canımSiz birbirinizi Instagram da takipmi ediyorsunuzbende istiyorum
Aynı benFena üşütmüşüm aman dikkat edin kendinize
Böyle hastayken bebeğin altını değiştirmek bile zor geliyor
Yonca hayranım sana hem instagramda aktifsin hem burada hem de çıkıp geziyorsun falan... maşallah. Keşke benim olsaSende pek değilsin artık
Ben bir tek seni bulabildimOlurrrrözelden hemencik nerdeyse bende 20 kişi vardır burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?