Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar Bu hafta randevusu olanlar kimler :)
Ben cuma gidiyorum bebislerimiz bebis sekline gelmismidir artik heycanim dorukta ben cuma 9+3 oluyorum
Bu hafta randevusu olanlardan sabırsizlikla usg fotosu bekliyorum :)
Beeennn , yarın inşallah kalp atışı duymaya gidicez ama biz küçüğüz daha

Kizlar Bu hafta randevusu olanlar kimler :)
Ben cuma gidiyorum bebislerimiz bebis sekline gelmismidir artik heycanim dorukta ben cuma 9+3 oluyorum
Bu hafta randevusu olanlardan sabırsizlikla usg fotosu bekliyorum :)
Ne güzel şanslısın, benimki haftaya cuma. Güzel haberlerle gelirsin İnşallah. Biri dr a gittiğinde ben de heyecanlanıyorum

Aynen bende öyleyim .Sürekli soğuk içmek istiyorum.

Yavaş yavaş ilk çocuktan nelerim vardı diye düşünmeye başladım. Her şey de pembeli falan, oglan olursa bebeklik fotoğraflarını görünce pek mutlu olmayacak Önceden yenilerini alırım diyordum da fiyatlardaki artış fikrimi değiştirdi

Ben 'next to me' diye bir yatak kullanmıştım. 8.ayına kadar onda yatırdım.Karyolanın yanında bir cep gibi oluyor, bebiş hem yanında hem ayrı yatakta yatmış oluyor, yatak kazalarını önlemek için iyiydi.Bu gün fiyatlarına baktim da uçmuş.Şimdi olsa almazdım. Ilk çocuğuna hamile olanlara Allah kolaylık versin, her şeyi baştan almak çok masraflı cidden. Akıllıca seçip almak lazım.

Bana ne demeli, artık çocuk düşünmüyoruz diye her şeyi elden çıkardım

Bana ne demeli, artık çocuk düşünmüyoruz diye her şeyi elden çıkardım
Gızzz nettin sennn... Şimdi hemen çıkıyosun, tek tek kapılarını çalıp bi yanlışlık olmuş diyosun bilemedik diyosun geri aliyosun her şeyi

Gızzz nettin sennn... Şimdi hemen çıkıyosun, tek tek kapılarını çalıp bi yanlışlık olmuş diyosun bilemedik diyosun geri aliyosun her şeyi
Ay büyük parçaları yok pahasına sattım uygulamadan evde yer açılsın diye Kıyafetti battaniyeydi vs. geri istenmez

2021 Temmuz annelerine sordum, sağolsunlar cvp yazdılar. Maalesef 24-32 arasını ekleyemiyor muşuz. 32 den sonrası ekleniyor. Peki 24/32 arası izin alıp 32den sonra çalışsak olur mu dedim. O da kurumdan kuruma değişebiliyormuş, kabul etmelerine bağlıymış.

Kul kurar kader gülermiş dedikleri bu olsa gerek
Şimdi kimden ne ödünç alabiliriz onun hesabını yapıyorum
Üzüldüm, sen söyleyene kadar böyle bir beklentim yoktu zaten ama yine de üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…