- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.021
Beni bulmayan kalmadıBen bir tek seni bulabildim
Yonca hayranım sana hem instagramda aktifsin hem burada hem de çıkıp geziyorsun falan... maşallah. Keşke benim olsa
YaaaaCanım oğlum benim anasının kuzusu nasıl da ağlıyor babannesinin kucağına gidince
Ne olmuş
Kayıplarda kendisiValla instagramda onlineda oda pek buraya giremez oldu
Ayırmak ne demek beybiiiBenim bu oglan gözünü cok ayırıyor ya ,sizinkilerde ayiriyormu ozellikle karanlıkta ayırıyoryeni ortama girince herkese gozunu ayirarak bakiyor delimi ney
Ben de 4. Ayda eline havuç vermeyi düşünüyorummm zaten anca diş kaşıyıcı sanar bişi yapamazHello helloooo kızlar bugün hastaneden süper iyi haberler aldım, keyfim yerine geldi. Napıyosunuz?
Ben kızımda ek gıdaya 6. Ayı doldurdupunda geçmiştim talip ettiğim bir kadına doktoru 4. Ay tadımlara başla demiş çok şaşırdımsiz ne düşünüyorsunuz?
Ayy benimki deCanım oğlum benim anasının kuzusu nasıl da ağlıyor babannesinin kucağına gidince
Ne iyi ettik ya, beni bulan benide eklesinOlurrrrözelden hemencik nerdeyse bende 20 kişi vardır burdan
Ben epey heyecanlıyım bu konudaHello helloooo kızlar bugün hastaneden süper iyi haberler aldım, keyfim yerine geldi. Napıyosunuz?
Ben kızımda ek gıdaya 6. Ayı doldurdupunda geçmiştim talip ettiğim bir kadına doktoru 4. Ay tadımlara başla demiş çok şaşırdımsiz ne düşünüyorsunuz?
Benimkinin dişleri var iki taneBen de 4. Ayda eline havuç vermeyi düşünüyorummm zaten anca diş kaşıyıcı sanar bişi yapamaz
Bende taze soğan falan verebilirim belki o niyetle hem uyuşturuyor damajları diş sıkıntısına çok iyi geliyor, denenebilirBen de 4. Ayda eline havuç vermeyi düşünüyorummm zaten anca diş kaşıyıcı sanar bişi yapamaz
Hadi canımmmBenimkinin dişleri var iki tanehavuç veremem, isirabilir
Aaa bilmiyodum bende veriyimBende taze soğan falan verebilirim belki o niyetle hem uyuşturuyor damajları diş sıkıntısına çok iyi geliyor, denenebilir
Dişi nasıl var yaBen epey heyecanlıyım bu konudahemen şu an baslayasim var. Gerçi yavrumun yemek takımı yok daha 5 ay gibi belki tadimlara başlarım
Valla yaaaaNe iyi ettik ya, beni bulan benide eklesin
Kitapta bu haftalarda olabileceğini söylüyor ama yok ya kadın kucağına alınca değişik bir çığlık atıyor benim maşallah yakışıklı bitanecik canım oğlumAyy benimki deelektrik almadıysaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?