- 23 Ekim 2018
- 16.335
- 37.802
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.621
Ben bi de şey diyordum, evrene kesin mesaj vereyim eşyaları elden çıkararak 3.yü istemiyorum diyeBir sen bir benbide çocuk dusunmuyor değildim ama neye güvendimse. Besik bile yok sadece sepet besik var ama o kısa süre idare eder.
Bende erkek olmasın mesajı verdimBen bi de şey diyordum, evrene kesin mesaj vereyim eşyaları elden çıkararak 3.yü istemiyorum diye
Ben de öyleydim, kıyafetleri hep dağıttım ama büyük eşyaları eşim verdirtmedi, beni ikna edeceğini biliyordu galibaBen bi de şey diyordum, evrene kesin mesaj vereyim eşyaları elden çıkararak 3.yü istemiyorum diye
Mantikli aslında. Keşke büyük eşyalar kalsaydı. Süt sagma bebek arabasi ve kamera için çok cok pişmanım.Ben de öyleydim, kıyafetleri hep dağıttım ama büyük eşyaları eşim verdirtmedi, beni ikna edeceğini biliyordu galiba.
Hepsi duruyor onların, kameram yoktu ama mama sandalyesi beşikler, port bebe araba vs duruyor. Ben de cinsiyet değişsin sinyali göndermişim evrene, bakalım olacak mıMantikli aslında. Keşke büyük eşyalar kalsaydı. Süt sagma bebek arabasi ve kamera için çok cok pişmanım.
Sanki daha ziyade evren sana msj göndermiş gibi geldi banaBen bi de şey diyordum, evrene kesin mesaj vereyim eşyaları elden çıkararak 3.yü istemiyorum diye
Ay olsun o ilk heycan zaten onun yeri apayriBeeennn , yarın inşallah kalp atışı duymaya gidicezama biz küçüğüz daha
Bende oyle ya burda doktora gidip guzel haberlerle gelenleri gorunce o minnos fotolari gorunce cok mutlu oluyorum rabbim hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsinNe güzel şanslısın, benimki haftaya cuma. Güzel haberlerle gelirsin İnşallah. Biri dr a gittiğinde ben de heyecanlanıyorum
Hayirli guzel haberler alirsin insAllah sen 10 haftalksin senin tam bebis olmustur smdi eli ayagi belli olur ya neguzelBende yarın sağlık ocağına. Çarşamba da kendi doktoruma gidiyorum inşallah
Benim de her şeyim duruyor neyse ki. Hatta ufak tefek şeyleri bile eşim verdirtmedi.Hepsi duruyor onların, kameram yoktu ama mama sandalyesi beşikler, port bebe araba vs duruyor. Ben de cinsiyet değişsin sinyali göndermişim evrene, bakalım olacak mı
Benim de salı günüüBeeennn , yarın inşallah kalp atışı duymaya gidicezama biz küçüğüz daha
Benim kızım da 16 aylık olduğu için daha herşeyimiz duruyorValla benim bayaa doğurasım vardı, hiç bir şeyi vermedim. Bir tek saklanmayacak halde kıyafetleri verdim. Ama sevdiğim kıyafetler, beşik, yatak, nevresim, mama sandalyesi, tüm bebeklik oyuncaklari, tüm ayakkabıları, sağma makinesi, bebek arabasi, o ilk yürümeye başladıklarında tutunup yürüdükleri arabalar... her şey duruyo. Sağım makinamın motor disindaki parçalarını yenileyeceğim ama. Yedek parça olarak satın alicam. Kaç yıl oldu bi de başkasına verdim bir süre ihtiyacı vardı. Bi daha kullanamam onları.
Bi şey diyim mi tek vermeme sebebim de ekonomi değildi aslında, bi kiyafeti çok beğenip alıyorum 2 ay giymiyordu cart diye büyüyordu çocuk. Bebekken büyük alma diye bir şey de olmuyo yakası aciliyo kolu sarkiyo. Hep içimde kaldı aldığım kiyafetler falan. Doyamadım giydirmelere. Eşimin kardeşi var benim kardeşim var, en kötü onların çocuklarına veririm dedim sakladım hep. Özene bezene alınca kıyamıyor insan. Bir de ilk çocuk görmemişliğiBenim kızım da 16 aylık olduğu için daha herşeyimiz duruyorbiraz kıyafetlerini vermiştim sıkılıp da ama erkek olursa zaten işe yaramaz, kız olursa da alırız artık büyük şeyler olduktan sonra diğerleri kolay iş
H&mBende otomatik salincak, besik, mama sandalyesi oyun halisi vs herseyi var hemen hemen hatta unisex kiyafetlerde var yani sanirim birtek kiyafet alisverisim olacak birde oglumun dolabi ikea kucuk dolap belki bir sifonyer yada ekstra dolap lazim olablr hersey gerckten cok pahali 2018 de oglumn herseyini h&m den almistim kalitesi cok guzel diye ama ozmn cok ucuk degildi asla dun bir bakaym dedimde ayyyy one 3 lu zibin 180 tl cok pahali ama yinede alacgm sanirim cnku ucuz alip iki kullanimdan snra pert olan seylerdense uzun vadeli kullanim daha iyi bence hatta h&m den aldgm cogu seyi sakladm hic kullanilmamis gbi duruyor ...
h&m nin atletleri, çorapları, basic body ve taytları. 3 al 2 öde olurdu, ordan alırdım. Yepyeni duruyorlar aynen.Bende otomatik salincak, besik, mama sandalyesi oyun halisi vs herseyi var hemen hemen hatta unisex kiyafetlerde var yani sanirim birtek kiyafet alisverisim olacak birde oglumun dolabi ikea kucuk dolap belki bir sifonyer yada ekstra dolap lazim olablr hersey gerckten cok pahali 2018 de oglumn herseyini h&m den almistim kalitesi cok guzel diye ama ozmn cok ucuk degildi asla dun bir bakaym dedimde ayyyy one 3 lu zibin 180 tl cok pahali ama yinede alacgm sanirim cnku ucuz alip iki kullanimdan snra pert olan seylerdense uzun vadeli kullanim daha iyi bence hatta h&m den aldgm cogu seyi sakladm hic kullanilmamis gbi duruyor ...
Aslnda kampanyalr yine olur bence boyle kampanyalari hepimiz burdan birbirmize haber versek müthiş olurH&m
h&m nin atletleri, çorapları, basic body ve taytları. 3 al 2 öde olurdu, ordan alırdım. Yepyeni duruyorlar aynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?