- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.421
Ben bısı yapmadım kıKız Amy sen kabarttın hepimizi. baştan desene e-ticaret kimse sormaz bir daha yahu.Seni gidi kadın girişimci seni.
Konusu geçmişken söyleyeyim çok paylaşım yapmak pek sağlıklı bir durum değil zaten
Psikologlar daha güzel anlatıyorlar tabi
Herkesin mevlid kandili mübarek olsun
Sikayet etmek icin Adamlarin sabit telefonlari yok
3.reglimi henüz olamadim 12 gün gecti ondan kaynakli da terör estiriyor olabilirim.
Firtina estirmeye Esim haric kimseyi yakalayamadim
Geçmiş olsun bebişe kıyamam o da mı üşüttü yawrum geçiş havaları hep hasta ediyor malesefBende öyleyim 1 haftadır. Sabah beri bebek huzursuz. Şimdi de ateşi çıkmış
Onu yazcaktm sonra soguk espri gibi geldi yaomayim dedimKolik değildir kolik olsa duramazsın
Onu nasıl ayarlıcaz ya şimdiden 6 9 aylık giydiriyorum bedeni denk gelir mi gelmez mi nasıl yapıyorsunuz sizBen şimdiden önümüzdeki sene için yazlık kıyafet aldım uygundu kış giriyor ya. Kız biterken de kışlık alınır.
İc sesim..kiz burda hic adet olmayan var ben de dahil yapma etme gözünü sevem
BuldumEn kolayi benim aslinda bebemin dogum tarihi yaziyor
En zorlandigim konular hesapliyorum hesapliyorum işin icinden cikamiyorum.Onu nasıl ayarlıcaz ya şimdiden 6 9 aylık giydiriyorum bedeni denk gelir mi gelmez mi nasıl yapıyorsunuz siz
Bileziklerinden tanınırsınEn kolayi benim aslinda bebemin dogum tarihi yaziyor
Aman ben yiyom valla ek gıdaya geçmeden diyet felan düşünemem göbeğim de var korse de takmadım fazla rahat buldum kendimi şu anHayat kısa, kuşlar uçuyor, göbeğim hala gitmedi
Elimde yarım ekmekten tost var
Korse taktigim halde gitmediAman ben yiyom valla ek gıdaya geçmeden diyet felan düşünemem göbeğim de var korse de takmadım fazla rahat buldum kendimi şu an
Ben de alırım denk getiremem zarar ederim diye almıyomEn zorlandigim konular hesapliyorum hesapliyorum işin icinden cikamiyorum.
Severrrrimmm bilirsinnnBileziklerinden tanınırsın
Diyet şart demek ki boşver ya ek gıdaya geçince şekeri keseriz şekeri kesince hemen düzeliyoKorse taktigim halde gitmedisevdi yerini zaar
Sağol canımGeçmiş olsun bebişe kıyamam o da mı üşüttü yawrum geçiş havaları hep hasta ediyor malesefDisipline Girmis BirKadin geçmiş olsun kuzum
Benim sütüm baya azaldı Bi ara pek dikkat etmedim yediğime içtiğimde şimdi bende yiyorum, göbeğim biraz daha çıktı gibi ordan da anlıyorumAman ben yiyom valla ek gıdaya geçmeden diyet felan düşünemem göbeğim de var korse de takmadım fazla rahat buldum kendimi şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?