- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.441
Hahahahahahha ay sesli güldümNasil bir bilinc altiyla uyuduysam az önce uyandim
RuyamdaDisipline Girmis BirKadin ile Mikan Bana gelmisler aniden ve bebelerimiz durmuyordu ben o sirada ikramlik bisey hazirlamisim hayatimda yapmadigim birsey yapmisim birde Çi börek ikram ediyordum mikann hemen gömdü tabi ama madonna kiymasi çiğ emziriyorum zarar verir bebegime diye burun kiviryordu bende kiz bulmussun boregi alda ye susta diyordum daha inceliyordu deli madonna
Ben olsam yerdimNasil bir bilinc altiyla uyuduysam az önce uyandim
RuyamdaDisipline Girmis BirKadin ile Mikan Bana gelmisler aniden ve bebelerimiz durmuyordu ben o sirada ikramlik bisey hazirlamisim hayatimda yapmadigim birsey yapmisim birde Çi börek ikram ediyordum mikann hemen gömdü tabi ama madonna kiymasi çiğ emziriyorum zarar verir bebegime diye burun kiviryordu bende kiz bulmussun boregi alda ye susta diyordum daha inceliyordu deli madonna
HayrolsunNasil bir bilinc altiyla uyuduysam az önce uyandim
Geçmiş olsun canım valla bebekle zor hasy olmakSağol canımdün ter attım bugun daha iyiyim çok şükür
Bize ilaç yok bizi anca toksin atma kurtarır
Hayır yani almadigimiz her süre zarfinda da zarar ediyoruz aslindaBen de alırım denk getiremem zarar ederim diye almıyom
Sureklı doguruyorAy bu kadın dogurmuş. Valla 5 tane cocuk ve taş gibi hatun
Aynen haa benimle yaşıt sanrmSureklı doguruyor
Herkesın dünyaya bakısı farklı ıste .Aynen haa benimle yaşıt sanrm
Ben de olmadım daha.kiz burda hic adet olmayan var ben de dahil yapma etme gözünü sevem
Hic yapmadim ve aklimdada yoktu nerdende yapmisim bilemedim ki o anHayrolsunbi gün gelirsek menü belli oldu yalnız alelacele çi börek olayına girmen çok kralsın
Tabiki oyle yaa. Benimle yaşit derken yani acikcası bi kendime bakiyrm anca bi tane yapabildim. Maşallah benle yaşit hayata erken baslamiş manasında. Şartlar ne gosterir insani nereye gotürür bilemeyiz. Ama guzel bi aile. Böyleleri cocuk yapsin daha iyiHerkesın dünyaya bakısı farklı ıste .
Öyle gozukuyorlar. İçlerinde yaşananı allah bikir. Saflık yapmaTabiki oyle yaa. Benimle yaşit derken yani acikcası bi kendime bakiyrm anca bi tane yapabildim. Maşallah benle yaşit hayata erken baslamiş manasında. Şartlar ne gosterir insani nereye gotürür bilemeyiz. Ama guzel bi aile. Böyleleri cocuk yapsin daha iyi
Bebek dogduktan sonra feleği şaşanlar.
Nerdesınız len ?niye girmiyorsunuz
Ben de aynı sebepten etıket yapmadımevet ya bi kac kişi ozellikle cok aktifti yok oldular simdi isimleri de yazamam anca ki ilk sayfaya bakiyim listeye öyle yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?