Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tam benden beklenecek hareket
Geçmiş olsun canım valla bebekle zor hasy olmak
Teşekkür ederim
Disipline Girmis BirKadin instadan eklestik ama resmin yoktu ruyamdaki halin saclari kumral yeşil gözlüydu minyon tipli hafif balik etliydin anam
Hikayede var ya ulannnnn

Doft
Yıldızsavaşcısı
Melekk
1bal1kaymak
Gibi gibimi
Özellikle bir bal bir kaymak bir ara aşırı yazıyordu nasıl ki çocuğu hastanede yattı sonra geldi tekrar gireceğim dedi kızlara sonra bir gitti Bir daha da dönmedi Yıldız savaşçısı zaten hala ses yok umarım bebeği iyidir... Dost ve Melek de gerçekten uzun zamandır yoklar sanırım vakit kaybı olmaması adına girmiyorlar

Morkahve nasıl oldu bebek çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar
Şimdi uyuyor canım sürekli burnundan sümük akıyor hapşırdıkça kendi çıktı. İzotonik aldım dedim. Doktor onu kabul etmedi. 2 tane yazıp verdi onlardan birini aldım. Boğaz kültürü ve bez verdik kakası baya yeşildi bugün. Sonuçlar çıkmış demin eşim gitti. Kakasında mikrop varmış. Neden oldu anlayamadık. Rota olmuştu 3 gün önce olmuştu. Eşim sağ olsun neden olabiliri sormamış. Şimdi kendisi banyo yaparken yuttuğu sulardan olabilir mi diye düşünüyor. Probiyotik vermiş doktor (forbiome) bir de antibiyotik vermiş (zimaks) bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…