- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.461
Ayyyy ne çekti bu çocuk bu yemeklerdenKendime zurna dürüm söyledım.
Esım ve kzıım da makarna ve karnabahar yesın geldıklerınde
Nasil bir dürüm la oUlen 85 ₺ dürüme verdım karnım doymadı
Onla ben kfc den alırdım ya
Doyuruyor da hem o
Et dürüm celal ustaNasil bir dürüm la o
85 tl ye burda ziyafet cekerdim
Ek gıda donemınde az balık corbaları yapmadım onaAyyyy ne çekti bu çocuk bu yemeklerden
Tam benden beklenecek hareketNasil bir bilinc altiyla uyuduysam az önce uyandim
RuyamdaDisipline Girmis BirKadin ile @Mikan Bana gelmisler aniden ve bebelerimiz durmuyordu ben o sirada ikramlik bisey hazirlamisim hayatimda yapmadigim birsey yapmisim birde Çi börek ikram ediyordum mikann hemen gömdü tabi ama madonna kiymasi çiğ emziriyorum zarar verir bebegime diye burun kiviryordu bende kiz bulmussun boregi alda ye susta diyordum daha inceliyordu deli madonna
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım valla bebekle zor hasy olmak
Hikayede var ya ulannnnnDisipline Girmis BirKadin instadan eklestik ama resmin yoktu ruyamdaki halin saclari kumral yeşil gözlüydu minyon tipli hafif balik etliydin anam
evet ya bi kac kişi ozellikle cok aktifti yok oldular simdi isimleri de yazamam anca ki ilk sayfaya bakiyim listeye öyle yazabilirim
Ben de aynı sebepten etıket yapmadım
Artık bırak istediğini yesinnnEk gıda donemınde az balık corbaları yapmadım ona
Ben giydiriyorum 1.5 tog ama ben de 2.5 a geçicemEmzirmeye kalktm bebem donmuş soguktan üstünu de açmış. Bu 2 5 ttog u giydirsem mi napsam siz 5ulum giydirmeye basladiniz mi?
Ay bu celal usta çok pahalı hemde dürümü hiç doyurmuyor ben iki buçuk yesem.anca soyarım celal usta her yerde varmı yaaaEt dürüm celal ustalavaşı pamuk gıbı
Gizem kattınBen bısı yapmadım kı
Kendı kendılerıne taktılar
Özellikle bir bal bir kaymak bir ara aşırı yazıyordu nasıl ki çocuğu hastanede yattı sonra geldi tekrar gireceğim dedi kızlara sonra bir gitti Bir daha da dönmedi Yıldız savaşçısı zaten hala ses yok umarım bebeği iyidir... Dost ve Melek de gerçekten uzun zamandır yoklar sanırım vakit kaybı olmaması adına girmiyorlarDoft
Yıldızsavaşcısı
Melekk
1bal1kaymak
Gibi gibimi
Büyük alıyorum eninde sonunda olur 3 yaş 2 yaşOnu nasıl ayarlıcaz ya şimdiden 6 9 aylık giydiriyorum bedeni denk gelir mi gelmez mi nasıl yapıyorsunuz siz
Sen nasıl terazisin yaaÖyle gozukuyorlar. İçlerinde yaşananı allah bikir. Saflık yapma
Hahah atlamışımTam benden beklenecek hareket
Teşekkür ederim
Hikayede var ya ulannnnn
Ay bu kadın dogurmuş. Valla 5 tane cocuk ve taş gibi hatun
Ben de bulabildiklerimi ekledimBe
Beni de ekleyin ya ben bi tek yoncayı buldum
Ulen 85 ₺ dürüme verdım karnım doymadı
Onla ben kfc den alırdım ya
Doyuruyor da hem o
Yok ya evet 420 tane ocaga kadar gitmez. Aylik 210 normal. Günlük 7 tane falan degisir cunku. Hemen 4 no ya gecmiyoruz heralde. Hesap yapiyim bez elimde patlamasin
Özelden yaz canım ekleyimBen de bulabildiklerimi ekledimama seni buldum mu emin değilim
Şimdi uyuyor canım sürekli burnundan sümük akıyor hapşırdıkça kendi çıktı. İzotonik aldım dedim. Doktor onu kabul etmedi. 2 tane yazıp verdi onlardan birini aldım. Boğaz kültürü ve bez verdik kakası baya yeşildi bugün. Sonuçlar çıkmış demin eşim gitti. Kakasında mikrop varmış.Morkahve nasıl oldu bebek çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?