- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.481
Hic yapmadim ve aklimdada yoktu nerdende yapmisim bilemedim ki o an
Ama guzel yiyordun o an hahah icimden bu karı sandigimdanda iştahliymis meger diyordum
2 tane rahat yerım aynenAy bu celal usta çok pahalı hemde dürümü hiç doyurmuyor ben iki buçuk yesem.anca soyarım celal usta her yerde varmı yaaa
Maddiyati gectim , mental ve psikolijik acidan yetebiliyormu acepAy bu kadın dogurmuş. Valla 5 tane cocuk ve taş gibi hatun
Ben. Önce 8.1 (21.hafta) sonra 10.9 ile 11.40(ama başka bir perinatolog yanlış ölçmüşler demişti) yanlış diyen de 28. Haftada 8,4 dedi.Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?
Akşama bulgur pilavı yiyeceğim, yapmayınEt dürüm celal ustalavaşı pamuk gıbı
NapicazzMilleti akşam akşam çi böreğe sardıracaksın he
Al bak canım çekti napcaz
Disipline Girmis BirKadin yerine bana yapsaydın burun kıvırmaz gömerdim ben. Ama şurada üç ay olmasam kimse nerde bu kadın demez
Yıldız savaşçısı hariç hepsi bende ekli ama dediğin gibi vakit bulup giremiyolar sanırımmÖzellikle bir bal bir kaymak bir ara aşırı yazıyordu nasıl ki çocuğu hastanede yattı sonra geldi tekrar gireceğim dedi kızlara sonra bir gitti Bir daha da dönmedi Yıldız savaşçısı zaten hala ses yok umarım bebeği iyidir... Dost ve Melek de gerçekten uzun zamandır yoklar sanırım vakit kaybı olmaması adına girmiyorlar
Çok geçmiş olsunŞimdi uyuyor canım sürekli burnundan sümük akıyor hapşırdıkça kendi çıktı. İzotonik aldım dedim. Doktor onu kabul etmedi. 2 tane yazıp verdi onlardan birini aldım. Boğaz kültürü ve bez verdik kakası baya yeşildi bugün. Sonuçlar çıkmış demin eşim gitti. Kakasında mikrop varmış.Neden oldu anlayamadık. Rota olmuştu 3 gün önce olmuştu. Eşim sağ olsun neden olabiliri sormamış. Şimdi kendisi banyo yaparken yuttuğu sulardan olabilir mi diye düşünüyor. Probiyotik vermiş doktor (forbiome) bir de antibiyotik vermiş (zimaks) bakalım ne olacak.
OlabilirTLC dekilere özenmiş galiba
Ciboregin diyarı Eskişehir den hepinize selamlarMilleti akşam akşam çi böreğe sardıracaksın he
Al bak canım çekti napcaz
Disipline Girmis BirKadin yerine bana yapsaydın burun kıvırmaz gömerdim ben. Ama şurada üç ay olmasam kimse nerde bu kadın demez
Anladim ben de bi aylik yetecek kadar daha aliyim bari.Son pakete gçeince karr vereceğim bakalım.
24. Haftada 6mm idi 28 de 8.4 çıktı. Gittikçe yükseliyor. Korkuyorum açıkcasıBen. Önce 8.1 (21.hafta) sonra 10.9 ile 11.40(ama başka bir perinatolog yanlış ölçmüşler demişti) yanlış diyen de 28. Haftada 8,4 dedi.
Ayyy çok güzel olur bigün deneNapicazz
Benimde canim cekti ama tadinida bilmiyorum yapmadigim bisey
Cok gecmiş olsun.Şimdi uyuyor canım sürekli burnundan sümük akıyor hapşırdıkça kendi çıktı. İzotonik aldım dedim. Doktor onu kabul etmedi. 2 tane yazıp verdi onlardan birini aldım. Boğaz kültürü ve bez verdik kakası baya yeşildi bugün. Sonuçlar çıkmış demin eşim gitti. Kakasında mikrop varmış.Neden oldu anlayamadık. Rota olmuştu 3 gün önce olmuştu. Eşim sağ olsun neden olabiliri sormamış. Şimdi kendisi banyo yaparken yuttuğu sulardan olabilir mi diye düşünüyor. Probiyotik vermiş doktor (forbiome) bir de antibiyotik vermiş (zimaks) bakalım ne olacak.
Ama nasıl verilecek bebeye calpol bile veremedim direk tükürüyor. toplayıp geri ağzına koyuyorum. Yine tükürüyor. Damlalıkla denedim bu seferde kustu.Çok geçmiş olsunzimaks iyi bı antibiyotik diye hatırlıyorum. Şifa olsun
Ah keşke sorsaymış. Sanırım yarın ceza olarak tekrar gidecek. Rotayı sormuş ondan olabilir demiş doktor ama bana bu cevap yeterli değil.Cok gecmiş olsun.mikrop ne tür neyden bulaşır sorsaymış keşke.
Köfteci yusuf cok ıyı köftesıKöfteci yusuf tan herşey içinde köfte menü ve birkaç tane içli köfte söylüyorum. O paraya baya doyuyorum valla
Dürüm, pizza falan çok kazık oldu artık
Biberonla bişi verıyorsan mecbur bırlıkte verAma nasıl verilecek bebeye calpol bile veremedim direk tükürüyor. toplayıp geri ağzına koyuyorum. Yine tükürüyor. Damlalıkla denedim bu seferde kustu.
Almıyor canım biberonBiberonla bişi verıyorsan mecbur bırlıkte ver
Len adı uzerınde teraziSen nasıl terazisin yaateraziler bu kadar realist olurlar mi hep inanamiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?