Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hic yapmadim ve aklimdada yoktu nerdende yapmisim bilemedim ki o an

Ama guzel yiyordun o an hahah icimden bu karı sandigimdanda iştahliymis meger diyordum

Milleti akşam akşam çi böreğe sardıracaksın he
Al bak canım çekti napcaz

Disipline Girmis BirKadin yerine bana yapsaydın burun kıvırmaz gömerdim ben. Ama şurada üç ay olmasam kimse nerde bu kadın demez

Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?
Ben. Önce 8.1 (21.hafta) sonra 10.9 ile 11.40(ama başka bir perinatolog yanlış ölçmüşler demişti) yanlış diyen de 28. Haftada 8,4 dedi.

Napicazz

Benimde canim cekti ama tadinida bilmiyorum yapmadigim bisey

Yıldız savaşçısı hariç hepsi bende ekli ama dediğin gibi vakit bulup giremiyolar sanırımm
1bal1kaaymaksa bebeğin maşallağı var çok iyi

Çok geçmiş olsun zimaks iyi bı antibiyotik diye hatırlıyorum. Şifa olsun

Ben. Önce 8.1 (21.hafta) sonra 10.9 ile 11.40(ama başka bir perinatolog yanlış ölçmüşler demişti) yanlış diyen de 28. Haftada 8,4 dedi.
24. Haftada 6mm idi 28 de 8.4 çıktı. Gittikçe yükseliyor. Korkuyorum açıkcası

Cok gecmiş olsun. mikrop ne tür neyden bulaşır sorsaymış keşke.

Çok geçmiş olsun zimaks iyi bı antibiyotik diye hatırlıyorum. Şifa olsun
Ama nasıl verilecek bebeye calpol bile veremedim direk tükürüyor. toplayıp geri ağzına koyuyorum. Yine tükürüyor. Damlalıkla denedim bu seferde kustu.

Köfteci yusuf tan herşey içinde köfte menü ve birkaç tane içli köfte söylüyorum. O paraya baya doyuyorum valla

Dürüm, pizza falan çok kazık oldu artık
Köfteci yusuf cok ıyı köftesı
Gecen gun ton balıklı pızza soyledım. Ama sankı kaşarlı pıde yedım
O derece içinde yoktu.
Şaka gıbıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…