- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.501
Cok zor valla bebegın hasta olması. Bıraz buyuk olsa bir sekılde kandırılıyor.Almıyor canım biberon
Ahh kıyamam yaaaAma nasıl verilecek bebeye calpol bile veremedim direk tükürüyor. toplayıp geri ağzına koyuyorum. Yine tükürüyor. Damlalıkla denedim bu seferde kustu.
Milleti akşam akşam çi böreğe sardıracaksın he
Al bak canım çekti napcaz
@Kurk Mantosuz Madonna yerine bana yapsaydın burun kıvırmaz gömerdim ben. Ama şurada üç ay olmasam kimse nerde bu kadın demez
Sponsorluklar, trenyol link .. kazanıyordur baya .Maddiyati gectim , mental ve psikolijik acidan yetebiliyormu acep
Calpol verirken hafif sulandırıp verdim ben. Belki faydası olurAma nasıl verilecek bebeye calpol bile veremedim direk tükürüyor. toplayıp geri ağzına koyuyorum. Yine tükürüyor. Damlalıkla denedim bu seferde kustu.
Olur deneyimCalpol verirken hafif sulandırıp verdim ben. Belki faydası olur
Bundannn bak vucuduny tam sarıyo ama sıkı değil esnek ve likralı olduğu 2 parmağımla esnekliğini likralığını anlarsın diye yaptım lcw bu marka var mağazadan bakıyım dedim ama mağazalarda satışı yok tek sayfadan satın alabiliyosunMarka etiket vs yok mu üstunde. Valla merak ettim fotodan tam anlayamadm az bucuk tahmin ediyorum kumaşı sadece
Ben çok güzel yerim broHic yapmadim ve aklimdada yoktu nerdende yapmisim bilemedim ki o an
Ama guzel yiyordun o an hahah icimden bu karı sandigimdanda iştahliymis meger diyordum
Yanlış da ölçüm alabiliyorlar. Onun hassas bir kuralı var. Öyle her açıdan ölçülmüyormuş. 33. Haftada 4 küsür çıkmıştı benim. Doç. Dr. Ali Ekiz e gitmiştim ben. Çok memnun kaldım. İçin rahat ermezse sen de bir görün istersen. Tabi İstanbul’daysan.24. Haftada 6mm idi 28 de 8.4 çıktı. Gittikçe yükseliyor. Korkuyorum açıkcası
Maalesef İstanbul'da değilimYanlış da ölçüm alabiliyorlar. Onun hassas bir kuralı var. Öyle her açıdan ölçülmüyormuş. 33. Haftada 4 küsür çıkmıştı benim. Doç. Dr. Ali Ekiz e gitmiştim ben. Çok memnun kaldım. İçin rahat ermezse sen de bir görün istersen. Tabi İstanbul’daysan.
İçini ferah tut ve hep iyi düşün. Değerlerin de çok normal bu arada.Maalesef İstanbul'da değiliminşallah ilerleyen haftalarda genişlik geriler Allah büyük. Kimseyi evladıyla sınamasın
Bilmiyrum yetiyo heraldeMaddiyati gectim , mental ve psikolijik acidan yetebiliyormu acep
Öncelikle geçmiş olsunKız cadılar karanlık iş yapmıyorumama her yerden öğrencilerim çıkabilir. bir de küçük bir yerde yaşıyorum. O sebeple gizli kalmak iyi ben de sizleri merak etsem de maalesef sosyal medyadan uzak duruyorum. Zaten Instagram'da çok paylaşımcı bir insan değilim ben Twitter insanıyım. Şimdi iletişim olsun diye sadece birinize kendimi açsam dedektif gibi herkes dolanıp bulur. Yazı yüze görüşme olsa gelirdim de böyle sosyal medyadan olmaz Boyimdan büyük ogrencilerim var. Bu platformda bile.bir sürü olduğuna eminim. Siz Amy le uğraşın benim işim belli. Ayrıca bebem hasta.
Ama ne satıyor orası önemliE tamam o kadar gizli degilmis
Ben tam bir terazi degilmişim demekLen adı uzerınde terazi
Olurlar tabi
Deniycem mutlakaAyyy çok güzel olur bigün dene
Gercekçi degıl mısin yanı?Ben tam bir terazi degilmişim demek
Biliyorsun bu işiSponsorluklar, trenyol link .. kazanıyordur baya .
Takipte degılım ama bılıyorum. Ara sıra denk gelıyorum. Paylaşımlardakı yorunları baya cogalmıs. Bu demektır kı daha fazla para kazanacak
İyi anlarım . Oncelerı ucretlı sponsorluklar verıyordum fenomenlereBiliyorsun bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?