Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ama nasıl verilecek bebeye calpol bile veremedim direk tükürüyor. toplayıp geri ağzına koyuyorum. Yine tükürüyor. Damlalıkla denedim bu seferde kustu.

Büyüğe şurup içirmek için şekilden şekile giriyorduk. Ne kaşık, ne şurup şırıngasıyla ağzına sıkma çare olmuyordu. Çok geriliyorduk ilaç içirmek için. En sonunda iğne yazın diye gittim doktora.

O an biraz ağlar susar dedim. Yoksa iyileşemeyecek

Bu sponsor olayi , ürünu bedava gomderip denemeklemi kaliyorlar yoksa birde ustune ödememi yapiliyor hem bedava gondercen hemde parami vercen bunlara
Örnek vereyım
Selın cıgercı,eylül öztürk sanırım suan 50-80-100 bin paylasım için uxret ıstıyordur
1 paylasım sadwce
O da be olduguna baglı tabı

Daha alt sevıye fenomenler de ıste kendıkerını cevırecek sekıldr ıstıyorlar
Acayıp oara var bu ıslerde.

Belkı dikkat etmıssındır , önce evlerı baya dusuk ayarda oluyor
Para kazandıkca evler, esyalar degısıyor
Hayatları degısıyor .

Valla haydan gelen huya gider derler , hepsininde sonu belli de neyse

Fenomenen olursak söz bedavaya yaparız reklamını bizim akraba var oda fenomen reklam veriyo hep
Şimdi baktım len
Gecen de baktım kapalıydı ıste
Heee o 1-2 günlüğe denk gelmişsin

Fenomenen olursak söz bedavaya yaparız reklamını bizim akraba var oda fenomen reklam veriyo hep

Heee o 1-2 günlüğe denk gelmişsin
Ben artık ıntagramın kendısıne verıyorum sponsorluk.

Bu arada sen fenomen olsana. Mıs gıbı evıdnen kazanırsınemek ve zaman ve sponsorlar lazım . Yanı para . Onceden az takıpçiliı olanlar suan guzel para kazanıyor

Bende 1..2 tane ediyorum ama febomen sayilmazlar
Bir de çekiliş yapanlar var Çok büyük sayfalar. mesela onlarda da onları takip edenler şey diyor Ah ne kadar iyisiniz çekiliş yapıyorsunuz Bize hediyeler veriyorsunuz. bir Bilseler onlar sayesinde ne kadar para kazandıklarını acayip para dönüyor mesela

büyük çekilişçiler var isim vermeyeceğim Bir tane erkek var mesela sanırım ayda 1 milyona yakın kazanıyor. Abartmıyorum Mesela bir tanesi var o da ayda sanırım 300-400 bin kazanıyor.

Zor yaaaaa hergün nasıl enerjileri oluyosa zaman ayırıyolar anlamıyorum , fenomen olsan olursun bütün sayfalar çekişine katılsa birine bi çeyrek verip katılsam takipçi yükselir , ama çok etkileşim yapman lazım 7 sene önce benim 10bin takipçim vardı şimdi evlenmesem onu çoğaltırdım kesin. sevgilim olunca takip ettiğimle takipçim aynı sayıya düşürdüm ama eşim bişi demiyodu ben yaptım
Dediğin gibi en güzeli instagrama sporsorluk vermek en güzeli herkesin ana sayfasına çıkarsın
Bizdede mağaza var bizimkilerde öyle yapıyo

Zor ama ımkansız degıl. Emek ve zaman.4 sene omcekılere bakıyorum
Suan ufak caplı da olsa ıyı kazanıyorlar .

Tahmin ediyorum hangisi olduğunu o erkeğin deli çekiliş yapıyo.. hepsi karlı, çekilişi yapan o çekilişe giren diğer sayfalar deli para kazanıyo cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…