- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.521
İnşallah bu sınırlar içinde kalırİçini ferah tut ve hep iyi düşün. Değerlerin de çok normal bu arada.
Bu sponsor olayi , ürünu bedava gomderip denemeklemi kaliyorlar yoksa birde ustune ödememi yapiliyor hem bedava gondercen hemde parami vercen bunlaraİyi anlarım . Oncelerı ucretlı sponsorluklar verıyordum fenomenlere
Ayyy takvimini birden gorumce yuregim hopladiiİnşallah bu sınırlar içinde kalırçok teşekkür ederim
Açık be heppp benim profilim 1-2 günlüğüne sayfa uyarı verdi gizlemiştimLen yonca profılını bi acıp bi kapıyorsun. Artema olmuş o
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimAyyy takvimini birden gorumce yuregim hopladii
Biz kurtulduk darisida size sagsalim kucaginiza alin insalalh
Ama nasıl verilecek bebeye calpol bile veremedim direk tükürüyor. toplayıp geri ağzına koyuyorum. Yine tükürüyor. Damlalıkla denedim bu seferde kustu.
Napicazz
Benimde canim cekti ama tadinida bilmiyorum yapmadigim bisey
Örnek vereyımBu sponsor olayi , ürünu bedava gomderip denemeklemi kaliyorlar yoksa birde ustune ödememi yapiliyor hem bedava gondercen hemde parami vercen bunlara
O derecemi lezzetliÇok şey kaçırmışsın o zaman
Şimdi baktım lenAçık be heppp benim profilim 1-2 günlüğüne sayfa uyarı verdi gizlemiştimseni gidi seni yoksa hep banamı bakıyosun gizli gizli
Valla haydan gelen huya gider derler , hepsininde sonu belli de neyseÖrnek vereyım
Selın cıgercı,eylül öztürk sanırım suan 50-80-100 bin paylasım için uxret ıstıyordur
1 paylasım sadwce
O da be olduguna baglı tabı
Daha alt sevıye fenomenler de ıste kendıkerını cevırecek sekıldr ıstıyorlar
Acayıp oara var bu ıslerde.
Belkı dikkat etmıssındır , önce evlerı baya dusuk ayarda oluyor
Para kazandıkca evler, esyalar degısıyor
Hayatları degısıyor .
Fenomenen olursak söz bedavaya yaparız reklamınıÖrnek vereyım
Selın cıgercı,eylül öztürk sanırım suan 50-80-100 bin paylasım için uxret ıstıyordur
1 paylasım sadwce
O da be olduguna baglı tabı
Daha alt sevıye fenomenler de ıste kendıkerını cevırecek sekıldr ıstıyorlar
Acayıp oara var bu ıslerde.
Belkı dikkat etmıssındır , önce evlerı baya dusuk ayarda oluyor
Para kazandıkca evler, esyalar degısıyor
Hayatları degısıyor .
Heee o 1-2 günlüğe denk gelmişsinŞimdi baktım len
Gecen de baktım kapalıydı ıste
Orası oyle . Ama ıste onları takıp edenlere ne demelıValla haydan gelen huya gider derler , hepsininde sonu belli de neyse
Ben artık ıntagramın kendısıne verıyorum sponsorluk.Fenomenen olursak söz bedavaya yaparız reklamınıbizim akraba var oda fenomen reklam veriyo hep
Heee o 1-2 günlüğe denk gelmişsin
Bende 1..2 tane ediyorum ama febomen sayilmazlarOrası oyle . Ama ıste onları takıp edenlere ne demelı
Bir de çekiliş yapanlar var Çok büyük sayfalar. mesela onlarda da onları takip edenler şey diyor Ah ne kadar iyisiniz çekiliş yapıyorsunuzBende 1..2 tane ediyorum ama febomen sayilmazlar
Zor yaaaaa hergün nasıl enerjileri oluyosa zaman ayırıyolar anlamıyorum , fenomen olsan olursun bütün sayfalar çekişine katılsa birine bi çeyrek verip katılsam takipçi yükselir , ama çok etkileşim yapman lazımBen artık ıntagramın kendısıne verıyorum sponsorluk.
Bu arada sen fenomen olsana. Mıs gıbı evıdnen kazanırsınemek ve zaman ve sponsorlar lazım . Yanı para . Onceden az takıpçiliı olanlar suan guzel para kazanıyor
Zor ama ımkansız degıl. Emek ve zaman.4 sene omcekılere bakıyorumZor yaaaaa hergün nasıl enerjileri oluyosa zaman ayırıyolar anlamıyorum , fenomen olsan olursun bütün sayfalar çekişine katılsa birine bi çeyrek verip katılsam takipçi yükselir , ama çok etkileşim yapman lazım7 sene önce benim 10bin takipçim vardı şimdi evlenmesem onu çoğaltırdım kesin. sevgilim olunca takip ettiğimle takipçim aynı sayıya düşürdüm ama eşim bişi demiyodu ben yaptım
Dediğin gibi en güzeli instagrama sporsorluk vermek en güzeli herkesin ana sayfasına çıkarsın
Bizdede mağaza var bizimkilerde öyle yapıyo
Tahmin ediyorum hangisi olduğunu o erkeğin deli çekiliş yapıyo.. hepsi karlı, çekilişi yapan o çekilişe giren diğer sayfalar deli para kazanıyo ciddenBir de çekiliş yapanlar var Çok büyük sayfalar. mesela onlarda da onları takip edenler şey diyor Ah ne kadar iyisiniz çekiliş yapıyorsunuzBize hediyeler veriyorsunuz. bir Bilseler onlar sayesinde ne kadar para kazandıklarını acayip para dönüyor mesela
büyük çekilişçiler var isim vermeyeceğim Bir tane erkek var mesela sanırım ayda 1 milyona yakın kazanıyor. Abartmıyorum Mesela bir tanesi var o da ayda sanırım 300-400 bin kazanıyor.
Sağol canım evet üniversitedeyim. 205 tane üniversite var.Öncelikle geçmiş olsun
Sen ünidesin dimi tamam tamam söyleme hangi üniversite onu söyle gerisini ben hallederimdiyormuşum şaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?