Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım çok geçmiş olsun bir an önce ayaklansin iyileşsin inşallah kuzucuk

Ama ne satıyor orası önemli
Len deliverenler

Belki anlatmışımdır
zamanında burada bir kız vardı
aşırı takıntılı bir insandı. O benim arkadaşımdı biz yüz yüze görüşüyorduk.
o kız bir ünlüye aşıktı. herkesi o ünlünün casus'u zannediyordu en sonunda beni de o ünlünün casusu zannetti.

Yani o kadar zor kurtuldum ki O kişiden
O yüzden 8 sene öncesi belki, hatırlamıyorum .

o yüzden gizliliği önem veriyorum. hani çok da açık etmek istemiyorum kendimi .
Hani bir tanıyan da çıkar Çünkü Google'a yazdığın zaman direkt Kadınlar Kulübü çıkıyor.
Ben mesela bir kere yukarı çıktığımda eşimin yanına
Eşim bir krem araştırıyordu Kadınlar Kulübü çıkmıştı mesela orayı okuyordu Çünkü ne yazarsan yaz burası çıkıyor.
o yüzden çok açık etmek istemediğim için.

Bır de en rahat oldugum yer burası
Tanınmak ıstemıyorum

Ondan şeyettim işte

Bu arada goggle seslı mesajı kullanıyorum pohh gıbı yazıyor
İmla kullanmak zorlasıyor

Ben olsam bende iğne isterdim. Eşim şurubu alıp gelmiş dedim kendisine de yazık perişan olurdu diyor. Dedim böyle daha perişan icirmektende zorlanicaz.

Evet, bı cekılıse 40-45 kişi alıyor ve kişi bası 40-50 bin ıstıyor
Gelen takıpcıler ergenus hep tabı
Abboww bu kadar döndüğünü bilmiyodum
Senin neyin eksik len onlardan
Heyt be
Katıl bence . Oraya katılanlar takıpcı ıcın katılıyor

Amannn ne aglayacaksın bee
Sen de cemkırırırsın
Bazen şey diyorum amannn 1-2 verirse herkes kızmıyım sessiz kalıyım , herkes öyle insanı destekliyo bende herkese 4-3 yapıştır sevilirdim size söylemiştim ya akrabamız kayıldı diye oraya şuan 150 bin takipçisi var yani az buz bişi değil bence

Bence kesınlıkle katılmalısın.cekılıslerden gelen takıocıler gıbı olmaz ordan gelenler. Ordan gelenler has takıpcı
Organık

Casusmu sansı seni ünlülün casusu olunca ne oluyo, o arkadaş çok polisiye flim izlemiş bence

Kızzzzz bu temmuz annelerinde ne olur herkes minnoş tatlı güzel anneler kendi hallerinde

Kız senden casusluk sezmiişş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…