- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.541
Evet uğraşmak lazımm birazzzZor ama ımkansız degıl. Emek ve zaman.4 sene omcekılere bakıyorum
Suan ufak caplı da olsa ıyı kazanıyorlar .
Bizle alakalı bir şey değil benceAma ne satıyor orası önemli
Evet, bı cekılıse 40-45 kişi alıyor ve kişi bası 40-50 bin ıstıyorTahmin ediyorum hangisi olduğunu o erkeğin deli çekiliş yapıyo.. hepsi karlı, çekilişi yapan o çekilişe giren diğer sayfalar deli para kazanıyo cidden
Canım çok geçmiş olsun bir an önce ayaklansin iyileşsin inşallah kuzucukŞimdi uyuyor canım sürekli burnundan sümük akıyor hapşırdıkça kendi çıktı. İzotonik aldım dedim. Doktor onu kabul etmedi. 2 tane yazıp verdi onlardan birini aldım. Boğaz kültürü ve bez verdik kakası baya yeşildi bugün. Sonuçlar çıkmış demin eşim gitti. Kakasında mikrop varmış.Neden oldu anlayamadık. Rota olmuştu 3 gün önce olmuştu. Eşim sağ olsun neden olabiliri sormamış. Şimdi kendisi banyo yaparken yuttuğu sulardan olabilir mi diye düşünüyor. Probiyotik vermiş doktor (forbiome) bir de antibiyotik vermiş (zimaks) bakalım ne olacak.
Len deliverenlerAma ne satıyor orası önemli
Evet uğraşmak lazımm birazzz
Katıl bence . Oraya katılanlar takıpcı ıcın katılıyorİtiraf ediyim , gelin evine katılmayı düşündüm
Halada düşünmekdeyim ama bu minnoş hassa kalbim yengeç burcluluğum bana eleştiri gelse ağlayabilirim
Ayy katillsan biz seni desteklerizİtiraf ediyim , gelin evine katılmayı düşündüm
Halada düşünmekdeyim ama bu minnoş hassa kalbim yengeç burcluluğum bana eleştiri gelse ağlayabilirim
Ben olsam bende iğne isterdim. Eşim şurubu alıp gelmişBüyüğe şurup içirmek için şekilden şekile giriyorduk. Ne kaşık, ne şurup şırıngasıyla ağzına sıkma çare olmuyordu. Çok geriliyorduk ilaç içirmek için. En sonunda iğne yazın diye gittim doktora.
O an biraz ağlar susar dedim. Yoksa iyileşemeyecek
Abboww bu kadar döndüğünü bilmiyodumEvet, bı cekılıse 40-45 kişi alıyor ve kişi bası 40-50 bin ıstıyor
Gelen takıpcıler ergenus hep tabı
Heyt beSenin neyin eksik len onlardan
Bazen şey diyorum amannn 1-2 verirse herkes kızmıyım sessiz kalıyım , herkes öyle insanı destekliyo bende herkese 4-3 yapıştır sevilirdimKatıl bence . Oraya katılanlar takıpcı ıcın katılıyor
Amannn ne aglayacaksın bee
Sen de cemkırırırsın
Seni orada yerlerİtiraf ediyim , gelin evine katılmayı düşündüm
Yeni evim çıkıp orayı düzenliyim katılcam, evimin arkasında durayım şuan ben bile sevmiyorumAyy katillsan biz seni destekleriz
Yeminle yerlerrr yaaaa hemen ağlayan biriyim bide, kınamı izleseniz anlarsınızzz piste çıkıyorım ağlamaya başladımSeni orada yerler
Bence kesınlıkle katılmalısın.Abboww bu kadar döndüğünü bilmiyodum
Heyt be
Bazen şey diyorum amannn 1-2 verirse herkes kızmıyım sessiz kalıyım , herkes öyle insanı destekliyo bende herkese 4-3 yapıştır sevilirdimsize söylemiştim ya akrabamız kayıldı diye oraya şuan 150 bin takipçisi var yani az buz bişi değil bence
EvetBence kesınlıkle katılmalısın.cekılıslerden gelen takıocıler gıbı olmaz ordan gelenler. Ordan gelenler has takıpcı
Organık
Casusmu sansı seni ünlülün casusu olunca ne oluyoLen deliverenler
Belki anlatmışımdır
zamanında burada bir kız vardı
aşırı takıntılı bir insandı. O benim arkadaşımdı biz yüz yüze görüşüyorduk.
o kız bir ünlüye aşıktı. herkesi o ünlünün casus'u zannediyordu en sonunda beni de o ünlünün casusu zannetti.
Yani o kadar zor kurtuldum ki O kişiden
O yüzden 8 sene öncesi belki, hatırlamıyorum .
o yüzden gizliliği önem veriyorum. hani çok da açık etmek istemiyorum kendimi .
Hani bir tanıyan da çıkar Çünkü Google'a yazdığın zaman direkt Kadınlar Kulübü çıkıyor.
Ben mesela bir kere yukarı çıktığımda eşimin yanına
Eşim bir krem araştırıyordu Kadınlar Kulübü çıkmıştı mesela orayı okuyordu Çünkü ne yazarsan yaz burası çıkıyor.
o yüzden çok açık etmek istemediğim için.
Bır de en rahat oldugum yer burası
Tanınmak ıstemıyorum
Ondan şeyettim işte
Bu arada goggle seslı mesajı kullanıyorum pohh gıbı yazıyor
İmla kullanmak zorlasıyor
Daha da düşer bence.İnşallah bu sınırlar içinde kalırçok teşekkür ederim
İnşallahDaha da düşer bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?