- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.561
Kızını doğurarak kopyanı doğurmuşsun resmenCalpol verirken hafif sulandırıp verdim ben. Belki faydası olur
Iphone cekilisi ve robot süpürge cekilisleri yapiyor onlar genelde az cok tahmin edebiliyorumBir de çekiliş yapanlar var Çok büyük sayfalar. mesela onlarda da onları takip edenler şey diyor Ah ne kadar iyisiniz çekiliş yapıyorsunuzBize hediyeler veriyorsunuz. bir Bilseler onlar sayesinde ne kadar para kazandıklarını acayip para dönüyor mesela
büyük çekilişçiler var isim vermeyeceğim Bir tane erkek var mesela sanırım ayda 1 milyona yakın kazanıyor. Abartmıyorum Mesela bir tanesi var o da ayda sanırım 300-400 bin kazanıyor.
Yaaa çok tatlısın ama bişiy diyim mi ben de ya ağlarım ya kavga ederimİtiraf ediyim , gelin evine katılmayı düşündüm
Halada düşünmekdeyim ama bu minnoş hassa kalbim yengeç burcluluğum bana eleştiri gelse ağlayabilirim
Bende cok benzetmistimKızını doğurarak kopyanı doğurmuşsun resmen
Haklısın cnm ben de bu kadar çok muhabbet etmiş olmasak paylaşmazdım. Nasıl rahat ediyorsan öyle olsun.Len deliverenler
Belki anlatmışımdır
zamanında burada bir kız vardı
aşırı takıntılı bir insandı. O benim arkadaşımdı biz yüz yüze görüşüyorduk.
o kız bir ünlüye aşıktı. herkesi o ünlünün casus'u zannediyordu en sonunda beni de o ünlünün casusu zannetti.
Yani o kadar zor kurtuldum ki O kişiden
O yüzden 8 sene öncesi belki, hatırlamıyorum .
o yüzden gizliliği önem veriyorum. hani çok da açık etmek istemiyorum kendimi .
Hani bir tanıyan da çıkar Çünkü Google'a yazdığın zaman direkt Kadınlar Kulübü çıkıyor.
Ben mesela bir kere yukarı çıktığımda eşimin yanına
Eşim bir krem araştırıyordu Kadınlar Kulübü çıkmıştı mesela orayı okuyordu Çünkü ne yazarsan yaz burası çıkıyor.
o yüzden çok açık etmek istemediğim için.
Bır de en rahat oldugum yer burası
Tanınmak ıstemıyorum
Ondan şeyettim işte
Bu arada goggle seslı mesajı kullanıyorum pohh gıbı yazıyor
İmla kullanmak zorlasıyor
Katilsana basta temmuz anneleri olarak arkandayızİtiraf ediyim , gelin evine katılmayı düşündüm
Halada düşünmekdeyim ama bu minnoş hassa kalbim yengeç burcluluğum bana eleştiri gelse ağlayabilirim
Aynen zaten ağlarsam daha çok sinirlenebilirimYaaa çok tatlısın ama bişiy diyim mi ben de ya ağlarım ya kavga ederim
Şu yeni ev bulup gecebilsemKatilsana basta temmuz anneleri olarak arkandayız
Ne zaman gececeksin ona göre beklemede kalcazYeni evim çıkıp orayı düzenliyim katılcam, evimin arkasında durayım şuan ben bile sevmiyorum
Darbesi sağlam olmusHaklısın cnm ben de bu kadar çok muhabbet etmiş olmasak paylaşmazdım. Nasıl rahat ediyorsan öyle olsun.
Ama sen de arkadaş olmak için tam adamını seçmişsin valla bravo arasa bulamaz insan
Balik burcu olarak seni en iyi ben anlarimYeminle yerlerrr yaaaa hemen ağlayan biriyim bide, kınamı izleseniz anlarsınızzz piste çıkıyorım ağlamaya başladım
Bende kaptım hemenSabah 109 tl alıcaktım iyiki almamışım 94 tl düşmüş
Sleepy Extra Islak Bebek Havlusu 12x70 (840 YAPRAK) - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Extra Islak Bebek Havlusu 12x70 (840 YAPRAK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet haklısin. Bi daha gidip sorsa bari. Rotadan degildir sanmam doktor savsaklamış mı sanki yani sebep bulamamış da eşin rotayı sorunca ondan deyip geçiştirmiş mi acepAh keşke sorsaymış. Sanırım yarın ceza olarak tekrar gidecek. Rotayı sormuş ondan olabilir demiş doktor ama bana bu cevap yeterli değil.
Yav teraziler adilve radikal karar verirler de empatisi yüksek bi miktar da duygusal degiller mi sen cok reelsin ya da ben terazi degilim o da olablrLen adı uzerınde terazi
Olurlar tabi
Hımm alt kısmı cok iyiymiş valla bu tarz ilk defa goruyorum kumaş esnek iyiymişBundannn bak vucuduny tam sarıyo ama sıkı değil esnek ve likralı olduğu 2 parmağımla esnekliğini likralığını anlarsın diye yaptım lcw bu marka var mağazadan bakıyım dedim ama mağazalarda satışı yok tek sayfadan satın alabiliyosun
Paralel evrende kardeşiz o zamanYeminle yerlerrr yaaaa hemen ağlayan biriyim bide, kınamı izleseniz anlarsınızzz piste çıkıyorım ağlamaya başladım
Genetik biliminin önünde saygıyla eğiliyorumKızını doğurarak kopyanı doğurmuşsun resmen
Gercekciyim de tamamen degilim sanrm baksanaGercekçi degıl mısin yanı?
Küçük de zamanla benzeyecekBende cok benzetmistim
Maalesef ben tam bir realistimGercekciyim de tamamen degilim sanrm baksana
Len nerde gordğn sen benım duygusuzlugumuEvet haklısin. Bi daha gidip sorsa bari. Rotadan degildir sanmam doktor savsaklamış mı sanki yani sebep bulamamış da eşin rotayı sorunca ondan deyip geçiştirmiş mi acep
Yav teraziler adilve radikal karar verirler de empatisi yüksek bi miktar da duygusal degiller mi sen cok reelsin ya da ben terazi degilim o da olablr
Hımm alt kısmı cok iyiymiş valla bu tarz ilk defa goruyorum kumaş esnek iyiymiş
Nau nau minik babasi ayniKüçük de zamanla benzeyecekbana 1 yıl verin
Eee ne demişlerHaklısın cnm ben de bu kadar çok muhabbet etmiş olmasak paylaşmazdım. Nasıl rahat ediyorsan öyle olsun.
Ama sen de arkadaş olmak için tam adamını seçmişsin valla bravo arasa bulamaz insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?