Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Iphone cekilisi ve robot süpürge cekilisleri yapiyor onlar genelde az cok tahmin edebiliyorum

Haklısın cnm ben de bu kadar çok muhabbet etmiş olmasak paylaşmazdım. Nasıl rahat ediyorsan öyle olsun.

Ama sen de arkadaş olmak için tam adamını seçmişsin valla bravo arasa bulamaz insan

Yeminle yerlerrr yaaaa hemen ağlayan biriyim bide, kınamı izleseniz anlarsınızzz piste çıkıyorım ağlamaya başladım
Balik burcu olarak seni en iyi ben anlarim

Gecen gun eşim yuzumde bi sivilce cikmisti onunla ilgili saka yapti oturdum agladim

Evle ilgili neler derler kim bilir hemen zoruma gider benimde

Ah keşke sorsaymış. Sanırım yarın ceza olarak tekrar gidecek. Rotayı sormuş ondan olabilir demiş doktor ama bana bu cevap yeterli değil.
Evet haklısin. Bi daha gidip sorsa bari. Rotadan degildir sanmam doktor savsaklamış mı sanki yani sebep bulamamış da eşin rotayı sorunca ondan deyip geçiştirmiş mi acep
Len adı uzerınde terazi
Olurlar tabi
Yav teraziler adilve radikal karar verirler de empatisi yüksek bi miktar da duygusal degiller mi sen cok reelsin ya da ben terazi degilim o da olablr
Hımm alt kısmı cok iyiymiş valla bu tarz ilk defa goruyorum kumaş esnek iyiymiş

Len nerde gordğn sen benım duygusuzlugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…