- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.581
Biraz önceki casus olayında tek merak ettigim, kız kime hayrandiMaalesef ben tam bir realistim
Beni gaza getirmeyin kocamı bile kendime benzetim bakNau nau minik babasi ayni
Aynısı bende de var güzel güzel kesintisiz uyuyan bebeye Bi şey oldu sanki yorgunluktan ölecem2 gecedir 4.30-5.30 arası uyanık oluyor. 3 aylık olduk bugün ama yanlış bir güncelleme yüklendi sanki düzelmesi gerekiyordu düzgün olan şeyin bozulması değil
BoşverBiraz önceki casus olayında tek merak ettigim, kız kime hayrandi
Gerçekten büyük kız aynı senBeni gaza getirmeyin kocamı bile kendime benzetim bak
Yeni bir şey öğrenince onu denemek için uyanırlarmış. Benimki agulamaya başladı dün gece de kendi kendime baya sohbet ettiAynısı bende de var güzel güzel kesintisiz uyuyan bebeye Bi şey oldu sanki yorgunluktan ölecem
BelliMaalesef ben tam bir realistim
Ben de aldım tenkyuSabah 109 tl alıcaktım iyiki almamışım 94 tl düşmüş
Sleepy Extra Islak Bebek Havlusu 12x70 (840 YAPRAK) - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Extra Islak Bebek Havlusu 12x70 (840 YAPRAK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
En çok da onu merak ediyoruz işi gizemli kendi gizemli istihbaratçı mı acabaKizlarrr icimizde bi eklenmedikSurrender kaldi
Bu karı ser verip sir vermez şimdi hoş instasida yokturdur kesin
Bende varımKizlarrr icimizde bi eklenmedikSurrender kaldi
Bu karı ser verip sir vermez şimdi hoş instasida yokturdur kesin
Hele sen sus şakkadanak adını atmıs insanBende varım
Baskın genGerçekten büyük kız aynı sen
Bunu bi ara ben de düşündümEn çok da onu merak ediyoruz işi gizemli kendi gizemli istihbaratçı mı acaba
Oy kıyamam ya kuzum benim hiç kıyamıyorum cocuklara bebeklereŞimdi uyuyor canım sürekli burnundan sümük akıyor hapşırdıkça kendi çıktı. İzotonik aldım dedim. Doktor onu kabul etmedi. 2 tane yazıp verdi onlardan birini aldım. Boğaz kültürü ve bez verdik kakası baya yeşildi bugün. Sonuçlar çıkmış demin eşim gitti. Kakasında mikrop varmış.Neden oldu anlayamadık. Rota olmuştu 3 gün önce olmuştu. Eşim sağ olsun neden olabiliri sormamış. Şimdi kendisi banyo yaparken yuttuğu sulardan olabilir mi diye düşünüyor. Probiyotik vermiş doktor (forbiome) bir de antibiyotik vermiş (zimaks) bakalım ne olacak.
Biliyorum bunu
Ucu baya acıkkkk çok karışıkNe zaman gececeksin ona göre beklemede kalcaz
Aynennnn cidden böyle olmak zorrr hemen ağlarımm , bu sefer konuşamamayada başlaya bilirimBalik burcu olarak seni en iyi ben anlarim
Gecen gun eşim yuzumde bi sivilce cikmisti onunla ilgili saka yapti oturdum agladim
Evle ilgili neler derler kim bilir hemen zoruma gider benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?