Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cok gecmis olsun bir an evel toparlanir inşallah ❤

Hayırlısı olsun o zaman

Hemen ağlamak ta ayri manyaklik ama yapacak bisey yok kendimizi boyle ifade ediyoz napak

Ay bu kadın dogurmuş. Valla 5 tane cocuk ve taş gibi hatun
Ayy evet ben de bakıyorum arada .Bir de normal doğuruyor. Demekki tuplerini baglatmadı .6 .yi düşünüyor.biri yazmıştı ki her çocuğun 1 bakıcısı varmış. Zaten çok zenginler belli .arabaları falan büyük.

Yeni bir şey öğrenince onu denemek için uyanırlarmış. Benimki agulamaya başladı dün gece de kendi kendime baya sohbet etti hiç konuşturmamak ışığı açmamak gerekirmiş
Bizimki de agu gagu gibi şeyler diyor gece gece hele çok geveze biz seviyoruz eşimle sonra çocuk uyumaz tabii

Öyle gozukuyorlar. İçlerinde yaşananı allah bikir. Saflık yapma
Aynen katılıyorum. Bizim bir akraba vardı. Kız sürekli kocasıyla bir yerde canım cicim aşkım yaşama sebebim falan falan .evlerine gittik örnek aile .Bir öğrendik ki biz gittikten 15 gün sonra bosanmislar

Bizimki de agu gagu gibi şeyler diyor gece gece hele çok geveze biz seviyoruz eşimle sonra çocuk uyumaz tabii
Ne ağustos agu da ne bizimki memeyi görünce mememe diyor ver gibi bir şey diyor .bugün kucağımda acayip sesler çıkardı boğuluyor sandım meğerse yeni sesler öğrenmiş cadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…