- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.601
Nolcak bu halimizParalel evrende kardeşiz o zamanben lafın altında kalmam ama çok da suluyumdur
NoldukiBen 3 ayın ardından lohusa bunalımına girmiş olabilir miyim acaba ya
Neden bana söylemedin daha önce, beni bu bilgiden neden mahrum bıraktınBiliyorum bunu
Tüh nasıl yaptım böyle bir hataNeden bana söylemedin daha önce, beni bu bilgiden neden mahrum bıraktın
Sende cok mutavazi bir hanimsin bağyaanGerçekten büyük kız aynı sen
Cok gecmis olsun bir an evel toparlanir inşallah ❤Şimdi uyuyor canım sürekli burnundan sümük akıyor hapşırdıkça kendi çıktı. İzotonik aldım dedim. Doktor onu kabul etmedi. 2 tane yazıp verdi onlardan birini aldım. Boğaz kültürü ve bez verdik kakası baya yeşildi bugün. Sonuçlar çıkmış demin eşim gitti. Kakasında mikrop varmış.Neden oldu anlayamadık. Rota olmuştu 3 gün önce olmuştu. Eşim sağ olsun neden olabiliri sormamış. Şimdi kendisi banyo yaparken yuttuğu sulardan olabilir mi diye düşünüyor. Probiyotik vermiş doktor (forbiome) bir de antibiyotik vermiş (zimaks) bakalım ne olacak.
Hayırlısı olsun o zamanUcu baya acıkkkk çok karışıkşuan yapılan ev var o bitti onu satıp yenisi alıcaz ama o daha satılmadı
Aynennnn cidden böyle olmak zorrr hemen ağlarımm , bu sefer konuşamamayada başlaya bilirimoyuzdrn sıfır beklentiyle gitmek lazım
Sabahtan aksama kadar konuştuk bi istihbaratci olmadigi kalmıştı bravooEn çok da onu merak ediyoruz işi gizemli kendi gizemli istihbaratçı mı acaba
ManyaklarSabahtan aksama kadar konuştuk bi istihbaratci olmadigi kalmıştı bravoo
Ayy evet ben de bakıyorum arada .Bir de normal doğuruyor. Demekki tuplerini baglatmadı .6 .yi düşünüyor.biri yazmıştı ki her çocuğun 1 bakıcısı varmış. Zaten çok zenginler belli .arabaları falan büyük.Ay bu kadın dogurmuş. Valla 5 tane cocuk ve taş gibi hatun
Bizimki de agu gagu gibi şeyler diyorYeni bir şey öğrenince onu denemek için uyanırlarmış. Benimki agulamaya başladı dün gece de kendi kendime baya sohbet ettihiç konuşturmamak ışığı açmamak gerekirmiş
Aynen katılıyorum. Bizim bir akraba vardı. Kız sürekli kocasıyla bir yerde canım cicim aşkım yaşama sebebim falan falan .evlerine gittik örnek aile .Bir öğrendik ki biz gittikten 15 gün sonra bosanmislarÖyle gozukuyorlar. İçlerinde yaşananı allah bikir. Saflık yapma
Ne ağustos agu da neBizimki de agu gagu gibi şeyler diyorgece gece hele çok geveze biz seviyoruz eşimle sonra çocuk uyumaz tabii
#amyyanlizdegildirManyaklar
Var solgar brewers yeast +b12 vitaminKızlar süt kalitesini artırmak için kullandığınız vitamin var mı
Seninki abla kız tabiiNe ağustos agu da nebizimki memeyi görünce mememe diyor ver gibi bir şey diyor .bugün kucağımda acayip sesler çıkardı boğuluyor sandım meğerse yeni sesler öğrenmiş cadı.
Yoksa anasını bile ağlatırızzzHayırlısı olsun o zaman
Hemen ağlamak ta ayri manyaklik ama yapacak bisey yok kendimizi boyle ifade ediyoz napak
İşte ısırmamak için kendimi zor tuttum ama tepki vermemek lazım yoksa alışır uyumamayaBizimki de agu gagu gibi şeyler diyorgece gece hele çok geveze biz seviyoruz eşimle sonra çocuk uyumaz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?