- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.621
Heraaalde kizzYoksa anasını bile ağlatırızzzlaf altında kalmayız
Bakici yok dedi kendisi. 6. Yı dusunmuyordu ya.Ayy evet ben de bakıyorum arada .Bir de normal doğuruyor. Demekki tuplerini baglatmadı .6 .yi düşünüyor.biri yazmıştı ki her çocuğun 1 bakıcısı varmış. Zaten çok zenginler belli .arabaları falan büyük.
Benim cocuga parmak emmeyi nasil unutturcam beeenKayinvalidemin yeğeni 3. Sinifa gidiyor hala arada parmagini emerek uyuyormus
Ve bir tandiklarida parmagini emmekten eti soyuluyormus artik
Ulen iyiki bi iyi aile gibi dedik. Zaten kesin oyledirler demedim ki. Iyi gibiler dedim. En azndan imkanlari var bakiyorlar işte. Bu mügeye çıkan fatma gibiler mi yapsın cocuk. Vallahi yazık oluyo cocuga.Aynen katılıyorum. Bizim bir akraba vardı. Kız sürekli kocasıyla bir yerde canım cicim aşkım yaşama sebebim falan falan .evlerine gittik örnek aile .Bir öğrendik ki biz gittikten 15 gün sonra bosanmislar
Ayni ayni benimki de. Bi bakiyrm parmak agizda baya emiyor böyle emzik gibi. Geri uyuyor. Benim de hoşuma gitmiyor.Bu oglan beni delirtecek uyuyordu uyanmis parmagini emerek geri uyumuş , bende epey uyudu diye seviniyorum bu parmak emmesi hic hosuma gitmiyor
Gece bıle elını emıyor. Sureklı kundaklıyorumBu oglan beni delirtecek uyuyordu uyanmis parmagini emerek geri uyumuş , bende epey uyudu diye seviniyorum bu parmak emmesi hic hosuma gitmiyor
Ee lafı yazıp kacmak yokUlen iyiki bi iyi aile gibi dedik. Zaten kesin oyledirler demedim ki. Iyi gibiler dedim. En azndan imkanlari var bakiyorlar işte. Bu mügeye çıkan fatma gibiler mi yapsın cocuk. Vallahi yazık oluyo cocuga.
Amy gibi kundaklayacaz mecbur , acmayacagi sekildeBenim cocuga parmak emmeyi nasil unutturcam beeendeme böyle şeylr mrveee
Benimkide emiyor yaa sürekli değil ama bende rahatsızım bu durumdanBu oglan beni delirtecek uyuyordu uyanmis parmagini emerek geri uyumuş , bende epey uyudu diye seviniyorum bu parmak emmesi hic hosuma gitmiyor
Niye kaçıyım kızzEe lafı yazıp kacmak yok
Bu uyku tulumundan umutluyum elleri icinde kalcak ya. Kundak da yapiyorum da nerden bulup cikariyor o eli hayret bişi cok esnek ve kivraklar ya fare gibi her delikten cikariyorlar kendilerinibi şekildeAmy gibi kundaklayacaz mecbur , acmayacagi sekilde
Benimkide emiyor yaa sürekli değil ama bende rahatsızım bu durumdanmemeyi emmez o iştahla valla bin takla atarım öyle emer
Ben bu konuyu bi arastirayim kizlar sizde bakin firsat buldukca , elbet basina gelip biraktiran vardir bi sekilde ben kalici cozum bulmak istiyorum hemenBu uyku tulumundan umutluyum elleri icinde kalcak ya. Kundak da yapiyorum da nerden bulup cikariyor o eli hayret bişi cok esnek ve kivraklar ya fare gibi her delikten cikariyorlar kendilerinibi şekilde
Niye kaçıyım kızzlafımın arkasındayım. Görünurde iyi aile gibi böyleleri cocuk yapsin daha iyi hala ayni fikirdeyim
Mecbur yiyoz sonra telafi ederiz hep birden göbek diyetleri yaparız güzel bir ana topluluğu olmaya başladıkBenim sütüm baya azaldı Bi ara pek dikkat etmedim yediğime içtiğimde şimdi bende yiyorum, göbeğim biraz daha çıktı gibi ordan da anlıyorum
Eski inceliğim çok uzak bir geçmişte ve muhtemelen çoook daha uzak bir gelecekte
Öf aynen ya iki ucu...Hayır yani almadigimiz her süre zarfinda da zarar ediyoruz aslinda
Evet 3. Aya geliyorum ben de. Kilo yok ama korseyi az taktım göbek kaldı. Birşeyler yapmamız lazım. Diyet, egzersiz hangisi ile yarayacaksa artıkMecbur yiyoz sonra telafi ederiz hep birden göbek diyetleri yaparız güzel bir ana topluluğu olmaya başladık
Ben en son unibaby 12x40 160liraya almışımŞuan kullanıyorum baya iyi cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?