Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen katılıyorum. Bizim bir akraba vardı. Kız sürekli kocasıyla bir yerde canım cicim aşkım yaşama sebebim falan falan .evlerine gittik örnek aile .Bir öğrendik ki biz gittikten 15 gün sonra bosanmislar
Ulen iyiki bi iyi aile gibi dedik. Zaten kesin oyledirler demedim ki. Iyi gibiler dedim. En azndan imkanlari var bakiyorlar işte. Bu mügeye çıkan fatma gibiler mi yapsın cocuk. Vallahi yazık oluyo cocuga.

Benimkide emiyor yaa sürekli değil ama bende rahatsızım bu durumdan memeyi emmez o iştahla valla bin takla atarım öyle emer
Bu uyku tulumundan umutluyum elleri icinde kalcak ya. Kundak da yapiyorum da nerden bulup cikariyor o eli hayret bişi cok esnek ve kivraklar ya fare gibi her delikten cikariyorlar kendilerinibi şekilde
Ben bu konuyu bi arastirayim kizlar sizde bakin firsat buldukca , elbet basina gelip biraktiran vardir bi sekilde ben kalici cozum bulmak istiyorum hemen

Mecbur yiyoz sonra telafi ederiz hep birden göbek diyetleri yaparız güzel bir ana topluluğu olmaya başladık

Mecbur yiyoz sonra telafi ederiz hep birden göbek diyetleri yaparız güzel bir ana topluluğu olmaya başladık
Evet 3. Aya geliyorum ben de. Kilo yok ama korseyi az taktım göbek kaldı. Birşeyler yapmamız lazım. Diyet, egzersiz hangisi ile yarayacaksa artık

Bana yaramıştı bu cidden mastit olduğumda

Eklentiler

• 09EAD403-83CE-475B-BAF2-BFCD28738328.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…