- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.641
Ooo baya oahalıymış ooo 40 tane var bide azBen en son unibaby 12x40 160liraya almışım
Bu çok karlı oldu ona göre. Bide sizde memnunsanız
Evet ya gecenin köründe ben malesef açtım ışığı kaka yaptı diyeYeni bir şey öğrenince onu denemek için uyanırlarmış. Benimki agulamaya başladı dün gece de kendi kendime baya sohbet ettihiç konuşturmamak ışığı açmamak gerekirmiş
Aman şeker diyeti yapınca geçer üzülmeyin korse de takarız o zaman şimdi kafaya takamam tuvalete zor gittiğim Bi dönemde kiloları takamamEvet 3. Aya geliyorum ben de. Kilo yok ama korseyi az taktım göbek kaldı. Birşeyler yapmamız lazım. Diyet, egzersiz hangisi ile yarayacaksa artık
Telefonun ışığıyla hallediyorum benEvet ya gecenin köründe ben malesef açtım ışığı kaka yaptı diye
Yok Amy Lee yazmış ya icerde ne yaşıyorlar bakalım diye ondan yazdım. Dış görünüş hep yanıltır ama .Ben o yüzden ikili ilişkiler konusunda hiç yorum yapmam .insanlar tuhaf çünkü. Fatma... zaten onu geç. Fatma'nin kendi israfUlen iyiki bi iyi aile gibi dedik. Zaten kesin oyledirler demedim ki. Iyi gibiler dedim. En azndan imkanlari var bakiyorlar işte. Bu mügeye çıkan fatma gibiler mi yapsın cocuk. Vallahi yazık oluyo cocuga.
Ben de arastirmayi dusundüm az biraz okudum ama saglam yerlerden okumak lazm. Ben oylesine bi kaç yerden baktm sadece. Adam akıllı bi bakalım.inş.Ben bu konuyu bi arastirayim kizlar sizde bakin firsat buldukca , elbet basina gelip biraktiran vardir bi sekilde ben kalici cozum bulmak istiyorum hemen
Yaa tabiki oyle canim kimin ne yasadigi belli degildir. Ben gordugum kadari üzerinden iyi gibiler yapsinlar cocuk diyorum. Bosver kadin da zaten yapmaya hazir ve niyetli. Ben de o imkanlar olsa da 5 cocuk dogurmazdm heraldeYok Amy Lee yazmış ya icerde ne yaşıyorlar bakalım diye ondan yazdım. Dış görünüş hep yanıltır ama .Ben o yüzden ikili ilişkiler konusunda hiç yorum yapmam .insanlar tuhaf çünkü. Fatma... zaten onu geç. Fatma'nin kendi israf
E bebekte vardi antebies markasiBundannn bak vucuduny tam sarıyo ama sıkı değil esnek ve likralı olduğu 2 parmağımla esnekliğini likralığını anlarsın diye yaptım lcw bu marka var mağazadan bakıyım dedim ama mağazalarda satışı yok tek sayfadan satın alabiliyosun
Ben de dogurmazdim seviyorlar demekki .ayy doğur en başa sar hem de 5 kereYaa tabiki oyle canim kimin ne yasadigi belli degildir. Ben gordugum kadari üzerinden iyi gibiler yapsinlar cocuk diyorum. Bosver kadin da zaten yapmaya hazir ve niyetli. Ben de o imkanlar olsa da 5 cocuk dogurmazdm heralde
Buldummmmmm buna benziyoooo ama tükenmiş ben bunu fav yapıyım belki gelirE bebekte vardi antebies markasi
İltifat mı teşekkür mü edeyim bilemedim 2Seninki abla kız tabii
Eskiden vardı ama ben göremedimAaaa mağazada varmı sitese bulamadım
Buldummmm bu şekilde e bebekde mağazada varsa eğer bakıcammm aynı kumaşsa alıcammEskiden vardı ama ben göremedim
AaaaaKedili biri ekledi benine tatlı kedi
Sendekinin önü acılmiyor heralde ama bu da iyiymis onü acılsa daha iyi giydirirken.Buldummmmmm buna benziyoooo ama tükenmiş ben bunu fav yapıyım belki gelir
Tespitte bulundumİltifat mı teşekkür mü edeyim bilemedim 2
*OlurTespitte bulundumbı de kızlar geneldw dil gelişimi konusunda daha ileride ölür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?