Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet 3. Aya geliyorum ben de. Kilo yok ama korseyi az taktım göbek kaldı. Birşeyler yapmamız lazım. Diyet, egzersiz hangisi ile yarayacaksa artık
Aman şeker diyeti yapınca geçer üzülmeyin korse de takarız o zaman şimdi kafaya takamam tuvalete zor gittiğim Bi dönemde kiloları takamam

Ulen iyiki bi iyi aile gibi dedik. Zaten kesin oyledirler demedim ki. Iyi gibiler dedim. En azndan imkanlari var bakiyorlar işte. Bu mügeye çıkan fatma gibiler mi yapsın cocuk. Vallahi yazık oluyo cocuga.
Yok Amy Lee yazmış ya icerde ne yaşıyorlar bakalım diye ondan yazdım. Dış görünüş hep yanıltır ama .Ben o yüzden ikili ilişkiler konusunda hiç yorum yapmam .insanlar tuhaf çünkü. Fatma... zaten onu geç. Fatma'nin kendi israf

Ben bu konuyu bi arastirayim kizlar sizde bakin firsat buldukca , elbet basina gelip biraktiran vardir bi sekilde ben kalici cozum bulmak istiyorum hemen
Ben de arastirmayi dusundüm az biraz okudum ama saglam yerlerden okumak lazm. Ben oylesine bi kaç yerden baktm sadece. Adam akıllı bi bakalım.inş.

Yaa tabiki oyle canim kimin ne yasadigi belli degildir. Ben gordugum kadari üzerinden iyi gibiler yapsinlar cocuk diyorum. Bosver kadin da zaten yapmaya hazir ve niyetli. Ben de o imkanlar olsa da 5 cocuk dogurmazdm heralde

Yaa tabiki oyle canim kimin ne yasadigi belli degildir. Ben gordugum kadari üzerinden iyi gibiler yapsinlar cocuk diyorum. Bosver kadin da zaten yapmaya hazir ve niyetli. Ben de o imkanlar olsa da 5 cocuk dogurmazdm heralde
Ben de dogurmazdim seviyorlar demekki .ayy doğur en başa sar hem de 5 kere ben şu 4.5.ay geçsin diye gün sayıyorum. Düşünsene bunu 5 kere yaşadığını. Ha belki de çocukların bakicilari güzeldir o yüzden çok yük olmaz ki bu devirde ikiz çocuğu olanlar bile bakıcı tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…