- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.661
Yok önden açılıyo cıt cıtlı, tabi kumaşı aynımıdır bilmemSendekinin önü acılmiyor heralde ama bu da iyiymis onü acılsa daha iyi giydirirken.
Beni kastediyor sanırım. Kedim tatlıdırAaaaabaktımda profili kedili fotolu biri yok
Aa sen ekliyor musun eklemiyorsun kimseyi sanıyordumKedili biri ekledi benine tatlı kedi
Heeee ben profil resmi sanmıştımBeni kastediyor sanırım. Kedim tatlıdır
Tabi kızımAa sen ekliyor musun eklemiyorsun kimseyi sanıyordum
Anca böyle bırakıyolar sanırımŞimdiii... Bebesi parmak emen anneler. Benim kardeşim yıllarca emdi. En son 4 yaşına geldiğinde artık parmağı incelmisti. Annem ne yapsa kar etmedien sonunda sokaktan bı çocuk kopar bu parmak demiş son oldu. Daha da emmedi. Bu da böyle bir animdir
Yok bizimkinden dil ve yürüme konusunda ümitliyim ama tuvalet konusunda isim zorTespitte bulundumbı de kızlar geneldw dil gelişimi konusunda daha ileride ölür
Kumaşi ayni hemen hemen bana oyle geldi.Yok önden açılıyo cıt cıtlı, tabi kumaşı aynımıdır bilmemcıt cıt şekilleri aynı ama
Eklerim ne olacakAa sen ekliyor musun eklemiyorsun kimseyi sanıyordum
Ayy hiç öyle bi son beklemedim okurkenAnca böyle bırakıyolar sanırım
Varsa sanal ortamda size takılan bana haber verin hemen yorum yaparımVaayyyçete olduk resmen
Deneyim bakalım tekrar olursa genelde akşam takıp sabah açıyom ama geçen kaka yaptı işte o yüzden mecbur değiştirdim sonrada 2 saat uyutmaya çalıştımTelefonun ışığıyla hallediyorum ben
Kafam rahat diyorsunEklerim ne olacakaman zaten ne paylaşıyoruz ki .Ben de zaten akraba vb kişi de yok .olanları da sildim
Kruvaze kumaş sanki buBuldummmm bu şekilde e bebekde mağazada varsa eğer bakıcammm aynı kumaşsa alıcamm
Aaa Bebeleri korkutmayin psikolojileri bozolorŞimdiii... Bebesi parmak emen anneler. Benim kardeşim yıllarca emdi. En son 4 yaşına geldiğinde artık parmağı incelmisti. Annem ne yapsa kar etmedien sonunda sokaktan bı çocuk kopar bu parmak demiş son oldu. Daha da emmedi. Bu da böyle bir animdir
Benim de her sabah rutinim oldu artikKedi tüyü toplar gibi çocuğumun saçlarını yastıkdan yorgandan örtüden koyafetlerinden bununla topluyorum
O nesneleri agza alma istegi de var ki şalı elimi oyu halisinda asılı ayıcık var onla konusuyor sonra eliyle getirmeye calisip agziyla yalıyor. Dilini sürmedigi yer yok kucagima alsam yanagim kiyafetim her yer tükürükAyy hiç öyle bi son beklemedim okurkenaçıkçası ben bi süre sonra kendi kendine bırakacağına inanıyorum. Nesneleri keşfedince onları sokar ağzına parmağını bırakır diye düşünüyorum. Amaaa iyice bağımlı olan bir azınlık da var korkuyorum iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?