- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.681
Kız LCW mi satin alıyorsun bu kaç oldu sabahdan beriLcw %25 kod ıstıyorum.acil
Eşim su lambayi aldi. Prize takinca ve karanlik olunca yaniyor. Dügme vs yok. Mesela prizde takili durursa hava karardı mi sensörü var otomatik yanıyor. Ama ben prizden sabah cekiyorum gece takili duruyor. Cok asırı aydınlık degil ama baya loş oluyor onu soyleyim. Bunu almadan once ben de telefonla halletmeye calisiyordum. Telefonu ters cevirip koyuyordum tavana dogru ışık vurunca her yeri güzel aydinlatiyor. Ama onla ugrasmak zor geldi bu lamba daha rahat ama o ışıkta gece gece kaka işi de zor haklsnDeneyim bakalım tekrar olursa genelde akşam takıp sabah açıyom ama geçen kaka yaptı işte o yüzden mecbur değiştirdim sonrada 2 saat uyutmaya çalıştımşimdi taktiği kaptım artık böyle yaparım
Ya sacma sapan kategorı yapmıslar. Sonradan cıkıyor begendıgım renklerKız LCW mi satin alıyorsun bu kaç oldu sabahdan beri
Aynen bulamadim benKimse beni bulmamış helal olsun
Zaten bir şey de paylaşmıyorum kiKafam rahat diyorsun
Haha benimkide her yeri yalıyorO nesneleri agza alma istegi de var ki şalı elimi oyu halisinda asılı ayıcık var onla konusuyor sonra eliyle getirmeye calisip agziyla yalıyor. Dilini sürmedigi yer yok kucagima alsam yanagim kiyafetim her yer tükürük
Denedim ama çıkmadıLen bırınız versenıze tukenmeden sepetımdekı
Nerden cıkıyor?Denedim ama çıkmadı
Bende çok iyi bilmiyorum ama girince kendi çıkıyor sanırım.sabah çıkmıştı simdi bişey yok.Nerden cıkıyor?
Uygulama yuklüyse giriş yapinca bir müddet sonra ekrana geliyor bana da gelmedi kod baktm daNerden cıkıyor?
Acıkcası bende bırakıcağını düşünüyorm genelde çocuklarım hepsi bu zamnaalrda eline götürüyor ağzını 10 bebekde 2 si belkide öyle oluyodur hep elini çekiyorum ama o hep alıyo elimden geldiğince çekmeye çalışıcam emziğini emsin diş kaşıcılaeı varAyy hiç öyle bi son beklemedim okurkenaçıkçası ben bi süre sonra kendi kendine bırakacağına inanıyorum. Nesneleri keşfedince onları sokar ağzına parmağını bırakır diye düşünüyorum. Amaaa iyice bağımlı olan bir azınlık da var korkuyorum iştee
Vallaa hiç sorma feci döküyolar bu aralarBenim de her sabah rutinim oldu artik
Bakıyım interntten hiçç kumaşdan anlamamKruvaze kumaş sanki bu
En son Beni ekleyen sen değilmiydinKimse beni bulmamış helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?