Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız anam sabahdan beri ne konustunuz be okuyup bitirmeye ancak yetisebildim bebeden ve islerden fırsat bulup.benim bebemin bu ara gunduz uykuları çok azaldı süresi.zar zortuyorum yarım saate uyanıyor don dolaş yine aynı terane, Allah'tan gece uykulari düzenli ve uzunda nefes aldırıyor

Eşim su lambayi aldi. Prize takinca ve karanlik olunca yaniyor. Dügme vs yok. Mesela prizde takili durursa hava karardı mi sensörü var otomatik yanıyor. Ama ben prizden sabah cekiyorum gece takili duruyor. Cok asırı aydınlık degil ama baya loş oluyor onu soyleyim. Bunu almadan once ben de telefonla halletmeye calisiyordum. Telefonu ters cevirip koyuyordum tavana dogru ışık vurunca her yeri güzel aydinlatiyor. Ama onla ugrasmak zor geldi bu lamba daha rahat ama o ışıkta gece gece kaka işi de zor haklsn

Kafam rahat diyorsun
Zaten bir şey de paylaşmıyorum ki fotoğraf çekinmeyi de sevmem. Kızı da paylaşamıyorum. Bak kolunu paylaştım birisi tombul kol yazmış. Ya koldan nerden anladin
Bilmiyor ki benim kız burda 5.5 kilo bile degil

Haha benimkide her yeri yalıyor dilini yediğim

Acıkcası bende bırakıcağını düşünüyorm genelde çocuklarım hepsi bu zamnaalrda eline götürüyor ağzını 10 bebekde 2 si belkide öyle oluyodur hep elini çekiyorum ama o hep alıyo elimden geldiğince çekmeye çalışıcam emziğini emsin diş kaşıcılaeı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…