- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.701
Bana çıktıda kopyalamadım bidaha çıkmıyo nerden bulurum o kuponu bilmiyorumNerden cıkıyor?
Evet, aynısından faydalandım galıbaSurrender şimdi geldi, az önce yokdu ama ilginç
Adım görünüyormus lenadımı soyadini açık ettim hepten
Lcw135 kodu 400 TL ye 135 TL mis.
Denedım
Güle güle kullanınEvet aynısından faydalandım galıba
Sürekli stok bıtıyor . Ama cizgili kadıfe sahanebayılırım
He ya seni bulamadım benKimse beni bulmamış helal olsun
Sag ol canım. Hem kendınden coraplıGüle güle kullanınkadife hiç almadım o kadar ovdunki merak ettim
Teşekkür ederim ama Canım bir kaç kişi var eklemisiz ama.kim.oldugunu çözemedimSende cok mutavazi bir hanimsin bağyaan
Sen neden yoksun sende gel üç erkek anasinilk cinsiyet öğrendiğimizde amma konusmustuk şaşkınlık yaşamıştıkBende varım
Hayırlısı olsun o zaman
Hemen ağlamak ta ayri manyaklik ama yapacak bisey yok kendimizi boyle ifade ediyoz napak
Kolay kolay ağlamam tartışırken ağlayan da sinirimi bozarHayırlısı olsun o zaman
Hemen ağlamak ta ayri manyaklik ama yapacak bisey yok kendimizi boyle ifade ediyoz napak
Benmiyim acaba canım bende ikimkisiyi çözemedim sen hangisisin ekledinmi beni acaba benimmkedim.cok.guzel acaba o benmiyimKedili biri ekledi benine tatlı kedi
Ben soruyorum bence sor bişi olmazTeşekkür ederim ama Canım bir kaç kişi var eklemisiz ama.kim.oldugunu çözemedimsen hangisisin yazsana özelden ya
GeziooozzBebek dogduktan sonra feleği şaşanlar.
Nerdesınız len ?niye girmiyorsunuz
Sen beni bulmuşsunKimse beni bulmamış helal olsun
Bana tercüman oldun.. inan elimde kaşık tencere, bı elim bebedeKız anam sabahdan beri ne konustunuz beokuyup bitirmeye ancak yetisebildim bebeden ve islerden fırsat bulup.benim bebemin bu ara gunduz uykuları çok azaldı süresi.zar zortuyorum yarım saate uyanıyor don dolaş yine aynı terane, Allah'tan gece uykulari düzenli ve uzunda nefes aldırıyor
Allah kabul etsinBana tercüman oldun.. inan elimde kaşık tencere, bı elim bebedeyakalamaya çalışıyorum ama atlamışım hep yetişemiyorum bide bu arada hela kavurup dağıtıp pertim cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?