Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Surrender şimdi geldi, az önce yokdu ama ilginç

Adım görünüyormus len adımı soyadini açık ettim hepten

Lcw135 kodu 400 TL ye 135 TL mis.

Kızlar o değilde e bebek çok uçurmamışmı fiyatları yani gecen sene hamileyken iyiki biraz stoklamısım ay ay yoksa bu sene alınmazmıs bişey yani 200-300 tl ye koca poşet doldurmuşluğum var yazlık kıslık bu nedir ya bir tulum 200 tl olmus sadece yazık sansız bebelerimize üzülüyorum

Surrender şimdi geldi, az önce yokdu ama ilginç

Adım görünüyormus len adımı soyadini açık ettim hepten

Lcw135 kodu 400 TL ye 135 TL mis.
Evet, aynısından faydalandım galıba
Sürekli stok bıtıyor . Ama cizgili kadıfe sahane bayılırım

Eklentiler

• Screenshot_20221007-231318_LC Waikiki.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 48
Gecen H&M de 3 al iki öde vardi. Hala var mı bilmiyorum. Ben uygulamayi hic yuklememistim. Orda yükledim ordan da yuzde 10 indirim verdilerdi.

Hayırlısı olsun o zaman

Hemen ağlamak ta ayri manyaklik ama yapacak bisey yok kendimizi boyle ifade ediyoz napak

Hayırlısı olsun o zaman

Hemen ağlamak ta ayri manyaklik ama yapacak bisey yok kendimizi boyle ifade ediyoz napak
Kolay kolay ağlamam tartışırken ağlayan da sinirimi bozar ben çatır çatır kavgami ederim sonra kedi gibi evde sessizce ağlarım.. terazi Burcu özelligi işte

Bana tercüman oldun.. inan elimde kaşık tencere, bı elim bebede yakalamaya çalışıyorum ama atlamışım hep yetişemiyorum bide bu arada hela kavurup dağıtıp pertim cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…