- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.721
Kiz beni nasil.bilemezsin adimdan bari yola çıkaydınTeşekkür ederim ama Canım bir kaç kişi var eklemisiz ama.kim.oldugunu çözemedimsen hangisisin yazsana özelden ya
Ben şuan kavurdugum helva ile çay keyfi yapıyorum saat 12 yıl gecmis farkında değilimHaydaaa kac gündür bu saatlerde midem kazınıyor. Kendimi mutfakta buluyorum
Amin canım sağolAllah kabul etsin
Ne güzellKolay kolay ağlamam tartışırken ağlayan da sinirimi bozarben çatır çatır kavgami ederim sonra kedi gibi evde sessizce ağlarım.. terazi Burcu özelligi işte
Bende giriştim o ise bebe ağladı etti kapağını kapatmıştım sicagiyla, lapa pilav gibi olmuş kivamiBana tercüman oldun.. inan elimde kaşık tencere, bı elim bebedeyakalamaya çalışıyorum ama atlamışım hep yetişemiyorum bide bu arada hela kavurup dağıtıp pertim cikti
Merve işli biri eklemediki dur bir bakayım iş güç kandil aramaları eklemeler kk yazismalari kocam grip evde Ergen oğlum hasta o da her şey birbirine girdi seni kaçırdım mı acabaKiz beni nasil.bilemezsin adimdan bari yola çıkaydın
Un helvasimi irmikmiAmin canım sağol
Soyadin G harfiyle baslamiyormuMerve işli biri eklemediki dur bir bakayım iş güç kandil aramaları eklemeler kk yazismalari kocam grip evde Ergen oğlum hasta o da her şey birbirine girdi seni kaçırdım mı acaba
İrmik yaptık annemle birlikte iki paketten tek olsam yapamazdım zaten... Yarın bir bardaktan yapiver.. hem süt arttirirUn helvasimi irmikmi
Herkes uyuyor canimda cekti , gofret yiyecem mecbur of
Hayır bak beni eklememişsin o ben değilim dur sana özelden yazayımSoyadin G harfiyle baslamiyormu
Kiz kim bu o zaman
Internetten baktim ic açıcı seyler yazmiyor biir 16 yasina kadar emmiş, biiri daha nişanliyken emiyordum nişanlimin korkusundan biraktim artik yazmis çüşş dedim kapadimBen de arastirmayi dusundüm az biraz okudum ama saglam yerlerden okumak lazm. Ben oylesine bi kaç yerden baktm sadece. Adam akıllı bi bakalım.inş.
Ne bileyim çok canım sıkılıyor bunalıyorum duvarlar üzerime geliyor eşimle tartışıyoruz ve mutsuzum.Nolduki
Kiz kim oHayır bak beni eklememişsin o ben değilim dur sana özelden yazayım
Benim bebeğim de biberonu diliyle itiyor hatta birşeyler anlatmaya çalışıyor ama emiyor çok şükürYaaa kızlar benim bebe resmen biberonu diliyle itiyor içmiyor zaten emmiyordu bunu da itiyor bi hafta oldu aynı sağlık ocağın a götürdüm 3 ayda olabilir dedi yaşayan var mı
İkinci çocuk olduktan sonra ilk çocuğun daha zor olmasına ne demeliHani ikinci çocuklar kolay büyürdü
Mevsimsel olabilir. Cok saçma bı hava vardı bugün burada. Benim de içim daraldı ama evde saracak kocam yoktuNe bileyim çok canım sıkılıyor bunalıyorum duvarlar üzerime geliyor eşimle tartışıyoruz ve mutsuzum.
İlk çocuk hep zordu zaten, alıştık onaİkinci çocuk olduktan sonra ilk çocuğun daha zor olmasına ne demeli
Geceye hal mi kalıyor sankiKız anam sabahdan beri ne konustunuz beokuyup bitirmeye ancak yetisebildim bebeden ve islerden fırsat bulup.benim bebemin bu ara gunduz uykuları çok azaldı süresi.zar zortuyorum yarım saate uyanıyor don dolaş yine aynı terane, Allah'tan gece uykulari düzenli ve uzunda nefes aldırıyor
Aynen ilki çok zordu prematüre,kolikti ikinci olunca 2. coko çok akıllı ama ilki daha daha zor bir çocuk oldu 3'e girecek oda daha bebek gozumdeİlk çocuk hep zordu zaten, alıştık ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?